Prechodnosť vaječníkov bez celkovej anestézie v Iscare
Dobrý deň, prosím Vás kontrolovali Vám prechodnosť iscare v Ba vaječníkov bez celkovej anestézie? Dalo sa to vydržať? A koľko € to stálo? Ďakujem za odpovede
Ja som na to bola pár týždňov do zadu ... ja mám oba vaječníky úplne nepriechodné a vzrastoch... pre mna to bola dosť veľká bolesť .. pocity na odpadnutie a na zvracanie...
väčšinou to neboli tie ženy čo nemajú až take problémy s vajecnikmi...
V budúcnosti by som išla určite v anestéze a laparoskopiu
@maxx6 hyfosy urcite nie, je to len tekutina skor nieco ako pena... daju sa možno pri laparke ale ani to ti nikto nezaručí dokonca práce písala jedna baba na fb ze jej sa to ani nesnazili robit lebo ze by to bolo zbytocne mna na laparku ani neposielali ... je aj operacia ale trva dost dost dlho treba zvážiť rizika a úspech čo nie je 100% a ak je nikto nevie na koľko aspoň sa už stalo že sa vajicovody zas znepriechodníi...ale samozrejme naistejsia je laparka co sa tyka nepriechodnosti.
Takze odpoved je nie vzdy sa daju spriechodniť. Ale ved chod na hyfosy je stale sanca ze priechodne sú ak nebudu potom môžeš ísť na laparku ak to budeš chcieť skúsiť.

@maxx6 bez anestezy sa robí HYFOSY (priechodnosť vajičkovodov) niektoré hovoria že su to bolesti ako pri ms ja som necitila absolútne nič, pre svoj pokoj som si pred vyšetrením dala tabletku od bolesti lebo som sa bála po tom co som cítala) cenu nájdeš v cenniku CAR (ja som platila u svojho gynekologa 100 eur v CAR kde som išla to stojí 150 eur takže cca tu cenu okolo tých 150 eur rátaj)