icon

Podpora pri IVF a KET v októbri 2025

curlie
5. okt 2025

Ahojte dievčatá, zase otváram tému pre nás, ktoré prechádzame IVF/ET/KET v októbri. Ja som mala druhý KET (prvý negatívny) 1.10.2025. Myslela som, že nebudem to teraz tak riešiť a zapájať sa do diskusií, ale nedá mi to 🙉
Budem rada keď sa pridáte a môžeme sa spolu podporovať ❤️🍀

Strana
z6
romankaaaaaaa
23. nov 2025
@katbog

@romankaaaaaaa ahoj, ani u nás naše jedine embryo 🥹

@katbog ahoj Katka. Som rada ze si sa ozvala a mrzi mi tvoja sprava. Je mi to luto. Z celeho ❤️ prajem vsetko dobre. Co ti povedali k vysledku? Co odporucaju dalej?

katbog
23. nov 2025
@romankaaaaaaa

@katbog ahoj Katka. Som rada ze si sa ozvala a mrzi mi tvoja sprava. Je mi to luto. Z celeho ❤️ prajem vsetko dobre. Co ti povedali k vysledku? Co odporucaju dalej?

@romankaaaaaaa nič, zavolala mi sestrička a povedala negatívne a že mám vysadiť lieky. Nikto iný sa k tomu nevyjadril keďže týmto konci cely proces. Myslim si že sa vyjadria až v momente kedy ja poprosím o ďalšiu konzultaciu a spýtam sa čo ďalej 🙂 čo je asi aj fajn, že sa človek ozve až keď je na to sam pripraveny 🙂 ideme ďalej, dam si dlhu pauzu, a možno skúsime tretie IVF. Rozmýšľam nad Brnom ale zatiaľ niesom úplne rozhodnutá. Počúvam že je s nimi niekedy tazka komunikácia, prehadzujú si tam pacientky čo je asi vsade, a plus to cestovanie. Jedine čo má na na tom láka je to že vraj partner môže byt somnou na izbe po odberoch aj pri samotnom vklade čo na SK nehrozí.

fausti9
24. nov 2025
@romankaaaaaaa

@romankaaaaaaa @katblog
Napodobne damy, ani nam to nevyslo, tiez jedine embryo.. druhy krat uz na slovensko kvoli tomu nepoletim.. a u nas si to dovolit nemozme. Nuz.

Strana
z6