icon

Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024

lenka5545
24. okt 2024

Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️

oldri83
18. nov 2024

@simonka3333 hej hej, veď tiež si to snažím vtlačiť do hlavy, že jeden takýto test ešte nič neznamená; okrem toho nemám žiadne bolesti, kŕče ani nekrvacam vôbec nič… asi to už nechám tak a počkám už na sono, ovplyvniť to aj tak neovplyvnim už…

Čo sa týka ďalšieho pokusu, rovnako som na vážkach, ak to nevyjde čo urobiť.. či si dať pauzu, vyresetovat hlavu, užiť Vianočné sviatky alebo sa do toho hneď pustiť. Uvidíme, aký bude výsledok na sone budúci pondelok. Ty si teraz už niekolkykrat po sebe?

oldri83
18. nov 2024

@lenka5545 hlavne klud, ja som teda silno krvacala ten jeden deň a ďalšie dva dni ešte pri utreti som mala krv na papieri, a opakovane hcg bolo úspešne.

cubos
18. nov 2024

@simonka3333 mrzí ma to 😔 tak snáď sa nám to podarí v nasledovnom vklade🤍

@oldri83 ešte by som počkala, ten test fakt mohol byť taký preto že si viac pila 🙂

Inak, ja to tak cítim že by som hneď v tomto mesiaci išla na vklad.
Práve kôli tomu biochemickému.
Keď je embryo ok, sú vraj väčšie šance.
Či to je pravda, neviem, uvidíme 🙂

oldri83
18. nov 2024

@cubos počkám, nebudem robiť unáhlene závery, skôr som na seba nasrana, ze som vôbec zas ten test robila.. teba čaká krv teraz 22.11?

cubos
18. nov 2024

@oldri83 tak, sme zvedavé, ja ťa uplne chapem.
Keď by sa dalo ja by som celý deň robila testy 🙈
Hej, ale už je to zbytočne aj isť na krv, vysadila som hormony už včera sama 🙂

simonka3333
18. nov 2024

@oldri83 hlavne sa nestresuj 🫶🏼 … no toto bol naš prvý vklad a ešte nás v mrazaciku čakajú dve, ale bola som aj veľmi chorá, tak možno aj keď sa hneď uchytilo tak to mohla mať choroba na to niake dôsledky
@cubos tebe tiež testy nesilneli? .. videla som, že si pisala že biochemické alebo mimomaternicove

cubos
18. nov 2024

@simonka3333 pekne silneli len bohužiaľ na ten 5. deň som si prešla stresom a v ten 6. deň to už išlo dole vodou.
No, aj si to vyčítam ale tak všetko sa deje pre niečo 🙂
Na koniec to bolo biochemické 🙂

simonka3333
18. nov 2024

@cubos aj ja som si vyčítala, že som prechladla a mala si dávať pozor ale uvedomila som si, že keby bolo silne a malo tak byt, tak by sa udržalo aj keby som urobila hocičo 🫶🏼 takže si nič nevyčítaj, keby to malo byť aj keby si sa vystresovala viackrát, udržalo by sa
Takže chceš ísť aj ty na druhý KET hneď? Kedy si mala ísť na krv?

oldri83
18. nov 2024

@simonka3333 tiež bol môj prvý, takže uvidíme ešte máme 3ks🙃
@cubos s tym stresom to mám podobne, človek sa najprv vytočí a potom si poviem na čo zas🙈

oldri83
18. nov 2024

@simonka3333 toto je pravda, že ak ma tak sa udrží..

cubos
18. nov 2024

@simonka3333
@oldri83
Všetko sa deje pre niečo , malo to tak byť🙂
A áno, keď by to bolo silné tak by sa to nestalo🙂
Áno, už som sa rozhodla že ideme na to.
22.11mala byť krv.
Čakám poctivo na ms.
Neviem či príde tak ako má, keď áno tak to stíhame do Vianoc. 🙂

simonka3333
18. nov 2024

@cubos ja som dnes ráno mala posledné lieky ešte, a tiez poctivo čakám na ms, bolesti už mám dosť 3-4 dni tak si myslím že len progesteron to drzi 🙂 dúfam že teraz meskat nebude! Ja som alkohol nemala rok a pól v ústach ale rozmýšľam že si dám aj to deci červeného vina :DDDDD nech mi príde. Lebo čítam že po biochemickom niekedy meskava…

oldri83
18. nov 2024

@simonka3333 tak to podľa mňa kľudne aj fľašu 😀😀

oldri83
18. nov 2024

@cubos budem držať silno palce nech to dopadne tentokrát dobre ✊🏼

cubos
18. nov 2024

@simonka3333 tak si nalej a ideme na to 🥂😁

@oldri83 ďakujem🥰❤️

veso23
19. nov 2024

ahojte dievčatá, ja vás stále čítam a teda mrzí ma že mnohým nám to tento mesiac nevyšlo, držím palce na ďalší pokus. my chceme ísť v decembri tiež určite opäť skúsiť. chcem sa vás ešte spýtať, lieky som vysadila minulú stredu a sestrička mi vtedy vravela že menštruáciu by som mala dostať do 3-4 dní, dnes je to už šiesty deň a stále nič, aj pohár vína som si po dva dni dala, no ani necítim nejaké predmenštruačné bolesti, myslíte že mám ešte čakať že to meškanie je po biochemickom bežné?

cubos
19. nov 2024

@veso23 ahoj, mrzí ma to tiež ale december bude náš ❤️verím v to 😊
Ja som vysadila lieky v nedeľu a dnes ráno som sa dočkala ms, reálne mala prísť podla kalendáru až v nasledovnú sobotu.
Tiež som po biochemickom.
Známa po vysadení čakala týždeň npr.
Kedy ti má podľa kalendáru prísť ms? 🙂

natalka145
19. nov 2024

Verím že ďalší cyklus vám to určite vyjde a budete mat krásne ukončenie roka...
Ja som dnes 6.den po KET. Doteraz som sa nijako nesledovala extra, doobeda som vždy 3 hodiny vonku na vzduchu okolo koní... Ale dnes má akože extra bolia kríze ako pred MS. Na vlozke som si našla zopár takých miniatúrnych fliacikov ruzovkastych. Keby nemám vložku tak si to ani nevšimne na nohavickach. Žiadne veľké špinenie. MS by podľa kalendára mala prísť zajtra. Dúfam že to bude ok. Dnes idem poobede na akupunktúru k pani co robí TCM. Chodila som k nej aj pred vkladom asi 2 mesiace. Som zvedavá co mi povie ona. V každom prípade už ležím na gauči pod dekou a obedujem. Dnes už žiadny veľký pohyb.

veso23
19. nov 2024

@cubos no mám dnes 36dc zvykla som mať dlhšie cykly ale neviem nezdá sa mi to. Asi počkám do zajtra co bude sedem dní a zavolám do car

lenka5545
autor
19. nov 2024

Ahojte dievčatá trochu som sa odmlčala dala som si oddych vy všetky co idete v ďalšom cykle do vkladu budem na vás myslieť a silno držať palce ... 🫶❤️ nech sú Vianoce krásne 😊 ja mam kludovy režim ležím na gauči dnes som prestala špiniť tak dúfam ze sme to teda s tým embryom našim dali a test si urobím asi zajtra keďže dnes ešte nedošli dava si kuriér riadne na čas teda 🤷‍♀️

natalka145
19. nov 2024

@lenka5545 možno aj dobre, že si dáva kuriér načas... Keď zajtra prinesie, určite tam už budú krásne // 😉

oldri83
19. nov 2024

baby, tak ja som sa nakoniec objednala do CAR na zajtra ráno na odber, aby som zistila či to hcg fakt kleslo a ak áno, aby som zbytočne nepichala ešte týždeň injekcie.. 🙏🏽 A ak to nekleslo a len test zblbol, tak budem aspoň vedieť…. Taaakze, ešte sa možno k vám tiež pridam na decembrový KET.

oldri83
19. nov 2024

@lenka5545 len pekne oddychuj s pozitívnou energiou a verím že to dobre dopadne 🙂

simonka3333
19. nov 2024

@lenka5545 tak to riadne dlho chodí 🤣 osud chce aby si netestovala…. Každopádne držím palce nech príde už test a nech sú na nej dve ciarkyyyy 🍀

simonka3333
19. nov 2024

@oldri83 takže si neskusala druhý? 🙂 ja verim, že test len zblbol a hcg rastie a že sa nikde s nami na decembrový KET nebudeš pridavat

lenka5545
autor
19. nov 2024

@natalka145 ďakujem za povzbudenie dúfam @oldri83 ďakujem oddychujem a zajtra budem držať palce ❤️ @simonka3333 to teda áno už dnes mal byť balíček doma asi to mam isto nechať najskôr na ten 9 deň😁 asi aj kuriér vie ze sa toho bojím ako čert 😅 a ďakujem tiež za povzbudenie

cubos
19. nov 2024

@lenka5545
@oldri83
Baby dajte vedieť zajtra, som zvedavá.😊
Verím že budete zajtra obe hlásiť len dobré správy ❤️

fiha66
20. nov 2024

@zuza265 ahoj ako pokračujete?ja som včera zažila šok..ako ozaj šla som po piatkovej kontrole si teda dať potvrdiť,že nič nerastie nevyvíja sa a v podstate na termín buď na čistenie alebo ďalší postup.Spravil mi sono a ja som 7 týždeň 6mm mimčo s akciou ❤️.Kontrola o 2 týždne..

zuza265
20. nov 2024

@fiha66 jeeeej! Tak ono sa ten “zazrak” naozaj stal❤️ velmi som na teba myslela, ale nechcela som pisat. Naozaj si ma potesila. Ja som bola vcera. Babatko malo takmer 10 mm a uz som sa objednala k svojmu gyn. Uz ma z centra prepustili. Pomaly idem niektore lieky znizovat… takze my budeme mat termin spolu☺️ ja by som odpadla na tvojom mieste. To musel byt uzasny sok. A partner ako?

fiha66
20. nov 2024

@zuza265 viesco som v šoku ale takom,že keď mi do slova povedala že sa to nevyvíja,nieje to dobre ja som to uzavrela,vyplakali sme sa cez víkend,v Sobotu večer mi začalo spinenie tak si vravím ok to už sa spúšťa krvácanie čistenie od nedele som vysadila líeky,takže utorok ráno som tiež môjmu gyn tvrdila že už je to pase.mLieky som okamžite nasadila naspäť a budem sa modliť aby 2 dňový výpadok neublížil no stále stále som v šoku ako Ti jeden lekár môže povedať že tam nič nieje,ja som tam plakala..snad keď už to takto bolo už to bude úspešný koniec..