Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Ďakujem dievčatá áno budúci cyklus by sme to radi skúsili opäť. Snáď dostaneme pozitívny darček k vianocam 🤞🏼
@simonka3333 ja by som este na zavery pockala🙏🏼❤️ uvidis dalsie dni. Velmi drzim palce😘
@zuza265 ďakujem moc 🥹 teraz sú tie dni strašne dlhé kým čakám na ďalší deň či bude silnieť
@simonka3333 tiež si myslím že skoro robiť nejaké závery budem držať palce nech to dobre dopadne a teda krásna zbierka ja ešte nemám odvahu robiť test ale tak mne by asi od pondelka veľa neukázal no ☺️😅
@lenka5545 moje prvé IVF, a chcela som mal progresu od čistého pekne testu nech vidím ako to ide 🙂 prva čiarka sa mi ukázala 4dpt večer a pekne deň čo deň silila, aj keď na foto už vyschnuté nevidno. Aj digi mi ukázal 1-2. Ale volala som do CAR doktorke a povedala, že močové niesu spoľahlivé čo sa týka tohto zosilnivania HCG, že sa nemám stresovať 🙂 ale stresujem aj tak Haha 🤣🤣🤣🤣🤣
Aké tebe teda držím palce nech ti vynde pozitívny výsledok keď sa rozhodneš trestnúť ✊🏻♥️
@simonka3333 ach tak to chápem ja som bola prvý vklad taka istá test som robila už od 4teho dňa bohužiaľ to že som tam nevidela tie čiarky ma dosť stresovalo a vklad nám teda nevyšiel teraz tehotenské testy ešte nemám objednám cez víkend a uvidím kedy sa odhodlam možno u lekára budúci týždeň mam kontrolu keďže som PN. Uvidím no 🙂 každopádne hlavu hore každá sme iná vôbec to nemusí byť stratené isto silno držím palce ❤️ a ďakujem 😊
@simonka3333 pripájam sa k dievčatám, určite by som ešte pockala, ako som tu písala sama som mala ducha až na 9dpt a opakovane hcg testy, ktoré nakoniec dopadli fajn.. takže hlavu hore a trpezlivosť ☺️
Dievčatá nejako to tu utíchlo ... ako sa máte ako pokračujete? Ja som na PN manžel odišiel na turnus začína riadna ponorka teda 😪😪
Ja mam odber 25teho... tehotenské testy na ceste teda ešte som nerobila žiaden a manžel odišiel takže ponorka ako sviňa a po večeroch pod dekou s dvoma ponožkami čo sa neviem zohriať :D a večer po vklade som špinila inak vôbec ako keby som ani nebola na vklade tak neviem co si mam o tom myslieť
@cubos áno ja 🙂 tak ďakujem pekne mamina aj svokra majú v decembri meniny tak dostanú darčeky mam taky pocit :D
@simonka3333 neviem či blbo vidím ale ten posledný sa mi vidí o niečo silnejší či?
A čo sa týka progesteronu tak ja ho mam vo forme amelgenu ale ja keď som progesteron vysadila tak prišla za dva dni ms takže je dosť možné že to je "blokator".... ale určite s vysadením by som počkala do krvi ale samozrejme už ty musíš vedieť ako sa cítiš pripadne ako dopadne dohovor s lekárom... držím silno palce ✊️
@lenka5545 nie nie vysádzať nechcem 🙂 len ma to zaujimalo či pustí ms aj počas progesteronu 🙂
Ty kedy planujes testovať? Keď prídu testy už budeš? 🙂
@simonka3333 myslím že nie ale niesom si 100 percent istá... testy budu v pondelok alebo utorok a to už asi aj budem testovať lebo v stredu mam kontrolu kvôli PN tak aby som vedela doktorke povedať ako na tom som ale mam teda riadny rešpekt predtým...
@lenka5545 ja už keď pôjdem na druhý KET (čo tipujem že určite hej) tak už testy do paprčiek nedám až do dňa pred krvou 😀
@simonka3333 treba objednať alebo kúpiť až par dni po vklade :D ale nie to je už na každej mne sa to nevyplatilo na prvý krát tak som sa skludnila teraz... koľko máte ešte embryi?
@lenka5545 Haha veď to že každá sa musí popáliť na tom testovaní aby zistila, že prečo sa naozaj odporúča robiť až po 14 dnoch 🤣🤣🤣
My máme ešte dve embryka 🍀🍀 a vy?
Ahojte aj som rozmýšľala že nenapíšem , nechcem strašiť, znepokojovať tie ktoré vôbec nebudú mať scenár ako ja budú pekne tehotné.Ale možno ešte kôli tomu že by niektora mala skúsenosť..mala som včera sono, nedopadlo dobre mali už merať embryo no bol len vak 16mm a dolu asi to embryo ale malinke bez akcie na rovinu mi povedala že už niečo úplne iné mala na sone vidieť.Ze sa to proste niekde zastavilo.Pred týždňom mi vraj prudko klesol progesteron na hodnotu 10 preto mi volali a hneď som začala pichať prolutex dovtedy som iba vkladala progresteron a vraj hodnota bola ok.Este mi včera brala krv a volala že nech nevysadzam lieky lebo hcg sa mi stále dvoji už pred týždňom som mala 10.000 a že aj progesterón sa mi zdvihol mám ísť ešte v utorok na sono môjmu gyn.Ja osobne už nemám nádej myslím že je to úplne stretene ale dosť ma tak zaráža to prudké klesnutie progesterónu a hlavne že sme mali geneticky ok embryo, vkladali po Éra teste,mala som aj intralipidy na podporu clexane preventívne..som z toho dosť sklamaná a bojím sa pri ďalšom ket rovnaký scenár..povedala že v liečbe meniť zatiaľ nič nebudú že treba iba vyskúšať..
@simonka3333 my máme ešte 5 len mame to dosť komplikovane lebo manžel chodí na turnusy takže tie vklady musíme stále plánovať podľa neho co je mega náročné teda ... dúfam že to čoskoro nebudeme musieť riešiť....
A teda baby ja som si tak myslela ze IVF je proste úspech na 100 percent a tu zrazu mimomaternicove alebo častokrát niekoľko násobne neuspešne vklady... je to katastrofa

@zuza265 ďakujem veľmi pekne. 😊❤️