icon

Problémy po IVF

jankazufala
22. mar 2025

Máte niekto problémy po IVF? Ja sa citim uplne hrozne, uz pocas stimulacie mi opuchol prst na ruke a bolest neprestava ani po mesiacoch, moj cyklus je uplne rozhadzany a pri druhom po IVF som skoncila na pohotovosti v brutalnych bolestiach celeho brucha, olievali ma poty a skoro som skolabovala ani na pohotovosti nevedeli o co ide, CRP vysoke ale inak nic nenasli. Celkovo mam problemy s travenim od vtedy, cyklus chodi "pravidelne" +/-3- 4 dni ale chodil presne, MS netrva ako vzdy kratko a slabo, ale silna- slaba a este sa predlzil o 3dni spinenia po. Boesti klbov mi chodia ako sa im zachce, raz bolia kolena, raz chodidla, raz chrbat a stale nieco, zacarovany kruh...ma niekto podobne skusenosti??? Na reumatologiu som objednana ale az na oktober a rada by som sa tohoto zbavila ak niekto vie z coho to je...
Lebo vobec neviem ked sa citim ako zelenina, ci ist do dalsieho IVF

olivia_c
22. mar 2025

@jankazufala mne zacali po prvom ivf zlcnikove zachvaty, museli mi zlcnik vyoperovat, dovtedy som nikdy take problemy nemala, ms cyklus do ivf som mala 28 dnovy, ovulacia na 14-16. den kazdy mesiac. Po ivf som asi 3 roky mala kratke cykly max 20 dnove, ovulaciu ak som ju mala, tak este pocas ms. Viem to presne, pretoze som chodila na vklady KET.

96sofia96
22. mar 2025

@jankazufala ja som po stimulácií a OPU dostala menštruáciu na 17dc (odber bol 14.deň). Následne som mala mat vklad, ale hormóny úplne rozhádzané, sliznica nízka, vyrážky všade, bolesti hlavy.. doteraz cykly pravidelne, ovulačné a hormóny v norme. KET mi samozrejme zrušili kvôli zlému hormonálnemu profilu. Teraz mám nasadený Duphaston, aby mi prišla ms načas, no som zvedavá.

kiwi3
23. mar 2025

Ja som stimulácie zvládala dobre, až po estrogene som mala stále niečo... ale ktovie, možno aj stimulacia mala vplyv. A áno, nie je to sranda, dokázateľne to zvyšuje riziko rakoviny, tym sa nikto v car nechvali. Je to hrozne este pri tých cenových palkach...

jankazufala
autor
23. mar 2025

@olivia_c tak to ma mrzí a ako si na tom teraz, mala si uspešné IVF?

jankazufala
autor
23. mar 2025

@96sofia96 riadny masaker tie hormony, dufam, že sa ti to upravi a KET bude uspesne 🙂

jankazufala
autor
23. mar 2025

@kiwi3 je veľa nežiadúcich účinkov a preto som dala aj túto tému, lebo nikde nevie sa človek dopátrať odpovedí

olivia_c
23. mar 2025

@jankazufala vklady som mala neuspesne, nakoniec som otehotnela prirodzene.

jankazufala
autor
23. mar 2025

@olivia_c gratulujem👏👏❤..je nieco co by si mohla doporucit ako to slo prirodzene, robila si nieco specialne alebo sa to proste len stalo 😉

olivia_c
23. mar 2025

@jankazufala nastupila som zrovna v ten mesiac do novej prace oddychnuta, vela som cvicila, plavala, bola cele leto pri vode na slnku. Jedine, co som v tom cykle spravila inak, ze som uzivala CBD kvapky, tak neviem co z vyssie spomenuteho "pomohlo". Ziadne doplnky som neuzivala po rokoch som sa na ne vykaslala.

veselo_neveselo
24. mar 2025

@olivia_c Prosim ta, ake kvapky si mala? Zamyslam sa kvoli inym veciam, a takyto "neziaduci ucinok" by mi teda nevadil 🙂

olivia_c
24. mar 2025

@veselo_neveselo ja som ich uzivala na migreny primarne a aj pomohli. Boli to cbd Horvath, skus vygooglit. Lenze ja som mala tusim 20% 😃 a inak ja som ich nikdy dlhsie ako 1-2 mesiace neuzivala, lebo som ako zazrakom otehotnela, ale bolo ti biochemicke a pri poslednom som ich nevysadila, ale uzivala do 2 mesiaca a az ked bolo vsetko ok, vysadila som ich.