Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
@susan12345 veľmi držím palce 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 všetky si zaslúžime mat krásne Vianoce 🙂
@emi_emi159 čakám na výsledok z krvi 🙏ale tak testy sú pozitívne tká verím ze aj krv bude
Držím. Palce hlavne s kľudom
@susan12345 jasne že bude 😍 potom daj vedieť , budeme ti určite gratulovať ☺️☺️☺️som si ista
@emi_emi159 no ja si budem istá až v piatok po kontrolnom odbere.... Keďže aj predtým vysoké hcg aaa niekde to zlyhalo
Tentokrát už mám liečbu so všetkých možných oddelení 😁
@emi_emi159 vitaj medzi nami cakatelkami 🥰
No čo sa tu deje dievčatá? Nejaké novinky? Pocity? Alebo pozitívne testy?🙏🏽🙂
Ja sa cítim úplne že normálne ako keby nič 😀 .. ale ok beriem ,som ešte len 2den po KET ešte aj hlava sa nastavila tak že žiadne stresy 🤷🏻♀️ takže za mňa fajn idem piecť medovníky lebo už to nič nerobenie doma ma zabíja 🙈😀
Tak dievčatá dnešné hcg 390 🙏v piatok kontrolný odber tak sa modlím aby rástlo poriadne
@susan12345 zatiaľ tichucko gratulujeeeeeem 😍🍀 ... Neboj dopadne to dobre ☺️ MUSI ! ❤️🙏🏽
@ria999 ďakujem na 14 dní je to vraj dibre, hkavne nech rastie 🙏
@susan12345 gratulujeeeeeem z celého ❤️
Všetko bude super uvidis 😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@emi_emi159 verím ze áno, predtým som mala oveľa väčšie číslo ale to sme vkladali dve, tak verím ze v piatok bude vyššie číslo
@emi_emi159 nebuď smutná je to len 5ty deň aj ja som robila a nič nebolo pred dvoma dňami a teraz mám takého ducha 🙂🙈.. mysli na to že je tam ❣️
@susan12345 paraaaada len nech rastie ❣️❣️❣️😍 moooc sa teším .. prikladám moj dnešný poobede 🙈🙈 pondelok snehobiely a dnes .. čo myslite .?
@veeev ach verím ze bude dosť vysoké a bubla dosť silná 🙏
Nooo tak čiarka tam je, ktorý deň? 💗💗
@susan12345 v pondelok bol 5ty a nič biele a dnes je 7D🙈🙈
@veeev no na 7d je to fajn 🤗 uvidíš už bude tmavnut
@susan12345 Juuj bodaj by .. krv rozhodne o týždeň
@veeev tak presne... Ja tiež silné testy aj dnes som si robila a silná čiarka
Hcg 399, s
Koordinátora povedala ze dosť vysoké tak verím ze áno
Neboj bude dibre
@susan12345 @veeev inak pociťujete na sebe niečo také iné? 🙂
@ria999 no ja mma bolesti hlavy, a dole brucho ako na MS ma boli už pár dní
A neskutočne ma Pali zaha
LE ZATIAĽ nejaké iné zmeny N sebe nevidím
Vy sa ako cítite
@veeev vaaaau je to tam , nato že pred vcerom bol biely tak toto je dôvod na veľkú radosť krásny test 🙏🏻😁👌 ja neviem kedy mám nabrať odvahu a spraviť si test. Včera bol úplne biely ale bolo to ešte skoro , no nechcem ďalšie sklamanie , myslite baby že v piatok by už mohlo niečo ukázať ? V piatok bol vklad a tento piatok by som skúsila test , či stale skoro?
@ria999 chcem sa vás spýtať či tie bolesti ako keby menštruačné a aj bolesť pŕs či to nemôže byt aj z liekov? Ja beriem estrofem 2-2-2 a ráno picham Prolutex a večer mám Amelgen… viem že bolesť bruska a pŕs môže byt aj uhniezdovanie ale napadlo mi či to nie sú aj lieky
@emi_emi159 beriem tie isté lieky ako ty, plus ďalšie od lekárov odborných, bolesti mam od prvého dňa sa to sombou ťahá
@emi_emi159 tiež beriem to isté čo ty plus Lenzetto , Anopyrin, Clexane, Lucetam a bolestí pŕs som mala celý čas pred vkladom a brucho som myslela že mi exploduje úplne že ako keby mega MS a teraz mi nieje absolútne nič a samozrejme pokračujem liekmi naďalej 😀🤷🏻♀️
@susan12345 uvidíš bude stúpať ☺️ a ja dúfam, že tiež 🤪☺️..❣️ normálne ma vyplo pred 2 hod. Ja som unavená skôr a dnes celý deň ma tak reže ako pred MS 🙈..
@ria999 no posledné dva dni som bola strašne náladová obyčajne slovo a rozrezala som sa 🙈🤦🏻♀️🤦🏻♀️😃 a hrozne nervózna vnútené som bola a hneď zo všetkého som sa vystresovala, a som sa sama kludnila že nemôžem sa stresovať, ale sak bolo to silnejšie ako ja 🙈😃.. a dnes som tak ráno váhala či spraviť .. až mi to nedalo keď už som nad tým 3 hod. Rozmýšľala🙈🙈 ty vydrzis teda kým budeme mať spoločnú krv .? 🥰
@emi_emi159 ver tomu že ja som ju naberala po tom pondelku dlho 🙈😃 počkaj ešte a kľud som si povedala že je tam len sa mu nechce ešte 🤭.. ako som písala Rie, ako pred MS a hrozne nálady 🙈😃.. ale tak pripisovala som to aj liekom, keď už 3 mesiace do seba pcham hormóny 🙈😃..
No môže byt aj skôr a nemusí .. ja som bola v stredu minulý týždeň v pondelok nič a dnes už si videla 🥰🥰.. ale stále čakáme krv, to je najdôležitejšie 🙂🙂❣️
Štvrtý deň po KET ešte asi nikomu neukázalo , nechápem načo som vôbec testovala , ta nedočkavosť je na zblaznenie fakt 😱😱😱
@emi_emi159 no je to tak .. ale vydrž a ber to tak že už ťsi tam pláva 💃🏽.. ja som sa aj rozprávala 😃.. skús 7 deň 🙂 ale tiež to môže byt aj 10ty .. predsa krv keď dávajú na 14asi vedia prečo, stále tam je šanca ❣️❣️ dúfam že na to vyjde všetkým 🥰

@emi_emi159 včera si mala len 4ty deň, deň vkladu sa nepočíta
To je ste veľmi skoro, preto radšej až neskôr, skus teraz kľud aaaa vyskúšaj o 2-3 dní
Tie prve testy sú také no, že veľmi už chceme vidieť. Ja som ani nechcela testovať ale manžel že skúsme, toto je náš štvrtý pokus tak vkladáme veľké nádeje