Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024
Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️
Ďakujem pekne dievčatá dám potom vedieť ako sme dopadli na prvom sone ☺️
@simonka3333 ahoj, mrzi ma, ze to nevysli, hlavne, ked to vyzeralo tak nadejne ☹
Chcem sa ale spytat, ci si mala aj nejake priznaky dovtedy, ktore potom zmizli?
Gratulujeeeeem všetkým, ktorým to vyslooo ❤️🫶🏼 a držím palceky nech všetko ide ako po masle
@st_ss nooo ja som na štvrtý deň večer mala prvý duch, potom tri dni silneli a na ďalší deň už termín ms a už sim sa zabúdila s presnými bolesťami na menstruaciu 🙂 takže už som vedela, mám endo na vajecniku a pri ms mávam neskutočne tlaky akoby som tam nala ťažký kameň aj keď som na wc, a presne to som mala 🙂 ak nepočítame že testy netmavli
@st_ss ale inak žiadne príznaky som nemala 🙂 ani prsia neboleli nič, takže mne prišiel prvý príznak ms
Dievcata, tym co to nevyslo, chystate sa opat v decembri?
@simonka3333 Chystas sa znova v decembri na dalsi pokus?
@veso23 hej, nečakala som to tak rychlo ani ja.
Vždy mávam vklad na 24DC.
Teraz prekvapive na 11DC folikul krásny a hneď som pichla aj ovitrelle. Vklad bude na 18DC.
Nasadila som všetky možné vitamíny a dr povedal že to tak krásne naráslo práve ďakujúc vitamínom.
Tak že verím že to bude teraz lepšie.
Ďakujem a držím aj ja palce veeeeľmi 😊❤️
@st_ss anooo, tiež piatok, na Mikuláša ❤️❤️
@cubos aaa budeme mať narazzz ☺️☺️🍀 tak hádam budeme mať na Vianoce mini darček
@simonka3333 juuj no to je krasne 😍 teším sa veľmi že to takto naraz vyšlo 😁 ešte keď povieš že aj v rovnakom CAR to absolvujeme tak koniec 😁
@cubos do akého centra chodíš?
@cubos ale ako som čítala, dávali ti po 2 embrya, takže asi do rovnakého centra nechodíme heh 😀 moj CAR robí po jednom embryu, vraj väčšia šanca na viac pokusov ako naraz. Lebo to bola moja prva otázka, či je možné dať naraz dve
@simonka3333 ahaa tak potom nie. 😁
Vo Ferticente sme 😊
@cubos tak o tomto CÁR som ešte nepočula :D ale nevadí, aspoň dátum máme rovnaký a môžeme spolu čakať 2 týždne 😝😂
Ahojte žienky, pozdravujem vás, pridám sa k vám 😊 tým, ktoré majú radostné správy blahoželám a tým, ktoré nie, nestrácajte nádej, veľmi držím palce pri ďalšom postupe 😊
mňa čaká 9.12. môj prvý KET, včera ma začalo pobolievať v krku.myslíte, že je to problém,? nechcela by som to oddaľovať..asi si tam zavolám, lebo zajtra mám pridávať prolutex a amelgen
@mijuska2 v podstate je super, ze viete takto dopredu uz. Ja som ochorela noc pred vkladom. Hrozne som sa hnevala, lebo vsak embryo sa uz rozmrazovalo. Uz som to nemala ako zrusit. Jedine, ze by ho znova zmrazili, ale citala som, ze to znizuje jeho kvalitu. Tak som do toho sla, ze teda asi nic. A nakoniec to vyslo❤️ ale s neviem akym stastim. Takze teda je dobre, ze sa viete dohodnut dopredu
Ahojte ja sa ozývam po dlhšom čase pozdravujem všetky žienky ktoré idú do KETu držím palce aj ostatné nech majú len dobre spravy.... dievčatá dajte na seba pozor ja som to včera asi trochu prehnala aj keď mi bol nariadeny kľudovy režim a začala som masívne krvácať a som hospitalizovana v nemocnici .... tak držte palce ak bude zajtra všetko okej možno ma pustia domov záleží od usg a zvysujuceho hcg tak pevne dúfam ✊️✊️
ja som bola dnes na kontrole a transfer budem mať v piatok 13teho tak verím že to bude môj šťastný piatok 🙈
Ahojte baby som tu znova, keďže 3 novembra som prišla o babo bol to môj 6 vklad a ms ešte neprišla spravila som ovu test ten je poriadne pozytivni 🙈🙈🙊🙊 no a medzitým som si spravila aj tehu test ten Bohužiaľ je negatívny 😏 mal niekto podobne niečo? A išlo o tehotenstvo? Ďakujem za každú vašu odpoveď

@miska5595 tak sa pripájam a veľa oddychu nech rastie ako ma ❤️