icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

dandy914
2. dec 2011

@iva567 no do kelu, ale este nie je nic stratene, do pondelka este daleko. pekne lez a oddychuj.

dandy914
2. dec 2011

@porinka kukni ju, este si chce vyberat. ak nechces dievcatka, tak ja ich beriem. 🙂

porinka
2. dec 2011

@dandy914
ja som akosi odjakživa na chlapcov 😉 jasné, že beriem všetko, len nech je to zdravé 😀

aisha6
2. dec 2011

dandy914 možné to je škoda že sme neni lekári vedeli by sme to na 100 percent vieš ja som iba napísala čo písali iné baby tiež nemusia vedieť presne že prečo im pri ohss davali fraxík,mne dokonca pichajú aj solu-medrol do zadku a to už vôbec neviem na čo je 😒

iva567
2. dec 2011

@porinka veru, je úplne jedno čo by to bolo, len aby to bolo... 😉 Mna sa minule pýtal jeden kolega (zhodou okolností čakajú bábätko - dievčatko), že čo by som chcela. Ja rekuže mi je to jedno a ked som nad tým rozmýšľaľa, tak by mi to bolo naozaj úplne jedno... 😀
Inak aj vy máte v okolí tolko tehu párov? Každá suseda, kamoška, dve kolegyne, 4 kolegovia...a ja stále nič... 😠 a že nemám byť na nervy... Minule mi volala suseda... že vieš čo mám nové? samozrejme že je tehotná...tretie dieťa...

dandy914
2. dec 2011

my mame ET zajtra o 10.00. embryologicka dnes vravela, ze dve e su na dobrej ceste a dve su pomalsie.

aisha6
2. dec 2011

@iva567 možno neuveríš ale ja som mala v jednom kancli skoro naraz 8 párov faaakt 😀 bol tam asi vírus len ja som bola zasa imunna.

iva567
2. dec 2011

@dandy914 tak sa zajtra držte... ty aj tvoje embryjká... 😀

porinka
2. dec 2011

@dandy914
budem držať palečky...

dandy914
2. dec 2011

@aisha6 zostava nam dufat, ze lekari vedia preco to robia. 🙂 a dufam, ze ty si sa na mna nenahnevala, mozno som to napisala tak z ostra, ale nemyslela som to v zlom.

cmelica
2. dec 2011

@iva567 este nic neni stratene...pokial nekrvacas je to dobre..drzkaj sa a vela odpocinku 🙂

aisha6
2. dec 2011

babenky zajtra idem ráno volať ako sú na tom naše embryjká dúfam že sa držia a delia a delia a delia 😀

porinka
2. dec 2011

@iva567
ja mám dve spolužiačky, jednu kolegyňu a to je asi všetko, čo viem.

iva567
2. dec 2011

@aisha6 musím zistiť čo je dobré na oslabenie imunity... 😀 aby to chytilo aj nás...

cmelica
2. dec 2011

@dandy914 drzte sa zajtra a embrijka nech sa ta poriadne drzia 🙂 🙂

dodina55
2. dec 2011

@iva567 tak vies co.....ja sa tam tomu hore za tebe cez vikend prihovorim! mozno vybavime nejaku protekciu!!! 😉

aisha6
2. dec 2011

@dandy914 nenahnevala čo si? Ja veľa vecí čítam a potom mi z toho hrabe aj o tom ohss asi už kašlem naň.Zajtra držím palčeky nech sa pekne zahryznúú 😉

porinka
2. dec 2011

@dodina55
vieš čo, prihovor sa za nás všetky jedným vrzom a hotovo 😀 😀 😀 😀

iva567
2. dec 2011

@cmelica chcela som zajtra tak zlahka upratovať, kedze som dva týždne doma nič mimoriadne neurobila, ale asi to nechám tak a budem naozaj oddychovať... Prípadne si budem upratovaním potom liečiť depku v pondelok poobede... 😀

dandy914
2. dec 2011

@iva567 co si, neupratuj, pekne oddychuj.
inak mna dens zacal nejako pichat lavy vajecnik. cely tyzden po opu mi nic nebolo, teraz toto. dufam, ze to nic nie je.

cmelica
2. dec 2011

@iva567 tak tak pekne oddychuj 🙂 🙂 upratovenie pocka 🙂

iva567
2. dec 2011

@dandy914 nebudem... 🙂
a moc ťa pichá? mna tiež pichá, ale pravý, tak hádam je to OK...

dodina55
2. dec 2011

@porinka no dobre.....upravim si tu moju basnicku co si reptam pred spanim popod nos a pojde to za nas vsekty 😉

iva567
2. dec 2011

@cmelica viem že počká... 😀 to by som sa čudovala keby nepočkalo... 😉

in131
2. dec 2011

Baby prosím vas kedy sa plati IVF. Ja by som mala mať od OPU v utorok alebo v stredu. 😉

dandy914
2. dec 2011

@iva567 moc nie, ale picha. celkom ma to prekvapilo, lebo az do dnes mi nic nebolo, tak ze ci som nieco neposrala, ked som sa hrnula po opu do prace. ale ked picha aj teba, tak to beriem, ze to je ok. 😀

dandy914
2. dec 2011

@in131 v gynfive ba pred vkladom.

iva567
2. dec 2011

@dandy914 po tých všetkých injekciách a OPU je asi normálne že nás kadekde pichá 😀

vtacatko2
2. dec 2011

no tak sa pridavam k tym tehotnym v okoli, ja mam tiez pocit ze nic ine nepocuvam len, tamta je tehotna a ta je tehotna a spoluziacky a kolegyne .....len ja furt nic,

iva567
2. dec 2011

@vtacatko2 ja už začínam mať pocit, že skôr otehotnie niektorý kolega ako ja... 😀