Príznaky po KET
Ahojte dievcata, Prosim vas tie co ste po uspesnom KET, mali ste pocas tych 2 tyzdnov nejake priznaky co by mohlo naznacovat tehotenstvo? Ja mam taky pocit akoby som mala v bruchu vzduch alebo take nafuknute brusko... som 8 den po KET tak len ze ci nahodou sa da nieco aj pozorovat 🙂 dakujem
@tusticka26 Uz na treti den som citila steklenie okolo pupka, tahanie.. a krize ma boleli kazde rano, potom 3 dni migrena neskutocna na temene hlavy, a raz ma pichlo v podbrusku, ze ani pohnut …Pri neuspesnom taktiez krize a bolest ako pred ms… Drzim palce
dakuejm dievcata, teraz som bola na WC a mam akoby slabucky ruzovy vytok, samozrejem liekni a celym transferom bdue posunuty aj menzes, mimo liekov by mal prist v sobotu, cize dnes je fakt mega skoro..tak zrejem asi nioc nebude, aj ked som mysella, ze by to mohlo vyjst 🙂 dakujem 🙂
@tusticka26 sprav si test, už by to malo ukázať
@tusticka26 ja som nemala ziadne priznaky. a malicka ma 2 mesiace uz 😁 ducha som mala na 7 den slabulinkeho. drzim palce
@tusticka26 ako som písala, ja som pri úslešnom KETe tiež začala krvácať okolo 10dňa. Sprav si test dnes alebo zajtra ráno, tiež si myslím že už by mohol ukázať.
volala som do centra amm pirsit zajtra na sono a krv, lieky zatial budem brat ale citim sa velmi ako ne menzes ☹ dakujem dievcata za podporu 🙂
@tusticka26 ahojte dievčatá, 🙋🏼♀️
tiež by som sa rada pripojila k tejto téme, keďže aj u mňa je to aktuálne😊
Ja som bola na mojom 3 KET 16.2.2022 a tento vklad je asi v niečom iný ako tie dva pred.
Ale bude to aj tým, že ma odoslali do Nr do Dzurilla centra na imuno a hemato vyšetrenie a chodím na intralipidy.
Chodíte niektorá z Vás tiež na tieto infúzie alebo ste po tejto stránke okej?
Ďakujem, Kika 😘
@kristin707 ahoj ja som nebrala tie infuzie, neviem nikto mi ani o nich nespomenul, ale tak to vyzera, ze u mna zacina tehotenstvo 🙂 asi to spinenie bol predsa len dobry znak, bola som na HCG mam ho sice skor ku spodnej hranici , ppojdem este na kontrolne, ale zatial pokracujem s liekmi, zda sa mi, ze mi enjak nechuti jest, viem, ze to ej skoro na nejake priznaky, takze to s tym ani mozno nemusis suvisiet, tak uviidme, drzim palce 🙂
@tusticka26 tak mne tie infúzie odporučili vzhľadom na autoimunitne ochorenie a teda,že by to malo aj pomôcť lepšie sa uhniezdiť. Tiež som nikdy nepočula o týchto infúziách až kým som sama nešla na ne.
Ja som týždeň po KET tak o týždeň sa dozviem z krvi tiež hodnotu HCG.
A aké berieš lieky? Mne predpísali anopyrin, amelgen, estrofem, clexane a prolutex.
Občas mávam bolesti v podbrušku, sem tam slabé pichnutie ako pred MS, kríže si cítim a asi nejaký 2-3 deň od vkladu ma vkuse bolia prsia, citlivé na dotyk a po schodoch už nelietam ako som bola zvyknutá 😂🙈
Tiež držím palce tak budem očakávať, že bude tehotenstvo sa len dobre vyvíjať ❤️
Ďakujem pekne za odpoveď
@kristin707 ja beriem estrofem a utrogestan, tiez anopyrin ale to beriem cely zivot, lebo mam poruchu zrazanlivosti krvi, silno drizm palce 🙂 ❤
@kristin707 ahoj Kika, ja tiez chodim do dzurilly na infuzky, teda teraz som tyzden po KET tak cakam zatial, ale den pred vkladom som bola na infuzke
@vivika Ahoj Vivi, ja som už bola 3x a zajtra idem na krv tak som zvedavá. A ako zvladas infúzie ?
Ja som po 2 infuzkach bola dobre ospalá a ta tretia bola už lepšia. 😂🙏🏻
Tak držím palčeky
@tusticka26 mne ako krčok šiel dole alebo teda opačne, tak z toho nič nebolo. Proste ako máš v strede cyklu len opačne.
No a okrem testu klasicke pms, prsia neboleli pri oboch tehu. Normálne ich cítim 5 dní pred ms
A krémový výtok tiež žiaľ značí ms
@kristin707 zatial som ich zvladala ok, ja som vzdy soferovala rovno po infuzke a nebola som unavena akurat mam pocit ze mi to hrozne vysusuje vlasy :/ ale to mi sposobili aj kortikoidy co som brala minule leto, no co uz 🙂 tak drzim palce aj ja 🙂
Ahojte, chcela by som sa opýtať kt. DC vám bol robený KET. 14.2 som bola na odber, ale pre hyperstimulacny syndróm sme museli počkať. Budúci tyzden idem na kontrolu. Ďakujem

@tusticka26 mala som také isté "príznaky" ako keď KET nevyšiel - nafúknuté brucho, slabučká menštruačná bolesť, trošku citlivé prsia - bolo to z tých liekov čo som brala po KET, hlavne progesteróne. Jediný rozdiel ked KET vyšiel bolo že som začala slabo krvácať okolo 10dňa.