icon

Podpora pre ženy počas KET a ET v roku 2024

lenka5545
24. okt 2024

Ahojte dievčatá niektorá ktorá absolvovala alebo ešte len čaká na sono/transfer/KET? Podporme sa ❤️

Strana
z19
lenka5545
autor
16. dec 2024

Dievčatá držím vám palce nech mate krásne darčeky na Vianoce 😊

veso23
16. dec 2024

@lenka5545 a tebe sa ako darí?

lenka5545
autor
16. dec 2024

@veso23 ďakujem za opýtanie ja dobre dnes som 7tt+0 boli sme na pohotovosti po malej potrebe som mala krv na toaletnom a keďže som dva týždne dozadu krvacala tak sme utekali do nemocnice ale vyzerá ze maternica je dosť prekrvená a malé rastie tak sa to takto prejavilo som doma mám kludovy režim tak snáď sa to upokoji... 🙂 držím vám všetkým palce nech to všetky dotiahneme do úspešného konca

veso23
18. dec 2024

super @lenka5545 tak len oddychuj ako sa dá
a ako pokračujete ostatné dievčatá? čiarky dúfam tmavnú 🙂

st_ss
18. dec 2024

Dievčatá nemáte niektorá skúsenosť, že vás po ket veľmi bolela hlava? Mám aj clexane, tak neviem z čoho to môže byt…

lenka5545
autor
18. dec 2024

@veso23 ďakujem pekne oddychujem beha okolo mňa manžel je to super pocit byť obskakovana užívam si to kým pôjde na turnus 😁😁
@st_ss ja osobne som mala bolesti hlavy asi 3 dni potom to prešlo vďakabohu ale čítala som že to je bežné... mne na to pomohol obyčajný paralen 🙂

veso23
18. dec 2024

@st_ss ja s tým nemám skúsenosti ale tiež som počula ze je to bežné, paralen by mohol pomôcť. Ja zase veľmi zle spím a strašné blbosti sa mi snívajú. Aj minulý mesiac aj tento tak snáď je to príznak že to vyšlo 🤞🏼

st_ss
18. dec 2024

@veso23 ja som s týmto mala tiež problém, ale melatonínu to vyriešil 🙂 môžeš to aj v tomto obdobi, ma to práve pozitívne účinku aj na hormóny, špeciálne progesteron.

veso23
19. dec 2024

Ahojte jasné že som dlhšie nevydržala a 6dpt som otestovala a je pozitívny 🤗 už len nech tmavne 🤞🏼

simonka3333
19. dec 2024

@veso23 držím palce nech pekne tmavne

Ja som mala aj teraz biochemické, na 8-9 deň krásne silný a uz to slo dole vodou, v januári idem na hematologiu a NK bunky a ak bude všetko ok tak posledné embynko skúsime februári 🥹

cubos
19. dec 2024

@veso23 gratulujem a nech silnie❤️
Tiež ako Simonka, biochemické som mala zasa. 🙂

veso23
19. dec 2024

Joj dievčatá to ma mrzí ale tak raz to musí vyjsť. Musíme byť pozitívne. Ja mam tiež krv na desiaty deň. Moje predchádzajúce biochemické sa zlomili na ten desiaty vtedy ešte pekná ciarka a potom dole vodou takže tiež sa neviem ešte úplne tešiť

Strana
z19