Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@lostris151 ahoj.tak ako sa máš?už oddychujes či máš toho stále tak veľa?
Ahoj. Som tu nová. Začíname s manželom prípravu a mame mať 3 Gonaly 900. Som samoplatca, lebo mám už cez 40 rokov, teda dosť draho podla cenníka to vychádza. Jeden som si kupila v lekarni v utorok a stal 308 eur. Prosim vas, dievčatá, nema niekto navyše Gonal 900 a Cetrotide? Bola by som veľmi vďačná. Ďakujeme.
@happyna ahoj,je tušim aj skupina tu kde sa predavaju lieky, neviem presny nazov. uz tam nie som. potom skus v skupinach ako IVF august 2019. Jednej kočke som chcela zadarmo poslať GONAL ale už to bolo viac ako tri mesiace (čakala som kedy ukončím 1. trimester) ževraj sa má čo najskôr spotrebovať ak už je načatý. tak si daj na to pozor. držím palce!

@zuzumajko no krásne sa ukázala a trošku sa pohral kým ju správne nafotil 🙂 aj keď to nieje dokonale aj tak je to krásne,že ju je už tak vidieť.ja sa už tak strašne na našu zabku teším 😍😍😍 fakt je to ten najkrajší pocit na svete a ťa najväčšia láska 💞💞💞