Pomohla vam igamplia na zvýšene cytokíny?
Igampliu mi navrhli ako aleternativu za medrol - kortikoid. lebo som sa ho zlakla. prosím pomohla vam na zníženie cytokínov?
@butterfly333 Tu davku mame jest kazdy den, ze? Dobre som to pochopila? Nie, ze sa predavkujem.😁
@majoranka24 áno ja jem ráno po raňajkách a zapijam mliekom tak mi poradili baby nie na lačno lebo ťa bude bolieť žalúdok.
@butterfly333 Ja si to davam pred ranajkami. Zda sa mi, ze mi povedala doktorka, ze nalacno.
@majoranka24 áno vravela na lačno no baby mi radili že nieje dobre na lačno koli žalúdku.
@butterfly333 aj ja som počula že s jedlom 🤷♀️Aby nebolo zle od žalúdka
@majoranka24 počuj od stredy ako beriem medrol mám červené jedno líce môže to byť z toho?
@butterfly333 Podla mna nie.🙂 To by sa neprejavilo tak skoro. Mas ho cervene stale? Ja mam dnes zase cely den pocit ako by ma kazdu chvilu niekde nieco zabolelo. Ako by som mala zapal, ale kazdu chvilu inde. Dufam, ze si to tiez len nahovaram.🙏
@butterfly333 Nezabudla si na to, ze treba aj probiotika?
@majoranka24 no horí mi to líce úplne už tretí deň. A aké probiotika v tabletkach?
@butterfly333 Ano, probiotika v tabletkach. Beru sa aj pri uzivani antibiotik.
@butterfly333 To je divne s tym licom. Ale pokial sa to nezhorsuje, tak vydrz. Snad to prejde.
@majoranka24 no snáď to prejde len vyzerám smiešne 😀😀😀
@butterfly333 volaj dr ! Veď nato ich platíme a nemalé peniaze ! Možno nejaka alergia 👌
@butterfly333 Lice vybledlo?😊
@majoranka24 áno líce ok uvidím večer.
@majoranka24 medrol berieme rovnako od stredy zatiaľ všetko ok no chcem sa spýtať nenadúva ťa? Mňa pár dni len medzi príznakmi to nieje či je?
@butterfly333 Vies co, asi prave teraz. Akurat som rozmyslala, ze co som jedla. Inak zatial v pohode. Ale mam pocit, ze som uz nieco pribrala.😳 Musim sa zajtra odvazit.
@majoranka24 ja už asi 3dni no nič také som nejedla aj som pozerala pribalovy leták a tam som to nenašla.
@majoranka24 ako stále ťa nadúva? Mňa už asi štvrtý deň môže to byť z medrolu?
@butterfly333 Mna uz nie. Tak asi to budes mat z niecoho ineho. Tie probiotika beries?
@majoranka24 ešte som si ich nakúpila
@lydia86 počuj keď berieš tu noplazu nenadúva ťa?
@butterfly333 ja beriem tiez noplazu a z tej nenaduva... len ked si ju dam ze hodinu pred jedlom .. tak ako sa ma... tak mega som hladna a musim si dat hned nieco do brucha.. ani neviem ci je to do hodiny... hihi
@cilimata no v pribalovom píšu nežiaduce účinky naduvanie tak neviem no určite to mám z toho ja neviem.
@butterfly333 môže byť, že to má na teba také účinky... akože prdkáš ? alebo máš nafúknuté brucho??? a plyny dnu???
@cilimata presne tak ako si to napísala 😂😂😂😂
@butterfly333 sakris ale to moze byt aj z medrolu ...
@cilimata nie to som čítala ten teda nemal písané také vedlajšie účinky.
@butterfly333 no mňa tiež naduva až mam bolesti ale to som mala už aj pred nasadením noplazi. Nepociťujem rozdiel pred a po... asi to bude skôr ten medrol. Alebo nepapala si dajake strukoviny či karfiol, brokolica lebo ja potom tri dni umieram 🙈🤣

@majoranka24 hádam to bude dobré a zaberie nám táto liečba všetkým 🙏😊