Príznaky po KET: Kedy testovať a čo očakávať?
ahojte baby som prvý deň po KET-e,pobolieva ma podbruško,mali ste nejaké príznaky hned takto skoro? kedy sa odporúča testovať? Na krv idem pomerne skoro už na 9-ty deň! Ďakujem pekne za odpovede a každej držím palčekyy💫💫💫❤️🍀🍀
@anonym_autor ano, pobolievanie moze byt, je to normalne, ale nemusi to nic znamenat. Do dvoch-troch dni by sa malo uhniezdit. Ja som v noci citila take stipkanie. A spatne teda viem, ze to sa prave uhniezdovalo. A o niekolko dni neskor ma zacali boliet bradavky
@anonym_d01459 velmi dufam ze to vyjde…a to štipkanie bolo kolko po vklade?
ja ti len poradim, neupinaj sa na priznaky inych. Ked som mala priznaky, krv bola negativna 2x, drz sa a prajem ti aby ti to vyslo 🩷 vsetko je to v hlave
ja ti len poradim, neupinaj sa na priznaky inych. Ked som mala priznaky, krv bola negativna 2x, drz sa a prajem ti aby ti to vyslo 🩷 vsetko je to v hlave
@anonym_8f5d2e ďakujem❤️🍀
@anonym_d01459 velmi dufam ze to vyjde…a to štipkanie bolo kolko po vklade?
@anonym_autor to stipkanie bolo tusim 2 dni po vklade. Nepamatam presne. Ja som ako nejak neriesila nejake priznaky, lebo ono priznaky mozes mat aj z progesteronu, ktory sa pri IVF berie. Netreba sa prilis skumat.
Aj to stipkanie som v tom momente nejak nebrala,ze by to mohlo byt uhniezdovanie. To az spatne som si tak uvedomila, ze to bol taky iny pocit.
Niektore zeny pocituju jednorazove pichnutie. To som ja nemala vobec. Mne sa akoby to embryjko zahryzavalo do maternice a vyvolavalo to pocit takeho stipkania.
Ale niektore zeny necitia absolutne nic. Kazda je inak citliva
@anonym_autor to stipkanie bolo tusim 2 dni po vklade. Nepamatam presne. Ja som ako nejak neriesila nejake priznaky, lebo ono priznaky mozes mat aj z progesteronu, ktory sa pri IVF berie. Netreba sa prilis skumat.
Aj to stipkanie som v tom momente nejak nebrala,ze by to mohlo byt uhniezdovanie. To az spatne som si tak uvedomila, ze to bol taky iny pocit.
Niektore zeny pocituju jednorazove pichnutie. To som ja nemala vobec. Mne sa akoby to embryjko zahryzavalo do maternice a vyvolavalo to pocit takeho stipkania.
Ale niektore zeny necitia absolutne nic. Kazda je inak citliva
@anonym_d01459 dakujem za odpoveď
Nesleduj sa, urcite 1 den po vklade nie je priznak tehotenstva, si plna hormonov, telo pracuje…to moze byt cokolvek a okrem toho uhniezdenie este nie je ukoncene aj keby prebiehalo. Cas na testovanie je presne ten, ktory ti urcili - na 9 den prides na krv, nic ine netreba, testy si nerob lebo budes len zbytocne zmatena. Nastav sa pozitivne a keby nevyslo, proste ides dalej. Drzim palce 🙂
@anonym_autor skor ako 8 den , cize den pred krvou nema velky vyznam testovat... samozrejme som testovala od 4teho
@anonym_autor ahoj, držím ti palce, aby to vyšlo 😍
K príznakom, buď opatrná. Prvý KET som mala okamžite všetky príznaky tehotenstva a nič. Druhý KET žiadne absolútne a vyšlo to 🥹 je to veľmi individuálne. Testovať som nikdy nevydržala do 14 dňa, testovala som od 5teho dňa, prvý duch sa mi pri druhom ukázal myslím 6. alebo 7. deň 😊
@anonym_autor ano, od vkladu som mala ako keby ovulacne bolesti. Citila som, ze sa nieco deje. 🙂

@anonym_autor ano, pobolievanie moze byt, je to normalne, ale nemusi to nic znamenat. Do dvoch-troch dni by sa malo uhniezdit. Ja som v noci citila take stipkanie. A spatne teda viem, ze to sa prave uhniezdovalo. A o niekolko dni neskor ma zacali boliet bradavky