Pomohla vam igamplia na zvýšene cytokíny?
Igampliu mi navrhli ako aleternativu za medrol - kortikoid. lebo som sa ho zlakla. prosím pomohla vam na zníženie cytokínov?
@butterfly333 ale inak ty si to pisala vyssie, že teraz mas už cytokiny nizšie či? (sa trosku stracam v menach tu na Konikovi v chate🙂 ) Ja len že možno tie imunoglobuliny ozaj zaberaju aj na cytokiny...ale nechcem sa hadať samozrejme. Ak ti povedali v NR že nezaberaju tak už som ticho. Asi len hladam nadej pre seba že nieco mi este pomože okrem medrolu..
@elka77 Na NKbunky sú tie imunoglobulíny , keď som mala vysoké cytokiny tak mi dali intralipidy no a teraz ich mám ok len Nk bunky nízke aj IgG nízke a dali mi imunoglobulíny. Pozri si to na nete je toho veľa písané
@elka77 tak ako píše
@butterfly333 oni v Brne sa riadia čo povedia v imuno. Mňe napr. medrol pomohol mám po 11r dcérku. Plus pridali infuzie intralupidi.
@butterfly333 prosim možem sa opytat k akej dr si chodila v NR do Dzurilla centra ? Idem to tam asi skusit aj ja, ze by som si dala vziar krv tu v BA ale na konzultaciu už isla tam..
@elka77 sa mi zdá ze to bola Dzurilová.

@butterfly333 jj ale niekde tu som sa docitala že aj tie imunoglobuliny sa vraj spajaju s cytokinmi tak už som z toho jelen.. dr nepovie nic, niekto tu povie že ano aj na cytokiny ty skor že na NK bunky... bože keby som vedela že toto budem riesiť idem na medinu :D