icon

Poraďte pri výbere centra asistovanej reprodukcie

majus28
8. aug 2012

ahojte zienky, ja som prave v situacii ked si vyberam CAR, viete mi odporucit niektore? chceli sme ist do Ke do Gyncare, ale cim viac citam, tym viac som z toho zmatena.. rozmyslam o Iscare alebo Heliose v Martine..
dakujem za vase nazory a skusenosti 🙂

mackaso
9. aug 2012

@majus28 ahojky, chcela by si ísť iba na SR? Ja som bola teraz v Brne a bola som veľmi spokojná, odporúčam Reprofit Brno jednoznačne

majus28
autor
9. aug 2012

@mackaso ahoj, no asi ano, pocula som o brne.. ale to sa mi uz vidi daleko na behacky hore dole :(

mackaso
9. aug 2012

@majus28 nemaj strach, ak si z ďaleka, tak môžeš na kontrolne sono ísť aj svojmu gynekol., ideš tam vlastne iba na konzultáciu, na odber vajíčok a na vklad, tak 3-4x max., je to tam fajn

dahra
9. aug 2012

Na Slovensku Helios je vcelku dobry, Kosice ee - Herman si zabezpecuje pomaly vsetko sam, ziadny tím. Segra vyskusala, povedala, ze jeho prístup je neporovnateľný s Heliosom. Herman jej nikdy nic nepovedal, na vsetko sa musela pytat sama, aj to nebol dvakrat zhovorcivy. Jej IVF vyzeralo tak, ze jej dal lieky a povedal, raz ju mrkol priebezne, aj to krv jej bral v pondelok a vysledky mal v piatok. Helios robi kontroly aspon 5x pocas stimulky, krvne testy su hotove v ten den. Herman je dobry pre tych, co nemaju vacsie problemy, napr. SPG dobry a zena problemy s nepriechodnymi vajcovodmi. To je presne pripad, co poznal, ze otehotnel pri nom.

halienka
9. aug 2012

Ja som chodila do Heliosu v Martine a bola som nadšená 🙂 neviem odkiaľ si a čo by si mala bližšie, ale ten Martin je fakt super. Mne ho aj doporučil známy gyn., vraj v Blave je to už dosť také komerčné, Helios ozaj veľmi dbá o pacientky. A o Brne som tiež počula chvály...

majus28
autor
9. aug 2012

ahojte baby dakujem vam krasne za rady 🙂 rozhodli sme sa s muzom pre Helios, mam to do Kosic sice blizsie, ale myslim, ze toto je vec, ktora sa nerobi kazdy den a aj ked je to tam drahsie a viac precestujem, tak pristup je urcite velmi dolezity, pre mna urcite a psychika tu musi zohrat svoje.. tak dufam, ze to vsetko dobre dopadne a budeme spokojni.. uz sme objednani na 30. august 🙂 pod jednym aj s muzom, mne spravia nejake vstupne vysetrenia, muzovi spermiogram.. som rada, ze sa konecne po troch rokoch na to odhodlavame..

dadu30
28. aug 2012

Ahojte, píšem možno pozde, ale musím sa podeliť s mojou skúsenosťou............otehotnela som u Dr.Hermana hned na prvý šup, takže ja som bola spokojná🙂 a ako opísať jeho prístup? strohý? nevtieravý? mne to vyhovovalo po skúsenostiach z mnohými lekármi, ktorí sa s prepáčením pchajú do zadnice a čakajú na revanž mi on prišiel v tom období ako človek čo vie čo robí a chce za sebou vidieť výsledky, je pravda, že informácie musíte z neho dolovať-to je pravda, ale ked sa ho opýtate odpovie Vám............a ešte jedna vec je to odborník s dlhoročnou skúsenosťou, lekár čo žije pre svoju profesiu 😉

ps: boli sme aj v heliose, ale nakoniec som sa rozhodla pre Gyncare

maminka142
29. aug 2012

@majus28 Držím palce 🙂 Daj vedieť, ako to prebiehalo, ja sa tiž chystam do MT 😉