Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
dandy914 možné to je škoda že sme neni lekári vedeli by sme to na 100 percent vieš ja som iba napísala čo písali iné baby tiež nemusia vedieť presne že prečo im pri ohss davali fraxík,mne dokonca pichajú aj solu-medrol do zadku a to už vôbec neviem na čo je 😒
@porinka veru, je úplne jedno čo by to bolo, len aby to bolo... 😉 Mna sa minule pýtal jeden kolega (zhodou okolností čakajú bábätko - dievčatko), že čo by som chcela. Ja rekuže mi je to jedno a ked som nad tým rozmýšľaľa, tak by mi to bolo naozaj úplne jedno... 😀
Inak aj vy máte v okolí tolko tehu párov? Každá suseda, kamoška, dve kolegyne, 4 kolegovia...a ja stále nič... 😠 a že nemám byť na nervy... Minule mi volala suseda... že vieš čo mám nové? samozrejme že je tehotná...tretie dieťa...
my mame ET zajtra o 10.00. embryologicka dnes vravela, ze dve e su na dobrej ceste a dve su pomalsie.
babenky zajtra idem ráno volať ako sú na tom naše embryjká dúfam že sa držia a delia a delia a delia 😀
Baby prosím vas kedy sa plati IVF. Ja by som mala mať od OPU v utorok alebo v stredu. 😉
no tak sa pridavam k tym tehotnym v okoli, ja mam tiez pocit ze nic ine nepocuvam len, tamta je tehotna a ta je tehotna a spoluziacky a kolegyne .....len ja furt nic,

@iva567 no do kelu, ale este nie je nic stratene, do pondelka este daleko. pekne lez a oddychuj.