icon

Pomohol vám Estrofen pred KET?

silvia765
23. aug 2022

Ahojte kocky, mám pár dni pred plánovaným KETom, lekár mi nasadil prvýkrát aj estrofem, (je mi po ňom veľmi nevoľno ) chcela som sa opýtať či s tým máte skusenosti a či bol ket pri jeho užívaní úspešný. Ďakujem

Strana
z2
veverka86
27. apr 2026
@iveta57

@silvia765 vy ste brala prosim estrofem?

@iveta57 áno vždy pri ket, 3 rano 3 večer tuším, teda okrem iných hormónov 🤦‍♀️🙈

iveta57
27. apr 2026
@veverka86

@iveta57 áno vždy pri ket, 3 rano 3 večer tuším, teda okrem iných hormónov 🤦‍♀️🙈

@veverka86 pomohol vam prosim? Dnes mi to dr predpisal ze skusime stimulaciu tak najskor mam brat estrifem..potom aj duphaston..neviem ci sa k tomu nieco este pridava...

veverka86
28. apr 2026
@iveta57

@veverka86 pomohol vam prosim? Dnes mi to dr predpisal ze skusime stimulaciu tak najskor mam brat estrifem..potom aj duphaston..neviem ci sa k tomu nieco este pridava...

@iveta57 áno (estrofen) je potrebný pri stimulácii 🙏 ja som ešte večer dávala tuším čipky utrogestan (progesteron) 🙏 síce nevyšiel na ket 3 x ale zato vyšlo 2x ET 🙏 držím prsty, je to náročné ale žiaľ keď to inak nejde 💪

iveta57
28. apr 2026
@veverka86

@iveta57 áno (estrofen) je potrebný pri stimulácii 🙏 ja som ešte večer dávala tuším čipky utrogestan (progesteron) 🙏 síce nevyšiel na ket 3 x ale zato vyšlo 2x ET 🙏 držím prsty, je to náročné ale žiaľ keď to inak nejde 💪

@veverka86 pomaha to ???

veverka86
1. máj 2026
@iveta57

@veverka86 pomaha to ???

@iveta57 určite to nejak účinkuje

Strana
z2