Pocity po druhom KET
Ahojte, dnes som absolvovala druhý KET, prečítala som si rôzne diskusie ale rada by som zdieľala pocity s niekym, kto je v rovnakom procese 🙂 po prvom ET som bola veľmi sklamaná tak dúfam, že druhý vyjde. Pocity sú rôzne, návody všelijaké ale 100% recept na úspešnosť neexistuje. Mate nejaké tipy? Ako sa cítite?
@stanka2612 je to cele smutne veru...Ale vzdavat sa nesmieme. Uvidime podla toho co povie doktor. Citala som o hysteroskopii a chcela by som vyskusat aj tuto moznost a este ma napadla taka blazniva myslienka vlozit si dve naraz 🙂 lieky este papam teda, aj manzel ma uzemnil ze si nemam sama vysadzat lieky 🤪
@bambuska9 ja som vždy vkladala dve (mám za sebou sedem vkladov) akurát tento vklad bolo iba jedno. A aj tak sa mi len jeden prvý ET podaril. Tak neviem
@stanka2612 a mate nejaky konkretny problem alebo sa proste nedari? Lebo ja som zevraj ok o to viac je to nepochopitelne..
Ahojte baby mozem sa vas spytat kolko mate rokov?Ja uz zacinam byt skepticka 😥mam 39.este dva mrazaciky, ak toto uz nevyjde tak na dalsie IVF uz nepojdem.2x stacilo, aj co sa mojho veku tyka.Teraz v decembri som uz nestihla KET ale dufajme ze v januari to dame, ak nebude situacia okolo korony este horsia.
@lucilalu ešte dve embryjka,to je super. Uvidíš,že sa podarí 🙏 Všetkým nám to prajem,ktoré túžime 🍀
@stanka2612 dufam, za nas vsetky 🥰
@lucilalu tak ja mám 29 manžel 32 a nedarí sa pomaly 6 rokov, taktiež ja problém pco, veľa drobných cýst na oboch vaječníkoch a manžel zlu morfológiu tvar spermií. Problém s plodnostou má veľmi veľa párov, no zároveň ako tak vo svojom okoli vidím, ty čo deti nikdy nechceli ich majú a ty čo veľmi od začiatku chceli, tým sa nedarí alebo podarí po dlhšej dobe 😞
Ahojte dievčatá,tak u mňa krv negatívna. Ideme ďalej, po novom roku skúsime posledný vklad.
Dúfam,že vy ostatné tu prispejete len samými dobrými správami 🙏
@stanka2612 to ma velmi mrzi. Uzivajte sviatky a po Novom roku to urcite vyjde 🙂 drzim nam palce. Ja idem na krv zajtra, kramy som este nedostala ale test bol negativny takze uz som aj zmierena. Ved napisem 🙂
@bambuska9 ani ja ešte nemám menzes,to bude tými liekmi. Už som ich vysadila,tak snáď čoskoro dôjdu.
Aj tebe krásne sviatky,užime si ich a po novom roku budeme tehotné.😘 A zajtra držím palce
@stanka2612 @bambuska9 ahojte zienky, ja som dnes 9dpo ket (aj počítam aj deň ketu) v nedeľu 7dpo som malinko spinila, nebola to krv len take ružovo hnedé, písala som do centra, a lekár mi kázal zvýšil dávku progestanelle na 3x1, ak by sa mi mala spustiť menstruacia môžu ju tieto lieky blokovať?
6DPO som skúšala test lebo som mala Doma a bol tam veľmi slabý duch, tak som si myslela či to spinenie nebolo uhniezdenie, nakoľko som začala špiniť cca 5dni pred menštruáciou🤷🏻♀️ Dnes ráno som robila digitálny test clear blue, on má citlivosť 25 a ten bol negatívny... mám návaly tepla, čo ja nezvyknem a strašne zmeny nálad, inak nič žiadne bolesti brucha. Pravdepodobne opäť nič s toho nebude...
@majka2806 áno, progesterón blokuje menštruáciu, ja som ju nikdy nedostala,aj keď som vklad mala negatívny. Až keď som vysadila,došiel menzes. A držím ti palce,nech ti to výjde. Ten duch je pozitívny. A to špinenie mohlo byť kľudne uhniezdovanie
@stanka2612 ahoj od včera silnejšie spinim, myslím že sa mi spúšťa menstruacia😞 no zatiaľ stále užívam progestanelle 3x1 takze neviem či vôbec pokračovať, som 12den po ket.
@majka2806 zatiaľ určite užívaj,vysaď,až keď ti v centre povedia. Možno to ani menzes nebude. Na krv ideš až v pondelok,že?
@stanka2612 ahojte tak ja som nakoniec na krv nesla pretoze sme s manzelom ostali v karantene s tym ze bohuzial tento koronovy test bol pozitivny 🙈🤪 a dnes mi zacala menstruacia. Nech uz skonci twnto rok a v januari ideme do toho znova 💪💪💪
@stanka2612 áno na krv som mala v pláne v pondelok, inak by som lieky už vysadila, lebo takto mám pocit že už mám menštruáciu, aj keď je ina slabšia ako býva... uvidím, ale nedávam tomu veľkú šancu.
@bambuska9 tak sa držte celá rodinka a nech ma u vás ta korona ľahký priebeh. Držme si palce,že hádam v novom roku sa dostaneme v tejto šialenej dobe k vkladu a bude nám dopriate tehotenstvo 🙏🍀
Ahojte ako pokracujete s liecbou? Ja som sa s doktorom dohodla ze spravime imunologiu a hysteroskopiu a podla vysledkov uvidime ako budeme postupovat. Tak v marci by mohol byt vklad ak vsetko pojde dobre. Drzim nam palce 😊
Ahojte ako ste pokrocili v liecbe?

@bambuska9 ja ich jem ešte. Ešte by som ich nevysadzala... Ja by som mala ísť na krv v pondelok a až potom vysadim. A pôjdem hneď aj do ďalšieho vkladu,ten už bude posledný. A či ešte skúsim IVF tretí krát,ak to zas nevyjde, tak to netuším. Momentálne som nastavená,že nie.