icon

Pripravujete sa na KET v decembri 2023?

ria999
17. nov 2023

Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂

susan12345
6. dec 2023

@emi_emi159 včera si mala len 4ty deň, deň vkladu sa nepočíta
To je ste veľmi skoro, preto radšej až neskôr, skus teraz kľud aaaa vyskúšaj o 2-3 dní
Tie prve testy sú také no, že veľmi už chceme vidieť. Ja som ani nechcela testovať ale manžel že skúsme, toto je náš štvrtý pokus tak vkladáme veľké nádeje

emi_emi159
6. dec 2023

@susan12345 veľmi držím palce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 všetky si zaslúžime mat krásne Vianoce 🙂

susan12345
6. dec 2023

@emi_emi159 čakám na výsledok z krvi 🙏ale tak testy sú pozitívne tká verím ze aj krv bude
Držím. Palce hlavne s kľudom

emi_emi159
6. dec 2023

@susan12345 jasne že bude 😍 potom daj vedieť , budeme ti určite gratulovať ☺️☺️☺️som si ista

susan12345
6. dec 2023

@emi_emi159 no ja si budem istá až v piatok po kontrolnom odbere.... Keďže aj predtým vysoké hcg aaa niekde to zlyhalo
Tentokrát už mám liečbu so všetkých možných oddelení 😁

ria999
autor
6. dec 2023

@emi_emi159 vitaj medzi nami cakatelkami 🥰
No čo sa tu deje dievčatá? Nejaké novinky? Pocity? Alebo pozitívne testy?🙏🏽🙂
Ja sa cítim úplne že normálne ako keby nič 😀 .. ale ok beriem ,som ešte len 2den po KET ešte aj hlava sa nastavila tak že žiadne stresy 🤷🏻‍♀️ takže za mňa fajn idem piecť medovníky lebo už to nič nerobenie doma ma zabíja 🙈😀

susan12345
6. dec 2023

Tak dievčatá dnešné hcg 390 🙏v piatok kontrolný odber tak sa modlím aby rástlo poriadne

ria999
autor
6. dec 2023

@susan12345 zatiaľ tichucko gratulujeeeeeem 😍🍀 ... Neboj dopadne to dobre ☺️ MUSI ! ❤️🙏🏽

susan12345
6. dec 2023

@ria999 ďakujem na 14 dní je to vraj dibre, hkavne nech rastie 🙏

emi_emi159
6. dec 2023

@susan12345 gratulujeeeeeem z celého ❤️
Všetko bude super uvidis 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

susan12345
6. dec 2023

@emi_emi159 verím ze áno, predtým som mala oveľa väčšie číslo ale to sme vkladali dve, tak verím ze v piatok bude vyššie číslo

veeev
6. dec 2023

@emi_emi159 nebuď smutná je to len 5ty deň aj ja som robila a nič nebolo pred dvoma dňami a teraz mám takého ducha 🙂🙈.. mysli na to že je tam ❣️

veeev
6. dec 2023

@susan12345 paraaaada len nech rastie ❣️❣️❣️😍 moooc sa teším .. prikladám moj dnešný poobede 🙈🙈 pondelok snehobiely a dnes .. čo myslite .?

susan12345
6. dec 2023

@veeev ach verím ze bude dosť vysoké a bubla dosť silná 🙏
Nooo tak čiarka tam je, ktorý deň? 💗💗

veeev
6. dec 2023

@susan12345 v pondelok bol 5ty a nič biele a dnes je 7D🙈🙈

veeev
6. dec 2023

@ria999 super 🙂🙂🙂 presne treba sa zamestnať 🙂 verím, že ti vyjde a kedy máš kontrolu o koľko .? ☺️

susan12345
6. dec 2023

@veeev no na 7d je to fajn 🤗 uvidíš už bude tmavnut

veeev
6. dec 2023

@susan12345 Juuj bodaj by .. krv rozhodne o týždeň

susan12345
6. dec 2023

@veeev tak presne... Ja tiež silné testy aj dnes som si robila a silná čiarka
Hcg 399, s
Koordinátora povedala ze dosť vysoké tak verím ze áno
Neboj bude dibre

ria999
autor
6. dec 2023

Teším sa dievčatá zo samých dobrých správ verím že to takto pôjde ďalej 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🍀🍀🍀❤️❤️❤️
@veeev my ideme rovnako na krv 13.12. ☺️

ria999
autor
6. dec 2023

@susan12345 @veeev inak pociťujete na sebe niečo také iné? 🙂

susan12345
6. dec 2023

@ria999 no ja mma bolesti hlavy, a dole brucho ako na MS ma boli už pár dní
A neskutočne ma Pali zaha
LE ZATIAĽ nejaké iné zmeny N sebe nevidím
Vy sa ako cítite

emi_emi159
6. dec 2023

@veeev vaaaau je to tam , nato že pred vcerom bol biely tak toto je dôvod na veľkú radosť krásny test 🙏🏻😁👌 ja neviem kedy mám nabrať odvahu a spraviť si test. Včera bol úplne biely ale bolo to ešte skoro , no nechcem ďalšie sklamanie , myslite baby že v piatok by už mohlo niečo ukázať ? V piatok bol vklad a tento piatok by som skúsila test , či stale skoro?

emi_emi159
6. dec 2023

@ria999 chcem sa vás spýtať či tie bolesti ako keby menštruačné a aj bolesť pŕs či to nemôže byt aj z liekov? Ja beriem estrofem 2-2-2 a ráno picham Prolutex a večer mám Amelgen… viem že bolesť bruska a pŕs môže byt aj uhniezdovanie ale napadlo mi či to nie sú aj lieky

susan12345
6. dec 2023

@emi_emi159 beriem tie isté lieky ako ty, plus ďalšie od lekárov odborných, bolesti mam od prvého dňa sa to sombou ťahá

ria999
autor
6. dec 2023

@emi_emi159 tiež beriem to isté čo ty plus Lenzetto , Anopyrin, Clexane, Lucetam a bolestí pŕs som mala celý čas pred vkladom a brucho som myslela že mi exploduje úplne že ako keby mega MS a teraz mi nieje absolútne nič a samozrejme pokračujem liekmi naďalej 😀🤷🏻‍♀️

veeev
6. dec 2023

@susan12345 uvidíš bude stúpať ☺️ a ja dúfam, že tiež 🤪☺️..❣️ normálne ma vyplo pred 2 hod. Ja som unavená skôr a dnes celý deň ma tak reže ako pred MS 🙈..

@ria999 no posledné dva dni som bola strašne náladová obyčajne slovo a rozrezala som sa 🙈🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😃 a hrozne nervózna vnútené som bola a hneď zo všetkého som sa vystresovala, a som sa sama kludnila že nemôžem sa stresovať, ale sak bolo to silnejšie ako ja 🙈😃.. a dnes som tak ráno váhala či spraviť .. až mi to nedalo keď už som nad tým 3 hod. Rozmýšľala🙈🙈 ty vydrzis teda kým budeme mať spoločnú krv .? 🥰

@emi_emi159 ver tomu že ja som ju naberala po tom pondelku dlho 🙈😃 počkaj ešte a kľud som si povedala že je tam len sa mu nechce ešte 🤭.. ako som písala Rie, ako pred MS a hrozne nálady 🙈😃.. ale tak pripisovala som to aj liekom, keď už 3 mesiace do seba pcham hormóny 🙈😃..
No môže byt aj skôr a nemusí .. ja som bola v stredu minulý týždeň v pondelok nič a dnes už si videla 🥰🥰.. ale stále čakáme krv, to je najdôležitejšie 🙂🙂❣️

emi_emi159
6. dec 2023

Ten môj včerajší test vyzeral takto , prikladám foto .. neviem či mi šibe ale veľmi slabulilililinkú čiarku tam asi vidím ale možno mi už len šibe 😂 včera to bol iba štvrtý deň po KET (nerátam deň vkladu) , najbližšie si urobím asi už iba v sobotu , veľmi sa bojím

emi_emi159
6. dec 2023

Štvrtý deň po KET ešte asi nikomu neukázalo , nechápem načo som vôbec testovala , ta nedočkavosť je na zblaznenie fakt 😱😱😱

veeev
6. dec 2023

@emi_emi159 no je to tak .. ale vydrž a ber to tak že už ťsi tam pláva 💃🏽.. ja som sa aj rozprávala 😃.. skús 7 deň 🙂 ale tiež to môže byt aj 10ty .. predsa krv keď dávajú na 14asi vedia prečo, stále tam je šanca ❣️❣️ dúfam že na to vyjde všetkým 🥰