Pribrali ste počas stimulácie?
Ahojte.Pred rokom som bola na stimulácii kôli IVF.Pribrala som asi cca 8kg.Nejdem sa ich zbaviť.Mám aj hyperfunkciu štínej žľazy.Nechápem kde to viazne.
@andrea_r016 a ako ti IVF dopadli ak sa môžem opýtať?
@andrea_r016 tak super, gratulujem, aj keď určite by bolo lepšie hneď prvé, držím ti palce a veľa zdravia želám. ja som stále na vážkach či do toho ísť či nie..:(
@andrea_r016 no veď to..my problém zistený nemáme ale aj tak sa nedarí tak odporúčajú už len IVF..no bojím sa, aj toho priberania, výkyvov z tej stimulácie atď..
Ja som nepribrala ani kilo, sama som sa čudovala.😃
2 ivf a ET boli uspesne, takze som priberala uz kvoli tehotenstvu, inak hned pocas stumilacii nie, ani pri neuspesnych KET nie. Skor to bude asi o tej stitnej, ked nejdu dole, alebo o nevyvazenej strave a mozno o nedostatocnom pohybe.
Ja som pribrala 9kg,u mna ta vaha lieta a tie hormony mi k tomu nepridavaju
Ja som pri stimulacii schudla 5-6kg😊
@katuskamala1 nemôže to byť aj zavodnenie? ja som aj pri stimulácii pred IUI pribrala, neviem koľko, nevážila som sa ale pocitovo brucho som mala ako balón, nohavice uzke..
@1angelika no brucho je nafuknute, lebo tam je viac folikov nez obycajne, plus hormony. No ak je ohss tak vtedy by mohlo nejake zavodnenie byt. Ono cim sme starsi, tym tazsie tie kila idu dole..
Nepriberá sa zo stimulácie, ale z jedla 😉. Ja som trošku pribrala, lebo som sa ,,odmeňovala,, kadejakými dobrotami a rozjesť sa je najľahšie. Aj problémy so štítnou môžu spôsobiť spomalenie metabolizmu a priberanie. To si porieš.
Ahoj, ja som pribrala tiež tak 6-8kg. Hlavne na bruchu, stehnách, zadku a rukách. A keď som si porovnala starý a nový občiansky preukaz tak aj na tvary 😂 nie je to tragédia ale je to rozdiel. Je to tou hormonálnu zmenou a žiaľ neide to dole.
@klarka0002 ja nerozumiem tomu aj stravu som dodržiavala a pribrala som 😌
Ja som sa na to pytala mojej gynekologičky v CAR a vravela ze vela zmien pripisuje priberanie stimulacii ale ze lieky a stimulavia na to nemaju vplyv. Skor si myslim ze to je ten stres okolo toho ja mam tendenciu viac jest kednsom v strese a aj som sa menej hybala pretoze som sa snazila byt v kludovom rezime 🙂
ja som v procese IVF...mám teraz čerstvo za sebou 2.stimuláciu, zmenili mi trošku hormony ako pri prvej, som 4.deň po odobratí vajíčok a už týždeň až dva mám vačšie brucho aj boky, som nafúknutá a cítim dole tlak. Odobrala mi dosť veľa vajíčok a mám trošku bolesti tak mám asi aj OHSS...žena už všetko vydrží len nech bude aspoň 1 embryko v štádiu blastocysty 🙏 neviem koľko kíl som pribrala, ale rifle mám stále tie isté len ma už tlačia v páse...
@adara777 ja som praveze sa nútila nieco zjesť musela som si kupit aj bielkovinovy prasok aby som malal dake bielkoviny mne z toľkej vody nechutilo jest ..takze ja som sa neodmenovala 😂
@martaatram počas 3 stimulky už aj mne bolo zle, veľa vody aj bielkovín. Tiež mi nič nechutilo. Ale naliata som bola 2 kila hore, ktoré išli dole pár dní po OPU
@adara777 no uz hlavne ze mame po ! A dufam ze uz ani u jednej nebude treba dalsiu stimulaciu 🙏🏻
@martaatram nám to síce absolútne nevyšlo, nič na vklad, ale už s tým všetkým končím. Tebe držím palce ✊
@adara777 och to mi je luto :( verim ze sa stane u vas zazrak a aj tak otehotnies 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Extra som nepribrala, možno len kilo lebo som sa menej hýbali.