Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Babule z GynFivu, kedy ste platili tych 100€? Da sa u nich aj kartou platit? Lebo ked som bola na laparke, tak sa nedalo 😕
Mozu sa pocas stimulky pit bylinkove caje a uzivat homeopatika? Nejaka som prechladnuta 😢
@sisi2606 som rada ze je aj niekto iny kto to tak citi, som z toho na nervy, ja som bola na kontrole ked som dostala menzes a potom este dvakrat! stale mi nechceli klesnut akesi hormony a vlastne az vcera som si prvy krat pichla aj puregon a v nedelu idem na kontrolu tak som zvedava ze co povedia ,mam z toho taky nedobry pocit akoby to telo nereagovalo ako by malo, a este mi aj byva zle ,nie stale ale skoro kazdy den,......
kocky povedali ste vo svojich rodinach ze riesite IVF?
@vtacatko2 takmer vsade je standard ten dlhy.... ja som poprosila o kratky pretoze som to chcela stihnut do konca roka....dufam ze to vyjde. Pri dlhom je vacsinou viac vajicok no aj vacsi risk OHSS, pri kratsom je ich zvacsa menej no zvyknu byt kvalitnejsie. to som si niekde pozrela, ale nazabudli dodat ze na kazdu zenu plati nieco ine a to co funguje u jednej moze byt upllne na nic pre inu zenu. takze tak..... vtacatko, psychika robi strasne vela, nerozculuj sa, skus mysliet maximalne pozitivne ako mozes, je to fakt velmi dolezite
my sme to nepovedali nikomu, vzdy to riesim len s mojou kamaratkou ktora tym presla a vie o com hovorim, presne bojim sa toho ze by to kazdy riesil a mam problem sama so sebou a nie este s inymi to riesit, len ja som len z mensieho mesta a viete ako to je s tajomnstvami, lebo ked som si aj robila predoperacne a tak, tak sa to riesi u mojich lekarov, tak mam taky blby pocit aby sa to nedozvedeli takto z piatej ruky a to by ma mrzelo
a aj presne to ze by sa trapili a verim ze by nam chceli pomoct a viete radili by vsetky tie zarucene veci a im nevysvetlite ze to uz mame vsetko za sebou, ze len tak pre nic za nic tu nepodstupujem celu tu liecbu a tak
@vtacatko2 no nieco o tom hovor, ja mam to iste. Ja by som to tiez nikomu ale nikomu nepovedala. Dokonca moja mama ani nevedela ze chodim do centra a ze mame s tym nejaky problem. Az po laparke som to nejako psychicky nezvladla a povedala som jej aky mam problem. Resp. kde chodime... Momentalne sa prenasam do obdobia, kde je mi to uplne jedno, co si kto o tom mysli. Jedine co chcem byt tehu a mat zdrave babatko/ka 😉
@cmelica dakujem za tip, bylinkove teda radsej vynecham, ked zacnem gonal..no snad zacnem, lebo rano sa doktorka nejak divne tvarila, ked som povedala, ze mrcha dosla az na 38. den ☹ a ked urobila ultrazvuk, tak mi povedala: "teraz Vam nic nepoviem, uvidime podla krvi, zavolajte o 14.00"..tak mam z toho take zmiesane pocity, ale ved uvidime..
ja som totiz povodne mala zacat pichat diphereline uz na 26DC, tak to mam na protokole, ale potom som podla teploty zistila, ze budem mat natiahnuty cyklus, tak som volala Drabekovi, ze zacnem az 31DC..naco pichat o 5 dni dlhsie..este by mi to viac mozno oddialilo mrchu..tak mala zo mna rano chaos, sme to prepisovali 😎
a ty akoto, ze zacinas az neskor, ked mas dlhy protokol?
@cmelica no vtedy som to citila velmi.... a to som zobrala za cely cyklus 5 tbl clostilu - ako priprava na iui. a to bolo vsetko fakt. brucho som mala velke, boleli ma vajecniky no proste som hned vedela ze ten cyklus je uplne iny. uvidime, mozno len malujem certa na stenu ... v kazdom pripade, zajtra budem vediet pretoze mam controlu v CAR. mozno mi po kontrole da nejaku konsku davku :D
@sisi2606 no tak si si naordinovala sama 🙂 🙂 🙂 sak s tymi infoskami odtialto uz mozem ist robit gynek,miniminimum 🙂 😀 ale nie na to nemam 😀
no ja som dnes 4DC a dlhy sa zacina na 16DC ...tak si musim pockat az do 13.12 a 20.12 zacinam s injekciami,ach jaj tesne pred vianocami...no som zvedava ako to budem znasat 🙂
Ja mam tiež dnes hroznu náladu. Bola som na krvičke a na sone. Ide to pomaly - vajíčok asi len 10 alebo 11. A každé iný rozmer - 9,7,5,15, pýtala som sa a že je to normálne. Pichám si už 8 den gonal. Ja to nechápem pri clostyle sa mi vytvorili 4 vajíčka teraz pri takých hormonoch len tolkoto. Som akasi sklamaná zo všetkeho. Dnes nam aj povedala embriologička že morfologia 0. Nechápem už nič - tak prečo sme absolvovali IUI ked pri takej morfologii nieje možnosť ani otehotnieť. 😒
Ahojte dievčatá. Rada by som sa ku Vám pridala, lebo ma čaká IVF. Veľmi by som potrebovala poradiť. Som po potrate po 3 neúspešných insemináciách a teraz máme podanú žiadosť a poisťovnu na umelé oplodnenie. Robím si ale teraz ešte vyšetrenia, o ktorých som sa dozvedela, že by bolo fajn si ich urobiť - hematologia (zistili mi nejaký rizikový hormon, ktorý spôsobuje nedokysličenie placenty,ale to sa dá liečiť v gravidite injekciami) a som objednaná na imuológiu a do tkanivovej banky na zistenie, či nie som alergická na manželove spermie. Treba ešte niečo predtým, ako pojdeme na to IVF? Alebo ani nie? Poradte mi, prosím, ked už behám po lekároch, tak nech si všetko urobím naraz, ked sa bude dať. Ďakujem za rady.
🙂

@porinka ty si ešte tu? Tak držííííím palce moja 😀 😀 😀 😀