Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
@susan12345 dakujeeeem už hotovo ty si ako na tom .? 🙂
@veeev no tak teraz pekne domov ananás nohy hore a oddychovka ☺️
Ja som dnes 7dpt, po pravde ani sama neviem od vkladu cítim bolesti v podbrušku posledné 3 dní ma pichá v pravom boku a mma bolesti ako na MS, test som.l ale nerobila neviem sa na to odhodlať
@susan12345 juuuj, no asi tak ale nemám ananás oba džús ananás, môže byt .? 🙈😃
Fiiiha a kedy máš krv .? Vydrzis dovtedy .? 🙈
@veeev hehe môže keď je 100% ☺️
Kr mam na Mikuláša skoro ráno, aaa tak chcela by som vydržať bez testov, aj keď M to láka lebo vravím ja bolesti aj cítim sa tak všelijako
@susan12345 áno tak to mám 100% 🙂 .. juuuj tak týždeň presne a ja týždeň po tebe ❣️❣️ j
Ja neviem či to dam bez testu asi nie 🙈😃
@veeev no pre mňa bolo testovanie stresujúce dosť... Ako je krásne nájsť si //na teste preto rozmýšľam ze až po krvi
@ria999 ahojte ja mam KET 8.12. 🙂
@susan12345 no klobúk dole, ked to vydrzis ✊🏼✊🏼✊🏼🙂
@veeev no nevydržali sme.... Manžel má ráno presviedčal že nech urobíme tak.... ☺️
@susan12345 jeeeej supeeer ☺️☺️😍 tak to vyzerá veľmi nádejne ☺️.. tak už len tu krv potvrdiť na Mikuláša 💃🏽☺️
@veeev no vyzerá to na vysoké hcg dosť silná čiarka, 😉😉🙏🙏
Tak už len vydržať a snáď Mikuláš donesie ten najkrajší darcrk
@susan12345 super ☺️☺️ .. treba v to veriť ❣️☺️
@veeev to je to jediné čo trraz pomáha, veriť 🙏
Ty sa ako cítiš?
@susan12345 jasne hlavne pozitívne 🙂🙂.. ale dobre sa cítim niako extra nič necitim 🙈😃 včera ma trochu tak popichavalo trošku inak nič .. 🤷🏻♀️
@veeev pobolievanie je fajn znamenie, hlavne oddych a áno pozitívne myslenie ☺️😉 kedy máš krv?
@susan12345 no ja mám až 13.12 🙈🙈 tak oddychujem 🙂, ideme k maminke do zajtra a pondelok už do prace 🙂🙈.. aspoň mi to ubehne 🤭
@veeev takže týždeň po mne, no tak jasne treba vypadnúť, ja som doma ale tká pracujem z domu
@susan12345 presne tak 🙂🙂 a neviem ktorý deň mám skúsiť 🙈 .. tak to máš super že vklude domova môžeš robiť ☺️
@veeev pichali ti nejakú injekciu? Ovitrelle alebo niečo?
Tak áno kým. Sa to ešte dá tak robím
@susan12345 ovitrille som mala naposledy 22.11.. čo myslíš.? 🙂 už je to dosť ,? 🙂
@veeev ovitrelle s zvykne drzat okolo. 10 dni v tele, takže test by som. Robila až 11dpt kedy už by mal byť výsledok neykresleny
@susan12345 🙈🙈😃😃 no len aby som dovtedy vydržala 🙈🤣
@veeev no on zvykne ukazovať falošné výsledky, tak radšej by som počkala 22.11 si vravela? Tak 10 dni to bude zajtra takže test tak na 8-9 dpt skus a potom ob deň
@susan12345 hehe Oki, ďakujem 🫶🏼🫶🏼
@veeev za máličko, verím ze sa budeš tešiť z // ☺️
@susan12345 no to by bolo veľké prekvapko 🙈🙈☺️😃
@veeev prvý pokus??... No ono je to vždy prekvapenie aj keď ide o ivf
@susan12345 pred tam bolo 2x iui a nič a rovno ivf teraz 🤷🏻♀️ a máme iba jedno zmrazené ktoré dobojovalo 🙈🙈

@veeev držím prsty ☺️🤗 nech to vyjde