Pripravujete sa na KET v decembri 2023?
Ahojte, chystá sa niekto na KET v decembri? 🙂
Ahojte baby no ako sa máte??? My celkom fajn, bubla dáva zabrať asi si tam robí veľa miesta lebo bolesti sa stupnuju...
V utorok si chcem dať urobiť ešte jeden hcg odber verím ze všetkym sa nám ešte dokonca roka splní naša tuzba 🙏
@emi_emi159 je to možno ešte skoro ja som nemala vôbec nič vtedy .. a ten digi ma vtedy tak zneistil .. ale tak urobila som o 2 dni normálna bola 🤷🏻♀️🙂
Ahojte aj vy mate bolesti take tak ja bolesti su silne strasne ms reže podbrusko aj krize bolia
@emi_emi159 ja som dnes len 3 deň po a necítim sa nejako zvládne iba tiež prsia podbruško, kríze aké to určite z progesterónu lebo to má bolelo už pred vkladom, to je vždy také mätúce, som zvedavá jak to dopadne môj 3 vklad tak snáď už 🙏 ani neviem či budem testovať či sa odhodlam, držím ti moc palce nech krv vyde pekne pozitívna 🤞
@susan12345 moc moc gratulujem, že to takto dobre dopadlo 😊 prajem veľa zdravicka a nech všetko dobre dopadne až do konca 🍀 bolesti sú normálne, maternica sa rozťahuje. Pamätám si, že tie prvé tri mesiace boli všelijaké a potom od 4teho mesiaca som ožila 😃 mala som chuť stále upratovať a niečo robiť 😊
@sedmickasedem ďakujem 🙏no verím ze už to vyjde dirbe
No bolesti mam hej stále pocit ako na MS
Tak verím ze už sa to bude len zlepšovať, aj keď sme len na úplnom začiatku ☺️27.12 mam sono
Zeny kto ide zajtra na odber? My ideme zajtra dufam ze bude všetko dobre stale sa modlim a stale myslim na to🙏
@emi_emi159 ja som mala takýto prierez testov, dôležité je aby tmavá ob deň, robila si aj na 7 mi deň?
@susan12345 siedmy deň som robila digitálny ten vyšiel + , ale mám obavy že vôbec netmavnú 😔😔😔podľa mna to mám slabú čiarku na 9 deň 😔Ach snáď to nebude biochemické
@susan12345 ale robila som si ho teraz , nie je z ranného mocu
@emi_emi159 ešte nič nieje stratené, nechaj si tento. Urob pozajtra a uvidíš porovnas, ja som digitálny robila až ako posledný v piatok na 16ty deň, moz o len hniezdenie bolo trosku neskor tak je trosku slabšie vidno uvidíš o dva dni
@susan12345 ale zatiaľ to nevyzerá moc dobre u mna ked to nesilnie😢
@emi_emi159 skus trosku optimisticky myslieť ešte nič nieje stratene
Prvý si robila digitálny? Toto je druhý test?
@susan12345 robila som si viac krát tieto obycajne a vždy bola slabá čiarka , takúto istú čiarku som mala aj pred tým , o nič nezosilnela mám pocit , a čo pozerám iné fotky tak niektoré ženy majú už krásnu tmavú čiarku
@emi_emi159 nemôžeš porovnávať, mohlo byt iné embryo, uhniezdilo sa moz o neskôr,
Neskod sama sebe, kľud neboj všetko bude fajn
Ahojte tak ako sa cítite? Ja som dnes 7mi deň testy biele, od včera ma začínajú bolieť kríze a podbrusko asi už prichádza pomali MS .
@ria999 ahoj, tká verím ze tie bolesti sú hniezdenie nie ms
Stále ešte treba veriť 🙏
@ria999 ahoj, neboj sa ja som dnes 11ten po KET a presne take iste bolesti som mala aj ja už od 4 dňa , mala som pocit že každú chvíľu ma zaleje krv a do teraz neprišla takze hlavne kľud 🙏🏻
Keď rátam deň vkladu tak je to už 11 deň neviem či sa to ráta alebo nie … všetkým vam prajem úspech a bolestí sa nebojte je to normálne veď telo sa mení 😊 kým nepríde menstruacia tak nič nie je stratené 🍀🍀🍀
@emi_emi159 ahoj, no mne sa zdá, že postupne tmavnu🙈🙂🙂🙂.. vraj sa deň vkladu neráta .. tak ja mám dnes 12dpt.. o 2 dni krv .. dnes som naposledy testovala posledným testom 🙈🙂
@emi_emi159 ahoj 🙋♀️ aj mne sa zdá, že tmavnu, inú značku si neskúšala? Že akú čiarku by ti ukázal?
@emi_emi159 no ja si myslím ze tmavnu, mozno pomalšie ako by si chcela ale tak netreba zúfať, počkaj na krv uvidíš 🙏

@emi_emi159 to ani ja nemala silnu ciarku 8 den slabsia a 9 d3n rano troch silnejsia a vysledky peisli pozitivne a tiez sa bojim a utesujeme sa tiez ale ja myslim ze este skoro tiez🙈