Podpora pri IVF a KET v októbri 2025
Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀
@katbog ahoj Katka. Som rada ze si sa ozvala a mrzi mi tvoja sprava. Je mi to luto. Z celeho ❤️ prajem vsetko dobre. Co ti povedali k vysledku? Co odporucaju dalej?
@romankaaaaaaa nič, zavolala mi sestrička a povedala negatívne a že mám vysadiť lieky. Nikto iný sa k tomu nevyjadril keďže týmto konci cely proces. Myslim si že sa vyjadria až v momente kedy ja poprosím o ďalšiu konzultaciu a spýtam sa čo ďalej 🙂 čo je asi aj fajn, že sa človek ozve až keď je na to sam pripraveny 🙂 ideme ďalej, dam si dlhu pauzu, a možno skúsime tretie IVF. Rozmýšľam nad Brnom ale zatiaľ niesom úplne rozhodnutá. Počúvam že je s nimi niekedy tazka komunikácia, prehadzujú si tam pacientky čo je asi vsade, a plus to cestovanie. Jedine čo má na na tom láka je to že vraj partner môže byt somnou na izbe po odberoch aj pri samotnom vklade čo na SK nehrozí.
@katbog ahoj Katka. Som rada ze si sa ozvala a mrzi mi tvoja sprava. Je mi to luto. Z celeho ❤️ prajem vsetko dobre. Co ti povedali k vysledku? Co odporucaju dalej?
@romankaaaaaaa @katblog
Napodobne damy, ani nam to nevyslo, tiez jedine embryo.. druhy krat uz na slovensko kvoli tomu nepoletim.. a u nas si to dovolit nemozme. Nuz.

@romankaaaaaaa ahoj, ani u nás naše jedine embryo 🥹