Podstúpili ste IUI v októbri 2020?
@bibkapipka ja úplne super dnes je 10 deň po iui testy zatiaľ negatívne no uvidíme o 2 dní znovu skúsim spraviť tehu test
@martus4183 ja som bola teraz v sobotu 🙂 drzim palceky 🙂
@martus4183 ja dnes 7 deň po iui, ale nemám žiadne zvláštne pocity že by sa to podarilo 🤔🤔🤔 o týždeň idem na krv, plánujete si aj test robiť?
@gurumajka ahoj ja som bola 30.9 na iui dnes je 12 deň po iui testy negatívny, tiež moja nádej klesla na bod mrazu, zrejme nič s toho tebe držím palce 🙏🙏🙏🙏
@martus4183 niektorým testy vyšli pozitivne až na 15.-16.den, takže treba ešte stále dúfať, uvidíme co krv ukáže a keď to nevyjde chceme skúsiť ďalší mesiac. Kedy ideš na krv?
@gurumajka nepôjdem mam ísť v stredu ale keď testy budú negatívne tak nepôjdem budem čakať na menštruáciu ja to mam až vyše 2 hodiny cesty, príznaky nemám žiadne a necítim to tak ze by to vyšlo, menzes čakám zajtra
@martus4183 juuuj tak silno držím palce nech nepríde, ja to mam kúsok od prace tak ked dovtedy menzes nedostam, pôjdem tam, ale ani som nespinila, takže uhniezdovanie asi nebolo, tak asi nič 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@martus4183 mne to robili až 17 DC ovulka bola posunutá, tebe ktorý deň cyklu???
@martus4183 mne na 11 DC ale mávam krátky cyklus 24-25 dňové, mala som jeden dominantný folikul a potom ešte jeden menší, ja si vkladam progestanelle ráno a vecer, a ešte estrofem si vkladam 1x večer
@gurumajka ja som mala dva dominantné a užívam len utrogestan
@martus4183 myslím na teba, daj potom vedieť ako si dopadla
@gurumajka jasne 😀😀😀😀
@gurumajka ahoj testy negatívne dnes mam dostať svoje dni a brucho ma už aj tak boli, nevadí keď corona trocha ustúpi pôjdeme nato znova😀tebe držím palce určite píš ako si dopadla
@martus4183 ahojky, to fakt, juj no škoda, ale možno je ešte skoro na test? Ja mam dostať v pondelok tak uvidím ci príde, aj bazalnu teplotu som si dnes merala a mam ju ako každý mesiac. V nedeľu ráno si spravím test, dám potom vedieť. Nevadí, skúsime ešte jednu iui v októbri a potom sa uvidí.
@gurumajka no dnes som mala dostať, zatiaľ nič ale môj stav hroza je mi zle od žalúdka, do odpadnutia no hrôza, uvidíme zajtra
@martus4183 to ozaj? Tak tfuj tfuj nech nepríde a o 2 dni si nájdeš na teste 2 ciarocky 😁😁😁
@gurumajka ahoj, dnes som bola na krvy u mojej doktorky a test negatívny takže 1.iui neúspešná ja som to tušila od začiatku
@martus4183 tak to mi je ľúto, hlavu hore, skúsiš ďalší pokus, možno na druhý hrať vyjde, ja sa tiež chystám na ďalší keď tento nevyjde, v nedeľu ráno si chcem robiť test a v pon na krv 🤔🤔🤔🤔🤔
@gurumajka držím ti moc palce daj vedieť ako čo, aký máte problém keď iui?
@martus4183 zlý spermiogram amam nepriechodny vajickovod a stále ovulujem len z tej strany, teraz som mala ovu na priechodnej strane, a vy? A ako dlho sa už snažíte?
@gurumajka už 4 roky, my sme obaja v poriadku
@gurumajka no co už si skúsila testovať????
@martus4183 ešte nie, ale cítim sa jak pred menzesom, PMS už mám, už viem ze to nevyšlo, v nedeľu ráno skúsim testnut keď dovtedy nedostanem.
Ahojte ja som absolvovala naše prve IUI teraz v utorok bol to môj 18DC (posunutá ovulka). Aj ste sa cítili nejak inak? Ja zatiaľ nič výnimočné.
@gurumajka ahoj, ako to s tebou vyzera? 🙂 zadarilo sa?
@andrea_r016 nieeeeeee 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️

@martus4183 ahoj, my sa chystame az na dalsi cyklus, zaciatkom novembra. ake mas pocity z toho?