Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
ahojte, ja som dnes 12 dpt a robila som si test čo mi vyšiel rovnaký alebo mierne slabší ako ten 10dpt takže sa pripravujem v hlave na biochemické :(
@veso23 a použila si tú istú znacku testu? 🙂
@simonka3333 ahoj, áno, mám doma len dr max testy, už to nechám tak, v stredu idem na krv tak sa uvidí
Kočky tak v piatok som bola na kontrole a potvrdila,že je to gestacny vak a videla aj zltkovy bola som 5+3 a teda ona si pred tými dvomi dňami nebola istá či je to ozaj gestacny vak ale teda potvrdila to mal 6,6mm.idem na ďalšiu kontrolu v piatok.Brala mi hcg a dnes som si o výsledok volala a mne to nesedí že som mala v stredy vyše 6000 a piatkový odber bol niečo vyše 10.000 čiže nieje to presne že dvojnásobok sestrička povedala že im to dalo že je to ok.Rastie to vždy každé dva dni o dvojnásobok?
Akurát mi znovu volali že hcg je ok ale že mám nízky progesterón takže od zajtra si musím pichať prolutex,tak idem ku svojmi gynekológovi aby mi predpísal lebo s tými receptami z ciech je to na dlhé lakte.Baby aj vy niektorá máte kombo aj amalgen aj prolutex?no som rada že berú tieto hormóny na kontrolu..
Ahojte, po poslednom vklade sa mi zvýšili 3 balenia estrofemu a 2 balenia prolutexu. Ak by niekomu pomohli tak darujem za poštovné.
Ahojte ja sa hlásim že som úspešne po vklade ide na mňa únava takže si idem dať šlofika😅😅👌
Ďakujem dievčatá veľmi pekne ja vám tiež všetkým držím palce a len pozitívne výsledky 🫶 prosím vás nechcem sa sledovať ale teraz večer keď som šla na wc a mam intimku kvôli amelgenu tak som slabo špinila je to okej? Prvý vklad som nemala žiadne takéto "priznaky" a celkom som sa zľakla teda
@lenka5545 urcite to je okej🙏🏼 a je to normalne. Najma ak sa to nerozbehlo viac. Ja napr raz, ked som si vkladala progestenale, tak som si asi skrabla. Sla som pol hodku potom na wc a kusticek akobx takych vlasocnic. Dala som si tampon a na vrchu pri krcku nic. Len na boku tamponu som mala kusok ruzoveho a vtedy mi doslo, ze som sa asi skrabla. Beriem lieky aj na riedenie krvi, takze je to take vies

@simonka3333 tam vidíš, už len aby to silnelo a dopadlo dobre; držím palce