icon

Podarilo sa! Som tehotná - 1 trimester

lostris151
19. apr 2019

Ahojte dievčatá, vytvorila som túto skupinu pre tie z nás, ktorým sa vyplatili mesiace trápenia s IVF a konečne sme sa prehupli do vytúženej kategórie - tehotná. Aké máte pocity, obavy, aké cítite zmeny o tom všetkom tu!

zuzu8511
24. máj 2019

@susangha aj ja som si chcela kúpiť presne ten.no asi si to ešte premyslim ;)

susangha
26. máj 2019

baby... ja som dnes začala cítiť malého pohyby 🙂 neuveriteľné... tešííím sa 😍

zuzu8511
26. máj 2019

@susangha jeeej to je super 😍😍😍

tmtm
26. máj 2019

@susangha 👏👏👏to su krásne pocity😍

lilly79
26. máj 2019

@susangha supeeer, teším sa s tebou 😍

susangha
28. máj 2019

baby... a čo vy? niečo nové??? neboli ste na kontrole žiadna?

susanne08
28. máj 2019

@susangha idem vo štvrtok, dnes som 12tt tak už dostanem knižku keď bude všetko OK.

lilly79
29. máj 2019

@susangha ahoj, ja idem na kontrolu v pondelok 3.6 dúfam, ze všetko bude v poriadku🙏💞🍀✊
A ty ako sa máš?

susangha
29. máj 2019

jej super... to je čoskoro.. obe.. 🙂 nezabudnite sa potom pochváliť 🙂

susanne08
30. máj 2019

Ženy tak už mám tehu knižku 😍 aj NT ultrazvuk mám za sebou, všetko v poriadku, narástli sme👣. Krv výsledky mám v poriadku, dnes mi opäť brali krv. Minulý týždeň som bola na Nifty teste, tak budúci týždeň asi budem vedieť výsledok či je zdravé a ako bonus aj pohlavie. Konečne mám ukončený 12tt, padol mi kameň zo srdca dnes. Teším sa na vaše správy! krásne tehulkavanie 😘

susangha
30. máj 2019

@susanne08 jeeeej 🙂 tešíííím sa 🙂 😍 fotečku si si nepýtala?

susanne08
30. máj 2019

@susangha jasné že mám, doktor mi vždy vytlačí😊 tentokrát mi cez brucho robil ultrazvuk. Dole hlavou je.

susangha
30. máj 2019

@susanne08 malinké, zlatučné 🙂 😍😍😍😍😍😍

zuzu8511
30. máj 2019

@susanne08 jeeej zlatíčko.to je super teším sa s tebou 🙂 už sa neviem dočkať kedy pôjdem aj ja 🙂

susanne08
30. máj 2019

@zuzu8511 ďakujem a kedy ideš?

zuzu8511
30. máj 2019

@susanne08 ja až 10.6 tiež na usg a merania konečne prvá ozajstná poradňa takže už budem mať aj ja knižku 🙂

susanne08
30. máj 2019

@zuzu8511 potom sa aj ty pochváľ🙂 baby a taká otázka čo ste špinili, už ste sexovali? ja som sa dnes na to pýtala, doktor že všetko je v poriadku, nech skúsime opatrne...mne sa už o sexe sníva.🙈

zuzu8511
30. máj 2019

@susanne08 jasné dám vedieť dúfam,že bude všetko v poriadku 🙂 my ešte nie a dosť sa toho bojím aj keď tiež si neviem predstaviť ,že do konca tehu nič nebude 🙈🙈 tak ale keď ti to dr.dovolil tak hádam môžeš 🙂

susangha
30. máj 2019

@susanne08 ako mne sex tak cez zuby povolili, že ale veľmi opatrne... ale kedže si zavádzam stále ten utrogestan, tak sme ho nakoniec neriešili... ale rada by som, no drahý sa bojí :D

lilly79
30. máj 2019

@susanne08 jeeej teším sa s tebou 😊 mne ešte gyn nebrala krv iba hematologicka. Koľko si platila za ten nifty test a koľko krát sa ide na to lebo niekde som čítala, že genetické sa vraj robia 2x?

susanne08
30. máj 2019

@susangha ja tiež ešte mám utrogestan, mam už znižovať dávky tak potom možno skúsime. Tiež som taká na jednej strane že aby som nespinila ale toľko bez sexu, čo sa mi potom bude snívať 😂

susanne08
30. máj 2019

@lilly79 nifty 480€ posielajú to do Hongkongu. Majú vysokú úspešnosť. Na tento sa ide iba raz. Tie genetické (zo zákona) dnes mi brala 1x a druhý krát sa berie krv tuším v 17tt. Doktor mi to odporúčal keď som sa ho na to pýtala, že tie naše slovenské vyjdú občas bludy a ženy sú zbytočne vystresovane a amniocenteza, že sa odporúča atď. Tak sme si s mužom povedali že to dáme už pri tej sume za ivf.

lilly79
30. máj 2019

@susanne08 ďakujem, to si dám aj ja. V pondelok idem na kontrolu dúfam, že všetko bude v poriadku🙏💞🍀✊a dohodnem sa s Dr. A tam mi aj povedia pohlavie bábätká a koľko sa čaká na vysledky 2 týždne ci?

susanne08
30. máj 2019

@lilly79 potom sa tiež ozvi po kontrole. Áno vieš si dať aj pohlavie. Môj brali krv na Nifty piatky a hneď to brala raka pani zabalené, tak sa jej pýtam že poletí to do Hongkongu a ona že áno. Zajtra je týždeň a rátam, že budúci už budú výsledky.

lilly79
31. máj 2019

@susanne08 držím palce, určite bude všetko v poriadku ✊

lostris151
autor
2. jún 2019

Ahojte zienky tehulky 🙂 dobieham teraz a citamvase novinky a velmi sa tesim 🙂 ja som bola trosku ticho ale mam som strasne fofry, teraz konecne prvy vikend volny jeeej 🙂 a do toho ta unava, stale spim 🙈 drahy ma zo mna tiez show a sleduje vsetky zmeny. Mne strasne chuti kysle, 3 dni som jedla len kyslu kapustovu polievku :P a hocico citronove, ked je ze jogurt s citronom ako dressing tak mozem tanier lizat 😁😂 kamosky mi vsetky vravia ze to bude chlapeeec isto 😂 ale ja mam male tajomstvo a volala som na kliniku po 10 tyzdni ze co mi to teda vlozili a je to dievcatko 🙂 ( viem z genetiky) len nikto to este nevie lebo chcem robit gender reveal party na canada day 1.7 🙂 a manzelovi chcem povedat ked pojdeme prec 14-17.6 lebo mame vyrocie tak ho chcem prekvapit
Len necie udrzat tajomstvo tak okrem mna to este nik nevie. Snad to tie 2 tyzdne zvladne 🙈🤷‍♀️ inak pachy tiez mam, surove maso nemozem ani vidiet lebo ma natahuje takze varim len vegetarianske a drahy maso a.do toho sa mi casto stava ze sa mi zda ze mi v chladnicke smrdi pokazene mlieko a Tim chodi a cucha ze tam nic necitit 😂 no a zle mi tiez nebyva len tak mi pride nevolno ked zabudnem jest a obcas ma natiahne.
Uz som bola u mojej midwife a vsetko slo fajn, je to taka prava africka zena s kopou skusenosti z anglicka a ontaria, velmi zlata a mam na nu priamo kontakt mozem jej volat pisat kedykolvek s otazkami alebo ked nieco si nebudem ista a potrebujem poradit, zatial vsetko slo oki tak som jej nevolala. A budem ju vidat 1x do mesiaca do 26 tyzdna potom 2x a potom raz za tyzden do konca tt.Objednala mi milion testov tak som mala pocit ze mi asi 15 skumaviek krvi brali aj tie triple testy co sa robia teraz a v 16tt myslim. Aj ked viem ze je to ok lebo sme mali genetiku robenu ale tak double check. Do toho mam sono v Halifaxe v utorok teraz ked som 11 + 5tt tak snad sa mala bude mrvit a potom este nejaku doktorku v Halifaxe v polke Jula. Tak som rada ze sa mi ta midwife podarila lebo toto by bola jedina starostlivost ktoru by som mala. Takze ja uz len tyzden a pol a som za vodou 👏👏👏😊 snad je vsetko oki. A od 14 tyzdna chceme zacat nakupovat 🥰🤷‍♀️ inak sex uz bol raz a vsetko ok, moja midwife tiez povedala ze je to ok a nespinila som. Len vseobecne ma teraz moc nebere, lebo som aj taka nafuknuta aj ked som este skoro nic nepribrala a prsia ma bolia riadne.
Tak asi tak, tot moj sloh update :D uz mam zamestnancov tak snad sa mi bude dat viac kecat ;) drzkajte sa

evushka007
3. jún 2019

Ahojte kočky, pridávam sa k vám 🙂 Som po IVF, ET nevyšiel, no podaril sa nám prvý ket (v Brne). Dnes sme 10 + 2. Mali sme komplikovaný začiatok lebo sa objavilo krvácanie. Lekári mysleli, že ide o druhé bábo (aj keď vkladali len jedno), nakoniec sa ukázalo že je to hematóm. Týždeň a pol na to nám potvrdili v Brne srdiečko no naša radosť netrvala dlho. Chceli sme to s mojim chlapom osláviť, že skočíme niekam na obedík. Stavili sme sa v lekárni vybrať lieky, ja som tam behla na wc a misa plná krvi 😞 Tak miesto oslavy sme leteli rovno do nemocnice, myslela som že je koniec. Slzy mi tiekli po lícach, no našli srdiečko a že bábo je ok. Tak si ma tam nechali týždeň lebo objavili problémy v krvi a začal haprovať tlak. Stále jemne krvácam, ale čas hrá pre nás, tak už sa potichúčky tešíme, že snáď by to mohlo byť ok, drobcovi sa darí dobre. Hematóm sa stratil, tak dúfame čoraz viac.. 🙂 Keďže boli takéto komplikácie ešte ani nemám tehotenskú knižku, objednala ma na 14. 6. lebo sme behali stále zo sona na sono, tak nech nerobíme sono každý týždeň, že snáď už to potom bude isté. Termín nám vychádza na 28. 12, ak to vyjde budeme mať najkrajšie Vianoce 🙂

zuzu8511
3. jún 2019

@evushka007 pani to je príbeh.Tesim sa ,že ste to všetko zvládli a určite už máš najhoršie za sebou a budete mať najkrajšie Vianoce.tak ako my všetky v tejto skupinke 😍

zuzu8511
3. jún 2019

@lostris151 je super ,že sa ti podarilo nájsť tú midwife.a ako to na začiatku vyzeralo biedne, že si nevedela nájsť žiadnu nemocnicu však kde by ti spravili usg 🙂 a je fajn, že už máš aj zamestnancov konečne budeš mať čas aj trošku oddychovať 🙂 tak sa drž.ja som už veľa šťastná ,že som začala 13 tt. Už sa neviem dočkať budúceho pondelka a konečne poradne dúfam,že bude všetko v poriadku.

evushka007
3. jún 2019

@zuzu8511 no to dúfam, lebo stále ma strašia s tým tlakom, lieky moc nezaberajú. Tak ma lekárka poslala na komplet hematologické vyšetrenie, možno tam čosi zistia. Pred tehu mi tlak tiež skákal, ale stabilizovalo sa to liekmi na prolaktin ktoré samozrejme teraz užívať nemôžem. 20. 6. máme termín, hádam čosi zistia. Už mám také ruky dopichané od odberov, že si pripadám ako sitko :D