Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@lostris151 ďakujem, tak to ti potom netreba, keď máš už embrya genetiku. 🍀
Jaj ten zdravotný systém v Kanade, švagriná žila tam 20 rokov, tak viem tak z počutia. A nevieš sa inde do súkromnej kliniky objednať?
@susanne08 ved prave ze tu niesu sukromme kliniky, ako nasla som ze si za 3d.ultrazvuk mozes priplatit kdesi ale tam ta tiez az od 8tt odbednaju. Asi mi nic neostava len cakat 😔
Ahojte, robili niektorej z vás tak skoro ultrazvuk na 16 deň od ET?
Baby držte mi zajtra palusky nech máme 💞💞
@zuzu8511 drzim palceky urcite bude vsetko oki 🙂 ❤ mne dnes volali tak prvy termin na sono mam az 13.5 :( to uz budem 8+5tt a manzel bude zrovna prec takze zase sama, neviem ako to dovtedy vydrzim, len dufam ze je vsetko ok a neni mimomaternicove.
@susanne08 dakujem pekne dali mi najskor infuziu pamba to je na zastavenie krvacania to hned zabralo to som mala myslim 4 infuzie a o dva dni som mala zase ruzove spinenie tak mi dali asindva krat injekciu do svalu duphaston - asi tak sa to pise neviem 😂 no a potom som tyzden a pol bola iba tak v nemocnici 3 krat mi robili sono co cakali na akciu srdiecka a presne dva tyzdne po tom ci ma zobrali do nemocnice sa ukazalo 😊 teraz pred tyzdnom som bola u mojho gynekologa a uz pekne bolo vidiet hlavicku, rucicky a doktor tam niekde videl aj nostek a jamky na ocka to som bola v 9+3tt teraz idem 30.4. Na kontrolu tak som zvedava co malinke robi. A ty si ako na tom? Uz bolo vidno ❤️ ?
@mkt26 no tak chvalabohu že ti to zabralo. Fakt už bolo takto pekne vidieť. Áno my sme mali akciu srdiečka už 5+6tt a teraz čo som bola v 7 tt tak drobec narástol a pekne bilo srdiečko. Idem o dva týždne čiže v 9+0 tt to už mám prísť nalačno, budú mi brať krv, spravia ultrazvuk a potom sa uvidí kedy zase pôjdem. Doktor, že pokým nie je placenta tak Špinenie môže byť. Tak to so mnou prežíva a teší sa.
@lilly79
@lostris151
@mkt26 je to tam babyyyy krásne nám bilo 💞💞 sme 6+4.ja som taká šťastná 😍😍
@lostris151 Gratulujem srdecne k uspechu. Pekne si to popisala, ja, napriek tomu, ze som otehotnela prirodzene, som po par missed ab. tiez chodila stale kontrolovat, cize nekrvacam. Kocik a, vybavicku som si veruze zaobstarala vo stvrtom mesiaci, teda, kamosky mi poposuvaliprosim svoje veci, akonahle sa dozvedelito, ze cakame babo. nelutujem. Nedaj na babske povery, ze vybavicka sa nekupuje dopredu. Ja som si povedala, ze si poperiem, pozehlim, kym sme este 2v1. Mala som cas na seba, na hyckanie bruska. a hlavne studovanie stsrostlivosti o, babo. Odporucam knihu Navod na prezitie pre bejbymaleho od Bukovskeho. Trapili ma aj otazky, ci budeme dobrymi rodicmi. Na to mi kamoskato psychologickaucila stranku Nevychova. Ako laskavo a citlivo vychovst kvatineho cloveka. Su tam eebseminate. mozes si po veceroch pozerat. To Ti velmi pomoze v psychologickom momente,: asi som teda prirpavena stat sa mamou. Vela stastia a pokojne tehulkovanie rpajem,!
@biela_sova dakujem za rady aj koment 😊❤ aty kedy cakas?
@zuzu8511 gratulujeeem tesim sa s tebou moc moc 🙂 😍😍😉 tak uz mozes kludne tehulkovat ;)
Ja mam dnes tiez dobre spravy konecne sa mi podarilo vybavit sono 🙂 manzel nasiel nejaku spolocnost co robi len ultrazvuky kde si teda mozem zaplatit tak ma objednali na pondelok 😍 to budem inak tiez presne 6+4tt 😁😊 uz sa neviem dockat pondelka ale zaroven aj obavy ci bude vsetko v poriadku tak dufam v najlepsi vysledok a dufam ze aj nam uz bude buchat silno💕🍀🍀🍀
@lostris151 určite bude neboj, držím palce 🍀💞✊
To ja až 9.5... Toto čakanie je hrozne...

@susanne08 super to su krasne spravy 🙂 ano ja mam genetiku robenu tak neviem asi to netreba robit.
Ja tiez zavidim ten ultrazvuk, ja som este ziadny nemala a dnes som sa dopatrala ze ma objednaju az v 8 tt :( a potom v 12tt na srdiecko, ma asi svihne dovtedy :( vo stvrtok budem 6tt