icon

Pomohla vam igamplia na zvýšene cytokíny?

cilimata
19. feb 2020

Igampliu mi navrhli ako aleternativu za medrol - kortikoid. lebo som sa ho zlakla. prosím pomohla vam na zníženie cytokínov?

butterfly333
3. mar 2020

@lydia86 vôbec nič také som nejedla tak neviem snáď to prejde.

lydia86
3. mar 2020

@butterfly333 ak by sa to náhodou zhoršovalo volaj na imuno, od toho sú tam. Nech sa zbytočné netrápiš...

butterfly333
3. mar 2020

@lydia86 dakujem

lydia86
3. mar 2020

Dievčatá inak včera som bola u gynekologicky odniesť papiere a oslovila ma jedna pani keďže počula o čom sa so sestričkou rozprávam (medrol)atď... Vravela že na SK podstúpila 5×ket a nepomohlo išla do Brna a zistili cytokiny, v BA na imuno nasadili medrol a hneď v Brne prvý ket má dcéru 2roky som ju aj vydela krásna baba 👧 a teraz pani znova nasadili medrol a bola na druhé ket keďže mali ešte mrazacika už mi aj bruško ukázala. Podotýkam nestracajte nadej pani má 43r. pomali medrol začína vysádzať a vravela že sa cíti dobre 🙏 ... niečo na tom medrole bude 😉

butterfly333
3. mar 2020

@lydia86 to sú super správy kiež by sa to aj nám všetkým podarilo.

lydia86
3. mar 2020

@butterfly333 aj mňa to tak povzbudilo, konečne mi dakto potvrdil že to môže fungovať 🙏

butterfly333
3. mar 2020

@lydia86 veď to človek má nadej aspoň niečo no verím že sa to podarí ak ni na 1x tak na druhý.

majoranka24
3. mar 2020

@lydia86 Dakujeme za skvele spravy.😊 To potesi.

majoranka24
3. mar 2020

@butterfly333 A co keby si si kupila tusim Espumisan ci Espomisan sa to vola? Proti naduvaniu. Mozno by to pomohlo a mala by si po probleme.😊

lydia86
3. mar 2020
butterfly333
4. mar 2020

@majoranka24 asi budem musieť 😀

majoranka24
4. mar 2020

@butterfly333 Urcite to skus.😊

cilimata
autor
4. mar 2020

@lydia86 tak to keby som tu precitala pred pol mesiacom :( jupii tesim sa tomu. ale uz doberiem tu igampliu a uvidim :/ snad mi pomoze a ked nie idem do medrolu

lydia86
4. mar 2020

@cilimata pomôže musíš veriť ✌🙏

majoranka24
4. mar 2020

@cilimata Mozno ti ta Igamplia pomoze. Nemozes vediet.🙂

cilimata
autor
4. mar 2020

@lydia86
@majoranka24 ďakujem babulky ste zlate. Ale vy ste teraz moje pokusne králiky .. že keby nie .. čo verím a dufam že hej, že nezaberie.. tak budem mat od vás snáď nejaké pozitne infosky .. ako Vám je s medrolom sveta žiť 🥰👌💪🏽💪🏽

butterfly333
4. mar 2020

@cilimata ja zatiaľ s medrolom v pohode. Našla som na nete čo pomáha na cytokiny špenát kurkuma zazvor a omega3 tak som si ich objednala dúfam že pomôžu cytokiny znížiť.

juditadaniheliva
7. aug 2020

Všetci píšete o zvýšených cytokinoch a je tu niekto kto mal zníženú hodnotu cytokinov???

elka77
3. máj 2021

Ahojte dievčatá, prispejem možno do debaty, ja som po liečbe MEDROLOM, o inej som ani nevedela. Moja dr v ImunoVitali, pani B. moc neplytva slovami.. ale k tomu sa už nejdem ani vyjadrovať... v každom pripade vysledky mam podobne ako vy a po 6tich tyždnoch žiadne zlepšenie.. dokonca do spravy napisala že možem byt aj REZISTENTNA na kortikoidy, ale osobne mi nic nepovedala dokonca tvrdila že je tu zlepsenie :D neviem ake ked som vysledky provnala boli niekde dokonca horsie a vlastne iba v jednom parametri som nemala hodnotu 70 ale 65 tak tym asi myslela zlepsenie (norma 30-40).
Neviete prosim Vas nahodou o niečom inom ci sa tie cytokiny daju znižit?
Inak ja som nemala absolutne žiadne vedlajšie ucinky z medrolu..a porpsi nom uživam aj vapnik, draslik, kolagen (presne kvoli klbom).

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 no ja som bola úplne tak isto po kontrolnom odbere cytokiny ešte horšie brala som pol roka medrol no ona aj napriek zlým výsledkom mi odporučila vklad s intralipidmi no vklad aj tak nevyšiel ešte mi aj dodrbkali ruku pri podaní intralipidov zapla v ruke týždeň rukou som nemohla pohnúť nič vôbec iba bolesti a horúčka. Odišla som od nich do NR k Dzurile a dobre som spravila. Mne cytokiny klesli úplne super a to som začala cvičiť zdravo sa stravujem dala som dole 17kg a cytokiny v poriadku.

elka77
3. máj 2021

@butterfly333 a prosim ako inak ti nastavili teda liečbu v NR? Mne vravela že mam hranicne BMI že skor by som mohla pribrať, ale nemyslim si to, myslim že som normalna.. tak neviem co urobit inak..

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 práve že mi dala len tie infúzie imunoglobiny nič viac.

elka77
3. máj 2021

@butterfly333 chapem to dobre ze v IMUNOvitali ti dali medrol a v NR ti dali infuzie ?

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 áno v imunovital mi dali najprv injekcie igamplia no výsledky sa nezlepšili tak mi dala medrol začínala som na 24mg a potom už len 12mg a pred vkladom aj po vklade intralipidy a nič nepomohlo.

elka77
3. máj 2021

@butterfly333 takze v BA ti ani len nespomenuli tie imunoglobiny ? Prepac ak sa pytam ako slabomyselna :D ale ja som este len v stadiu že si este len upratujem rozdiel medzi "intralipidy" a "imunoglobiny" :D

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 nie a tiež som nad tým rozmýšľala veď na cytokiny je medrol no ja mám nízke NK bunky nízke aj IgG a na to su imunoglobiny tak neviem čo v BA robia prečo mi ich nedala no uvidím snáď to teraz pomôže.

elka77
3. máj 2021

@butterfly333 aha, vidis tomuto ja ani neorzumiem. Ja mam "len" tie cytokiny, takže tie infuzky by mne nepomohli? (bože toto by mala riasit moja dr....)

elka77
3. máj 2021

@lydia86 @butterfly333 baby prosim vas co hovorite na Brno? Neporadili vam nejak lepsie co sa tyka cytokinov ? Lebo tu v BA mi to pride len o tom že medrol a vybavene..

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 no ja chodím do Brna no oni sa riadia tým čo povie tvoja dr z imuno aspoň mne tak teraz povedali

butterfly333
3. máj 2021

@elka77 myslím že tie intralipidy áno