Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester
Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!
@lostris151 jeeej tak to je super,určite bude a všetko bude v poriadku 🙂 🍀
Ahojte vy už každá ste dostali termín od gyn. pôrodu, či to ste si vy nejako vyrastali?
@lilly79 neboj sa to zbehne rychlo, ja som sa tiez nevedela dockat ultrazvuku kedy ho konecne uvidim, ale nezostava ine iba cakat a hlavne mysliet pozitivne. Prsia mna tiez nebolia asi od 7-8 tyzdna. To ze ta jemne nieco pobolieva je len dibre znamenie ja napriklad by som stale len spala. Ale ak by si mala silne bolesti na tabletku tak by som isto letela na pohotovost. A tiez ja som mala len ruzove spinenie a radsej som sla na pohotovost lebo jedno nam presne takto odislo len vtedy s tym nic nerobili a nakoniec sa spustila velmi silna MS, ale chvala bohu teraz ma prijali a udrzali mi malinke moje zlatinko 😍
@lilly79 aj mna pobolieva stale a kde tu pichne a tiez by som stale spala. Prsia ma neboleli az doteraz, tento tyzden viem ze ich mam a mam pocit ze sa trosku nafukli ale nic badatelne. Plus tie krize tiez. Ja este idem len na prvy ultrazvuk, nevedela som sa tu toho dobojovat a keby nebolo tejto speci organizacie tak mam prve az 13.5 😯 chapes? Skoro 9tt. Termin som si v apke vypocitala mam pregnancy a preglife 🙂 alebo aj online due date calculator ivf
@lostris151 Ja uz mam 6 mesacneho suhajka 🙂
@lostris151 si zlata ďakujem 😊 ako nechápem, tam majú iný svet...... Ešte že sa podarilo nájsť tu organizáciu, nechápem ze takto musíte pátrať.... To ja pravý opak zase v šoku, že hneď na druhý deň po krvy, akčný pan Dr.... Držím ti palčeky a dobre to dopadne 💞✊🍀
@lilly79 tie kalkulačky sú super, aspoň orientačne🙂 inak som si pozerala aj pohlavie podľa čínskeho kalendára, tak mal by to byť chlapec, som zvedavá 🙂 už si si to vyrátala, ja dobre ďakujem, hnedý fliačik zase na slipovej, ale už to neriešim a som psychicky v pohode🙂 mrví sa tam drobec🙂
@susanne08 no mne podľa tej kalkulačky presne na vianoce 24.12. Od teraz som sa rozhodla viac menej len ležať, von pôjdem iba ak vencit hafana.... Dnes som troska robila a teraz, ležím úplne unavená, ale nič namáhavé, po sedačky ..... Normálne nechápem....sama doma, ten čas sa tak vlečie.......neviem sa dočkať uz ultrazvuku, dúfam ze všetko bude v poriadku a aj 💞🙏✊🍀
@susanne08 ja som si pospala a susedky ma vytiahli pred dom, tak som tam sedela, no ale unavená som zase, aj brucho ma viac boli....... No nič už budem pekne doma zavretá.... Len s nimi mi ten čas aj rýchlejšie ubehne, ale zase lepšie mi je keď ležím........ Budem sa musieť pred nimi schovávať 🤣🤣🤣lebo ze nejaká som divná, stále unavená, že to už ani nie som ja, ďalšia, že keď takto stále spím že či nie som tehotná... Nikomu som nič nepovedala...... Až po prvom trimestri im poviem, ale cítim ze sa musím šetriť....ani sedieť dlho mi není dobre, potom stojím tak na striedačku. Doma pekne si správnym vzťah s postelou...
Už nech mame všetky tie vytúžené pokladiky v náručí 💞🙏✊🍀👣
Juj baby tak vam zavidim ten relax, ja som uplne hotova😔 mam toho strasne vela a nic sa mi nechce len by som spala, lebo som stale unavena. Do toho som uz v tak rezignacnom stave ze sa mi veci len hromadia a hromadia a ja proste nemam kapacitu to riesit. Rano najtazsie vstat z postele, a samozrejme zabudam jest a potom mi je zle. Citim sa ako na kolotoci a potrebujem vystupit a sustredut sa na bublinku... na druhej strane tyzden prec a ani neviem ako 🤷♀️
@lostris151 jediná výhoda toho je,, že čas ti letí..... Ale musíš si oddýchnuť, či aj cez week máš toho veľa? Inak aj ja som si všimla, že keď sa nenájdem hneď mi je na zvracanie ešte viac. Inak okrem únavy ako to zvládaš? Máš môj obdiv ja som dnes po sedačky sadila kvietky do kvetináčov na balkón, všetko tak nachystané, aby som nič nezdvíhala samozrejme a normálne som bola KO....
@lostris151 tak to ťa fakt obdivujem ja som ako mechom pacnuta stále,tiež som unavená a veľa spím a keď náhodou robím niečo viac tak ma hneď boli brucho :( ja som si tiež povedala,že radšej budem ležať len nech je všetko v poriadku presne ako @lilly79 😉
@lilly79 sak prave to ze ja teraz taham 7dni v tyzdni uz 2hy tyzden. Cez vikend som sa snazila ze ked som mala medzi check in a out tak som sla domov lahnut ale tento vikend neviem ci to vyda a taham takto este buduci vikend a potom uz budem mat pokoj dufam teda. Mna ranne vstavanie strasne ubija ale tak mala by som si zvykat asi..ja som radsej hore do 3am ako by som si mala privstat k niecomu. To chvalabohu budem musiet uz len tyzden.. takze lepsie casu su na ceste len aby to uz bolo lebo ma picne. Ja nevracam ale presne ked sa nenajem tak mi je zle tak v ustach tsky pocit sprosty a hrdlo a ako keby ma vracanie ale nie. Takze uz som prisla na to ze to sa mi treba najest 🤣 snazim sa nic nedvihat a nenosit nic tazke, ale obcas sa pozabudnem vo svungu ako dnes som sa starsieho pana sla spytat ze ci mu nemam pomoct z batozinou ako uz so zvyku a potom som sa zasekla ze sakra ticho bud :D inak zvladam celkom ok mimo tu unavu ak sa to tak da povedat. Chlap ma zo mna sou 🤣 predvcerom vecer "bozee nekur tu je tu strasneee teplo, vypni ten radiator" vcera vecer "straaasna je mi zima zapni ten fukar lebo zamrznem" 😂🤣😂 a este dnes som vybehla na prve poschodie a dla.som.cosika vysvetlovat upratovacke ohladom izby a funela som normalne.. ale inak pohoda :D pre obzrejmenie vediem Inn s 15 izbami a sme sezonny a akurat som 9.4 otvorila a najiman komplet novy tim
@lostris151 fuha len napísať to je veľa a nie to ešte spraviť to všetko co si napísala a je mi jasné, že ešte raz toľko robíš co si ani nenapísala... Ja mam takú divnu bolesť v poruchu ani nie pod bruškom ale vyššie bud v pravo alebo v ľavo ma tak zvláštne boli pichá ci tlak ani neviem to opísať.. Hádam je všetko v poriadku 🙏✊

Ahojte, chcem sa spýtať bolievalo vás ešte niektorú pod bruškom?