Pre ktoré CAR sa rozhodnúť?
Ahojte baby,
hlavne tie, ktoré máte skúsenosti s CAR. Založila som túto tému, pretože by som rada mala pokope všetky CAR, ktoré sú na Slovensku a hlavne, aké skúsenosti máte s nimi, či už dobré alebo zlé. Budem preto rada, ak by ste každá mohla napísať pocity z CAR, ktoré ste navštívili, prípadne Vaše rady a odporúčania. Ide mi o to, aby sme si navzájom porovnali prístup, odbornosť, možnosti, a nakoniec aj úspešnosť.
ahojte 🙂 ake mate skusenosti s Ferticentom v BA?
camelco v teme Ferticent najdes tych skusenosti viac ako dost , skus mrknut tam 😉
Takže som bola v Iscare , Martin a zatiaľ som veľmi spokojná.Lekár je odborník. Sestričky veľmi, veľmi ochotné. A to prostredie. Veľká čakáreň, kde je veľmi pokojná atmosféra. A videla som aj izby, kde ležíte po zákroku. Perfektné! v Heliose je nedostatok miest na sedenie v čakárni a po zákroku ležíte v miestnosti, kde sa odoberá aj krv, žiadny pokoj...
Jééj, konečne dobrá téma, no aj mňa táto otázka trápi a preto sa neviem rozhodnúť do ktorého centra, som zvedavá na ďalšie recenzie, no mne sa už treba rozhodnúť, tak poradte!!! Každopádne Iscare a Helios majú dobré ohlasy, záleží už asi len na dobrom výbere doktora...
Ahojte, tak aj my už uvažujeme o UO, jedno dieťa už máme, ale druhému sa nechce už pár rokov. Ideme do ISCARE v MT.
Prosím vás, mohli by ste napísať niečo aj o financiách? Základný balíček vraj platí poisťovňa, treba s požiadať o zaradenie do poradovníka, máme Všeobecnú... Ale vraj treba dosť priplácať aj za ďalšie lieky.... Koľko vás to asi vyšlo, ak ste môžem poprosiť? A dá sa zobrať iba základný balíček, ktorý prepláca poisťovňa? Mám z toho dosť obavy.
Len tak este jedna otazka:
musite dat doktorovi obalku, aby sa s Vami normalne bavil? Mam pocit, ze terajsie zdravotnictvo je uz len o obalkach.
@waitinka7, áno ja mám skúsenosť.
Myslím si, že keby sme doc. dali obálku, určite by sa k nám správal lepšie a pozornejšie a nemuseli by sme prejsť do iného centra...
@antiiscaremt neviem o čo Ti ide, ale už len podľa tvojho nicku a snahy o založenie témy s názvom ANTI-iscare mt - podeľte sa o skúsenosti /našťastie ju zamkli/ nemáš dobré skúsenosti s iscare v mt /alebo sa snažíš im urobiť negatívnu reklamu? Ja som prešla k doc. z iného centra a môžem na základe svojich skúseností a skúseností mojich známych toto centrum len odporučiť - ochotní a milí ľudia, docent odborník, tu vám automaticky robia viaceré vyšetrenia /v bývalom centre o tom nebolo ani reči/, teda ani náznak nejakej negatívnej skúsenosti. A to sa mi už zdá dosť drzé, keď niekto napíše, že doc. by sa na základe obálky správal lepšie a pozornejšie, pretože lepšie a príjemnejšie správanie si ani neviem predstaviť..........Takže mi z toho vyplýva, že antiiscaremt aj keď prejdeš do akéhokoľvek centra na Slovensku, podľa mňa nebudeš spokojná nikde, iba ak by sa Ti v niektorom doslova strkali vieš kde..... Len toľko som chcela......Nedalo mi nereagovať /Len podotknem, že nečakám ešte bábo t.j. neobhajujem docenta na základe tejto veci, ale viem, že v tomto centre spravia pre splnenie tohto cieľa maximum..../
@xeroma . keď o tom nič nevieš, tak sa k tomu nevyjadruj, personál bol milí, nevravím, že aj docent nebol,,,, ale len dovtedy kým sme hrali jeho karty a kým sme sa moc nepýtali, čo je tam zakázané zrejme.....inak prajem Ti viacej nervov, nech Ťa nič nerozhádže, tak ako môj príspevok...
Neviem, prečo máš dojem, že ma tvoj príspevok rozhádzal.....len nemám rada, keď niekto obviňuje niekoho, bez toho, aby sa mohol dotyčný brániť...../viď s tou obálkou/.... Tak len dúfam, že v tom druhom centre nebudeš mať pocit, že doktorom blikajú euráče z očí.-)))
Teda aj ja som pocula, ze v iscare MT sa bavia s klientami na urovni len vtedy, ak doktorovi daju obalku. To je absolutne svinstvo.
Ahojte ma niekto dobre skusenosti s gyn fivom v BA?mala by som tam ist,ale vaham
ahojte, my sme boli v BA-Ferticent. Velmi prijemny pan doktor, prijemne prostredie, neberu vas ako kus.
Snazia sa davat vsetko na poistovnu, co u ostatnych neplati (napr. predlzena kultivacia je v cene, aj ISCI).
Jedine ak idete na poistovnu, musite absolvovat IUI, v mojom pripade Dovera pozaduje 2x, ale po prvom doktor napisal spravu, ze nie je sanca a hned sme davali ziadost na IVF. Co neviem, ci by u ostatnych tak bolo, lebo IUI sa hradi priamo, nie z poistovne, takze mi zachranil 100,-EUR 🙂
Doktor Pinter odpovie na vsetky dotazy, ktore mate, nehovori zbytocne vela, lebo aj tak ma potom maicka v tom chaos. Je to pozitivne naladeny clovek.
Velmi prijemny bol aj odber vajicok, slusnost, tak isto transfer, odporucili, aby bol manzel pri tom a vrelo vsetkym odporucam - ukazuje na monitore a vysvetluje, co su blastocysty (ako vyzeraju), hovori, ako zavadza pipetku..
Odporucila som uz aj kamaratke a je spokojna, prave boli na ET. U mna jednoznacne Ferticent vyhral.
ahojte, bola niektorá z vás alebo ste počuli o Gyncare v Ke??? Chcem tam ísť, tiež sa už dlho snažíme o bábo, ale ..... no neviem sa rozhodnúť, nerada by som zabila čas niekde, kde sa ku mne budú správať zle 😖 Dikes za infošky 😉
Ahoj prosim poradte mi 6 rok sa snazime o babatko no bohuzial nic ...bola som 2x v splne no velmi zle skusenosti vysvedky negativne preco neviem nic docentka nezhovorcila....chcem skusit helios ale neviem sa rozhodnut ci do MT alebo Helios KE poradte mi som. Zufala
A nerozmýšľala si nad Gyncarom v Košiciach? Máš to blízko a nemusíš cestovať do MT.
Pokiaľ viem, k KE HElios výkony nerobí, musela by si aj tak cestovať. V Gyncare máš všetko pod jednou strechou, a je prinajmenšom tak dobrý, ako Helios, ak nie lepší.
Ahojte 🙂 chcela by som vás kočky veľmi poprosiť, ktoré CAR odporúčate a ktoré neodporúčate vôbec? Ako ste sa rozhodovali vy? Ja som už toho toľko prečítala, neviem naozaj kam sa objednať.. Ale už sa musíme odhodlať, prirodzene už 2,5 roka nič, mám PCO, ovulácia žiadna, clostil + pregnyl nezabral. Čiže môj gyn. mi povedal nech idem do CAR a rovno na IVF. Tak to mám aj v pláne. Len fakt netuším kam. Bývame pri Nitre. V podstate sme ochotní aj cestovať, len jednoducho nechcem CAR, kde z nás budú len cucať prachy a nič z toho. Toľko koruniek nazvyš zasa nemáme 🙄 ďakujem ❤😇
Ahojte viete mi povedat aký je vekovy limit ženy na ivf? Ďakujem

Ešte názor na Helios, Keď tu čítam... Tak aj v Heliose mi robili insemináciu bez toho, aby zistili priechodnosť vajc.Až po roku a pol som si to dala sama zistiť. Teraz mi robili umelé oplodnenie a v inom centre mi povedali, že vzhľadom na myóm na maternici, to nemá zmysel, takže idem na operáciu , polroka rekonvalescencia, takže stratím zase viac ako polroka. V Heliose mi vraveli stále, že sa mám len ukludniť. Ďakujem pekne.A viem od viacerých, že urobia vstupné vyšetrenia a potom vás nechajú čakať.
Ako príde mi to, že umelé urobia skoro za každých okolností. Že to stojí peniaze a nervy, to je úplne jedno...