icon

Pomohla vam igamplia na zvýšene cytokíny?

cilimata
19. feb 2020

Igampliu mi navrhli ako aleternativu za medrol - kortikoid. lebo som sa ho zlakla. prosím pomohla vam na zníženie cytokínov?

lydia86
20. feb 2020

@butterfly333 tak si prajeme veľa šťastia k tomu medrolu 🤷‍♀️🤗

butterfly333
20. feb 2020

@lydia86 no to jediné nám ostáva. Počuj nevieš kedy treba začať liečbu medrolom pred ivf? Písala som dr no neodpísala mi zatiaľ no musím tam ísť znova pre nastavenie liečby.

lydia86
20. feb 2020

@butterfly333 dnes som sa jej pýtala a že medrol môžeš aj pred IVF čiže počas hormonálnej liečby.

butterfly333
20. feb 2020

@lydia86 No veď len koľko pred ivf. Musím tam ísť a spýtam sa no napísala mi tam také že mám brať ráno kalium magnezium kalcium kolagen len kedy ráno keď budem tehu či ako. Pôjdem k nej nech mi to vysvetlí.

cilimata
autor
Autor odpoveď zmazal
cilimata
autor
20. feb 2020
cilimata
autor
20. feb 2020

@butterfly333 toto sú moje .. sú mega vysoké. Presne takú istú liečbu mi dala. Prokopicova a konzultovala to s tou druhou .. bergendiovou či ako sa vola

lydia86
20. feb 2020

@butterfly333 no v tomto celom mám aj ja chaos 🤦‍♀️

cilimata
autor
20. feb 2020

@lydia86
@butterfly333 začnite najskôr odber .. potom liečba ... a keď budú dovre výsledky môžete vklad .. tak mi to bolo vysvetlené

butterfly333
20. feb 2020

@cilimata ja idem na ivf s DE čiže ja odber žiaden nebudem mať.

cilimata
autor
20. feb 2020

@butterfly333 aha ... no aj tak by som pockala až na liečbu nie ? Mne to tak bolo povedané že sa ti vlastne neuchyti .. kvôli cytokinom

butterfly333
20. feb 2020

@cilimata veď áno idem hneď zajtra volať dr kedy môžem prísť aby mi dala ten medrol.

butterfly333
21. feb 2020

Baby prečo keď sa berie medrol prečo mi napísala k tomu že mám brať noplaza kalium kalcium magnezium kolagen.

cilimata
autor
24. feb 2020

@butterfly333 noplaza je na žalúdok .. lebo budeš mat problém s trávením a pod. Pri medrole sa nevstrebáva vápnik - čiže ho musíš dopĺňať plus kalium aj dcko a kolagén - ako na kĺby aby si nezostala na vozíku 😔

butterfly333
24. feb 2020

@cilimata už som si všetko kúpila ešte ten kolagen idem pozrieť ktorý bude najlepší lebo ja mám problém mám osteochondrozu štvrté štádium mám už umelu chrupavku.

cilimata
autor
24. feb 2020

@butterfly333 tak to si mega daj pozor .. nekupuj reklamovy .. daj si poradiť nejaký fakt dobrý!

butterfly333
24. feb 2020

@cilimata no môj brat cvičí ma fitko a poradil mi zo stránky namaximum tam vždy kupujem vitamíny a doplnky. Normálne mám strach o moje klby.

cilimata
autor
24. feb 2020

@butterfly333 ak chces fakt silny - tak si kup alavis - na klby ... moj muž cvici 20 rokov - sutazne. a kazde zranenia, bolest alebo zapal - dava alavis a hned je zregenerovany.

majoranka24
26. feb 2020

@cilimata Mozno preto mi doktorka na imuno vcera povedala, ze by bolo dobre co najskor otehotnit. Tak do pol roka.

cilimata
autor
27. feb 2020

@lydia86
@majoranka24
@butterfly333 tak mám zo včera info o igamplii aj o medrole. Ak chcete viac hoďte do súkromnej napíšem. Včera som hodinu volala známej doktorke - imunologicke 🙏

majoranka24
27. feb 2020

@cilimata Dakujem, ale ja to radsej asi ani nechcem vediet.😔 Ked je to to posledne, co mi moze pomoct, tak to skusim. Inak by bolo asi zbytocne ist na IVF. Stoji to hromadu penazi, okrem toho je to narocne aj psychicky. Tak chcem pre to urobit maximum. Ty co urobis? Nebudes to brat?

majoranka24
27. feb 2020

Baby, vy tusite, z coho ten zapal v tele vznika? Lebo ja si myslim, ze sa stravujem maximalne zdravo. Mozno obcas nieco sladke a kava. Ale to asi kazdy. Este by ma zaujimalo, ci ten zapal v krvi nevychadza takmer kazdemu.😕

cilimata
autor
27. feb 2020

@majoranka24 autoimúnny systém .. zle vstebavanie živín .. neprebádané .. môžeme sa akokoľvek zdravo stravovať .. 🤷‍♀️

cilimata
autor
27. feb 2020

@butterfly333 tak dnes prvá 💉keď som zbadala tu ihlu tak som si skoro cvrkla .. ale je to za mnou 👌

majoranka24
27. feb 2020

@cilimata Tak to je blbe, lebo ja mam presne toto. Autoimunitne ochorenie a s tym spojene horsie vstrebavanie zivin.😕 Tak som zvedava, ci tie lieky zaberu. Zabudla som sa doktorky spytat, ze co ak nie.☹

butterfly333
27. feb 2020

@cilimata neboj to dáš 👍

cilimata
autor
27. feb 2020

@majoranka24 no ja som sa na to pýtala 🤷‍♀️Čo ak nie .. tak to berieš ďalej .. do neviem kedy a potom ak sa ti nezadari tak postupne vysádzanie.. a nič . Že vraj nič iné na to nedávajú 😔🙄

majoranka24
27. feb 2020

@cilimata Z tohto pohladu by bolo lepsie zacat IVF az po vysledkoch. Ale tym padom by som si zase predlzila uzivanie...☹ Doktorka mi povedala, ze veri, ze to zaberie. Tak musim dufat.

majoranka24
27. feb 2020

@cilimata Kedy mas ist na kontrolu? Ja zaciatkom aprila.

butterfly333
27. feb 2020

@majoranka24 ja od včera beriem medrol mne igamplia nepomohla.