icon

Protokoly pred IVF, keď je AMH okolo 1

janca1_2
31. okt 2025

Ahojte,

chcela by som poprosiť hlavne baby okolo veku 30,ktoré majú amh okolo 1 - aký protokol vám bol nasadený , aké injekcie ste si pichali a aký trigger ste mali prosím ak ste mali úspešne ivf?

Zároveň by bolo super ak by ste napísali aj ktoré centrum ste navštívili.

Viem ,že je to individuálne u každej z nás , ale aj tak by mi to pomohlo.

Ďakujem vám vopred každej za váš komentár ☺️

anonym_a3664b
31. okt 2025

Ako konkretne by ti to pomohlo? Co ta lekar poziadal, ze si mas zostavit protokol…? 🤷‍♀️ Poradim ti - vyber si centrum, kde budes uplne doverovat lekarovi. Ak tomu svojmu neveris, zmen ho. Ak veris, nemas naozaj dovod na taketo otazky, pretoze je uplne irelevantne co mali ini, tebe to nijako nepomoze.

janca1_2
autor
31. okt 2025
@anonym_a3664b

Ako konkretne by ti to pomohlo? Co ta lekar poziadal, ze si mas zostavit protokol…? 🤷‍♀️ Poradim ti - vyber si centrum, kde budes uplne doverovat lekarovi. Ak tomu svojmu neveris, zmen ho. Ak veris, nemas naozaj dovod na taketo otazky, pretoze je uplne irelevantne co mali ini, tebe to nijako nepomoze.

@anonym_a3664b pokial viem je sloboda prejavu a môžem sa pýtať čo chcem a nemusím nikomu vysvetľovať na čo to potrebujem... ak teda nemáš ako prispieť do tejto konverzácie, poprosím ťa ďalej nereagovať a užívať si pekný večer..

anonym_a3664b
31. okt 2025
@janca1_2

@anonym_a3664b pokial viem je sloboda prejavu a môžem sa pýtať čo chcem a nemusím nikomu vysvetľovať na čo to potrebujem... ak teda nemáš ako prispieť do tejto konverzácie, poprosím ťa ďalej nereagovať a užívať si pekný večer..

@janca1_2 ja som prave prispela a to velmi dobrou radou, len teda na to asi musis dozriet, aby si pochopila co som napisala 🙂 Samozrejme vobec nic nemusis vysvetlovat, ale ver mi, ze najlepsie je verit lekarovi. Lebo ked mas pochybnosti, k dobremu vysledku to isto neprida. Menili sme centrum prave preto, ze ja som ten dobry pocit nemala a nejako som prestala doverovat tomu co robia. Takze klud a nechaj si poradit, myslim to v dobrom.

kimberley123
31. okt 2025

@janca1_2 Ja som mala krátky protokol Bemfolu.Mala som 11 vajíčok.Keď som odchádzala z centra som si musela potajomky odfotiť výsledky a až vtedy som zistila že Amh mám 1,5.Poradím ti nerob si z toho ťažkú hlavu.Ženy aj s minim.Amh otehotneli.Užívaj vit.D dlhodobo.Pretože ak ho máš nedostatok skresľuje výsledok Amh.

janca1_2
autor
31. okt 2025
@kimberley123

@janca1_2 Ja som mala krátky protokol Bemfolu.Mala som 11 vajíčok.Keď som odchádzala z centra som si musela potajomky odfotiť výsledky a až vtedy som zistila že Amh mám 1,5.Poradím ti nerob si z toho ťažkú hlavu.Ženy aj s minim.Amh otehotneli.Užívaj vit.D dlhodobo.Pretože ak ho máš nedostatok skresľuje výsledok Amh.

@kimberley123 ďakujem veľmi pekne za odpoveď ☺️ áno viem ,že amh je len číslo a že ženy otehotneli aj s nižším číslom a áno presne preto užívam aj vitamín D, krásny večer prajem ☺️

janca1_2
autor
31. okt 2025
@anonym_a3664b

@janca1_2 ja som prave prispela a to velmi dobrou radou, len teda na to asi musis dozriet, aby si pochopila co som napisala 🙂 Samozrejme vobec nic nemusis vysvetlovat, ale ver mi, ze najlepsie je verit lekarovi. Lebo ked mas pochybnosti, k dobremu vysledku to isto neprida. Menili sme centrum prave preto, ze ja som ten dobry pocit nemala a nejako som prestala doverovat tomu co robia. Takze klud a nechaj si poradit, myslim to v dobrom.

@anonym_a3664b som veľmi rada ,že patríš do skupiny tých empatických žien tu na koniku ..neviem či si ešte stále prechádzaš neplodnostou alebo nie,ale ak áno tak sme na rovnakej lodi a netreba sa povyšovať nad ostatné .. Niekedy stačí jednoducho odpísať na otázku danej ženy či s tým súhlasis alebo nie - vieš ,pre tu ženu to môže byť dôležité a chce fakty a nie citovú odpoveď- môžeš vidieť ,že nejaká naša spolubojovníčka to dokazala. Napríklad ty si hneď odsúdila človeka , že niekto nedozrel dostatočne podľa tvojho názoru na základe jednej správy..
Ja som nikde netvrdila,že si idem sama nastaviť protokol a budem sa doma liečiť, ale niektoré ženy si napríklad aj nad rámec centra čítajú odbornú literatúru a keďže viem len svoj protokol a neviem porovnať s inými ,tak chcem vedieť aké kombinácie sa dávajú v iných centrách.

anonym_e6b6b0
31. okt 2025

@janca1_2 Ahoj,moje amh bolo 0,6. Mala som krátky protokol, pichala som si bemfolu. Mala som 7 vajíčok z toho 3 päťdňové embrya. Prvý vklad (Ket) vyšiel.
Dôležitá je kvalita, nie kvantita čiže aj jedno jedine vajicko môže byt to prave 😊 prajem vela šťastia.

anonym_a3664b
31. okt 2025
@janca1_2

@anonym_a3664b som veľmi rada ,že patríš do skupiny tých empatických žien tu na koniku ..neviem či si ešte stále prechádzaš neplodnostou alebo nie,ale ak áno tak sme na rovnakej lodi a netreba sa povyšovať nad ostatné .. Niekedy stačí jednoducho odpísať na otázku danej ženy či s tým súhlasis alebo nie - vieš ,pre tu ženu to môže byť dôležité a chce fakty a nie citovú odpoveď- môžeš vidieť ,že nejaká naša spolubojovníčka to dokazala. Napríklad ty si hneď odsúdila človeka , že niekto nedozrel dostatočne podľa tvojho názoru na základe jednej správy..
Ja som nikde netvrdila,že si idem sama nastaviť protokol a budem sa doma liečiť, ale niektoré ženy si napríklad aj nad rámec centra čítajú odbornú literatúru a keďže viem len svoj protokol a neviem porovnať s inými ,tak chcem vedieť aké kombinácie sa dávajú v iných centrách.

@janca1_2 s nastavenim protokolu to bola samozrejme ironia. Ja uz svoje vytuzene babatko mam, a prave preto ti pisem to co pisem. Trvalo nam to dlhych 7 rokov a to najhorsie co som mohla robit bolo googlenie a citanie odbornych clankov.
Myslis, ze som to nerobila? Ano, na zaciatku, kym som nepochopila, ze je to uplne zbytocne a prinesie mi to len viac stresu a neistoty. Takmer kazdy den tu vidim zufale zeny, ktore hladaju duchov na testoch, ktore sa pytaju vsetko mozne aj nemozne len aby sa porovnavali, ale tak to jednoducho nefunguje. Jedinym faktom je to, ze kazdy pripad je jedinecny a ak aj nieco funguje u 1000 zien, u teba vobec nemusi. Takze sa tym netreba zbytocne zatazovat, pretoze psychika je v celom tomto procese vyznamnym faktorom. Takze to, ze som napisala ze si nedozrela, nebolo ziadne odsudenie, ale je to len fakt ze si este zrejme v procese kratko na to, aby si si uvedomila niektore veci ktore casom mozes vidiet uplne inac. Tak sa nad tym len trochu zamysli s cistou hlavou bez pocitu, ze sa niekto chce povysovat alebo nieco podobne, mozno si usetris kopec trapenia. Drzim palce 🙂

janca1_2
autor
31. okt 2025
@anonym_a3664b

@janca1_2 s nastavenim protokolu to bola samozrejme ironia. Ja uz svoje vytuzene babatko mam, a prave preto ti pisem to co pisem. Trvalo nam to dlhych 7 rokov a to najhorsie co som mohla robit bolo googlenie a citanie odbornych clankov.
Myslis, ze som to nerobila? Ano, na zaciatku, kym som nepochopila, ze je to uplne zbytocne a prinesie mi to len viac stresu a neistoty. Takmer kazdy den tu vidim zufale zeny, ktore hladaju duchov na testoch, ktore sa pytaju vsetko mozne aj nemozne len aby sa porovnavali, ale tak to jednoducho nefunguje. Jedinym faktom je to, ze kazdy pripad je jedinecny a ak aj nieco funguje u 1000 zien, u teba vobec nemusi. Takze sa tym netreba zbytocne zatazovat, pretoze psychika je v celom tomto procese vyznamnym faktorom. Takze to, ze som napisala ze si nedozrela, nebolo ziadne odsudenie, ale je to len fakt ze si este zrejme v procese kratko na to, aby si si uvedomila niektore veci ktore casom mozes vidiet uplne inac. Tak sa nad tym len trochu zamysli s cistou hlavou bez pocitu, ze sa niekto chce povysovat alebo nieco podobne, mozno si usetris kopec trapenia. Drzim palce 🙂

@anonym_a3664b ďakujem ti za tvoj názor aj keď sa zhodneme, že sa nezhodneme. Nemôžeš vedieť ako dlho prechádzam neplodnostou a nie je to rok či dva ( alebo si veštica ) .je to omnoho viac.ako si myslis. A sama dobre vieš ,keď si si tým prešla ,že je to aj finančne náročné, lebo nikde som nepísala ktoré ivf sme podstúpili atď .. takže človek skúša všetko a chytá sa aj slamky,že možno niečo z toho čo číta sadne presne naňho ..ako si pisala 1000 ženám to nemusi vyjst ale napríklad mne áno ..som rada ,že to tebe vyšlo a prajem to každej jednej žene.
A posledná vec odomna a potom si tu mozes sama vypisovať so sebou lebo sú tu ženy ako ty ,ktoré musia stále svoje dookola tvrdiť.. ty si už dostala svoj najväčší dar,tak si ho užívaj naplno ..lebo ja mať svoje vysnívané dieťa tak niesom večer na modrom koníkovi a nehadam sa s nejakou náhodnou ženou.. prajem ti všetko dobré v živote - t.j. aj to ,že sa tu už nestretneme

janca1_2
autor
31. okt 2025
@anonym_e6b6b0

@janca1_2 Ahoj,moje amh bolo 0,6. Mala som krátky protokol, pichala som si bemfolu. Mala som 7 vajíčok z toho 3 päťdňové embrya. Prvý vklad (Ket) vyšiel.
Dôležitá je kvalita, nie kvantita čiže aj jedno jedine vajicko môže byt to prave 😊 prajem vela šťastia.

@anonym_e6b6b0 ďakujem veľmi krásne za tvoj príspevok, prajem ešte krásny deň ☺️

anonym_e6b6b0
31. okt 2025
@janca1_2

@anonym_e6b6b0 ďakujem veľmi krásne za tvoj príspevok, prajem ešte krásny deň ☺️

@janca1_2 za máličko 😊 viem že si už urcite skúsila vsetko možné ale napisem ešte že som pred ivf uzivala okrem klasických odporúčaných vitamínov aj Melatonin aby som podporila kvalitu vajíčok. Samozrejme neviem či mi to dopomohlo.

klarabohun77
1. nov 2025

Ahooj, 32 rokov AMH 0,6 teraz uz menej..
Víťaz zatial IVF č.2

janca1_2
autor
1. nov 2025
@klarabohun77

Ahooj, 32 rokov AMH 0,6 teraz uz menej..
Víťaz zatial IVF č.2

@klarabohun77 Ahoj, si skvelá❤️ ďakujem ti krásne za tak podrobné informácie ☺️ silno držím palce nech to vyjde čo najskôr ☺️

anonym_0910bc
3. nov 2025

@janca1_2 ahoj ja mam za sebou 2 stimulacie pri kolisavom AMH od 1,34-0,9-0,34 az 1.05 (vek 29)
prva stimulacia v gynfiv BA bol kratky antagonisticky protokol: Bemfola od 2.dna, potom sa pridal Pergoveris, nasledne Cetrodite a Ovitrelle ako trigger. Mala som. len 0,34 AMH (vek čerstvo 29r) odobranych 5 zrelych vajičok, 5 sa oplodnili, do 3. dna prežili 3 a do 5. dna 2 embrya , čerstvy vklad nevyšiel, druhe embryjko sme zamrazili a čaka
druha stimulacia bola v Helios Brno (zvyšilo sa mi AMH od decembra do aprila z 0,34 na 1,05) tiež kratky protokol ale agonisticky, čiže bez blokatora LH. Tu som mala len Pergoveris od 2. dna a potom (uže nepamatam presne ktory den) sa pridal Dipherelin a trigger shot Gonasi (to iste čo Ovitrell len iny nazov). Odobranych 10 vajičok, 8 zrelych, 5 sa oplodnilo do 5. dna prežili 2 embrya, na 6. den sa pridalo dalsie, dokopy 3 embrya. KET vyšiel, avšak MA (nebilo srdiecko) v skoro 11tt.
Este taka poznamka, ked si posunies desatinnu čiarku tak tolko vajičok maš v danom cykle pri konkretnom AMH merani, AMH je kazdy mesiac ine. Vysvetloval nam to primar v Brne. Takze ja som mala namerane v decembri AMH 034 ale stimulacia v januari ukazala 5 vajičok, čiže AMH mi stuplo na cca 0,5 .Potom som sa dopovala vit D (5000UI), brala matersku kašičku a AMH stúplo na tych 1,05 (a bolo zrazu vajičok 10 🙂 ) . Samozrejme ide o kvalitu nie kvantitu ale ta kvalita sa neda merat. :/
Držím palce, nech to vyjde čo najskôr! Sme bojovnicky, to dáme! 🙂