Postup - Helios Martin

6. okt 2021

Ahojte zienky , prosím Vás viete mi prosím povedať čo nám budú robiť aké približne vyšetrenia okrem sona a SPG na prvej konzultácii / vyšetrení ? Pripadne či ste tu spokojne ?
Ideme do Heliosu v Martine. Dúfam že budeme spokojný lebo chodili sme do Gyncare v NR a tam absolútny nezáujem zo strany doktorky , nič okrem hp a sona mne nerobila a môjmu len SPG .. a snažíme sa 4 roky už . Preto chceme skúsiť niečo kde má nebudú brat len ako “ ste mladá “ však sa podarí časom . Za mna Gyncare a Mudr Hladovcova nikdy viac , neskúsená mladá , neochotna.

stanka562
8. okt 2021

Ahoj, my chodíme do Heliosu v MT. Prístup sestričiek je tam úplne perfektný. A čo sa doktorov týka, stretli sme sa so všetkými ale podľa mna Dr. Cuľbova a Dr. Krajkovič sú profesionáli. Velmi milý ľudsky prístup. Na prvej navsetve mne robili sono, brali krv, klasika anamnéza. Mame zamrazené speriem, tak manželovi vyšetrenie nerobili, vzali mu len krv. Dohodli sme další postup, čo by sme chceli, predpísali lieky a ďalšie mesiac sme išli na IUI. To nám nevyšlo 😔 Plánujeme IVF, ale to až na budúci rok. Tak za mna Helios MT odporúčam 😊

megginka44
18. okt 2021

Ahoj. My sme podstúpili ivf v marci v Martine,žiaľ neúspešne. Bolo to naše prvé. Prístup bol fajn, mala nás dr. culbova. Nakoniec som však mala zmiešané pocity, stále tvrdila l, že mám veľa oocytov, až moc a pri poslednej kontrole pred odberom sa "zázračné" stratili 😔 a odobrali 4, oplodnili 3, ale na 3 deň sa prestali deliť. Dostali sme odporúčanie na genetické vyšetrenie , všetko v poriadku. Za nás už Martin nie.

autor
19. okt 2021

@megginka44 Ach je mi to ľúto , my tam nakoniec nejdeme . Čítala som veľmi recenzií že niesu dobrí , možno na začiatku áno ale potom už nie a ani ich prístup 😞

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre