Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka mala som v sobotu 26.11. prve IUI, prave ze so mnou nerobi nic, akurat na zaciatku asi tri dni som bola hrozne ospala a teraz nic, priznaky ani v brusku ziadne 😢 viem, ze kazdy priebeh tehotenstva je iny dokonca aj u tej istej maminy, nastastie mame uz synceka (po pilnom 9mesacnom domacom snazeni) a pri nom som na zaciatku este asi tyzden pred vynechanim MS zacala mat take mravencenie v brusku a parkrat ma nahle pichalo, to sa uz uhniezdoval v pelisku 😉 a straasne som bola hladna..Ale neda sa to porovnavat a ani tomu pripisovat vyznam, lebo u kazdej z nas je to ine.
@bystroocka
a prečo si išla teraz na IUI, keď prvé bolo prirodzene? už som kuk do tabuľky...
Čakáme na schválenie žiadosti
ada06---/GF/, 36r, vaječníky netvoria vajíčka, slabší spg
alica311--- /helios MT/, 26 r, zlý spg
Čakáme na stimuláciu:
linka ----/Gyncare-KE/ 30 r,1.IVF+ICSI, gonal,fostimon,cetrotide,krátky protokol,zlý spg,myomatozna maternica
cmelica----/Helios/, 28r, 1.IVF... 13.12 zacina s proverou, dlhy protokol
smeyka27---/Iscare MT/, 33r.1.ivf+icsi,zly spg.,cakam na mrchu
Stimulujeme:
dodina55 ---25r, (SPLN KE) 1.IVF- 24.11,kratky protokol, zly spg - decapeptyl a gonal, 2.12 kontrola v CAR
in131 --- 28 r,/Helios/ 1.IVF, dlhý protokol, 7.11., od 24.11. gonal, zlý spg,
sisi2606 ----/GF/, 28 r, 1. IVF + ICSi, zlý spg, dlhy protokol, od 21.11. diphereline, od 2.12.Gonal, kontrola v CAR 8.12.2012
tatinka--- /Iscare/, 1.IVF 23.11 puregon, cetrotide
zibi---/Iscare MT/, 33,1.IVF, zlý spg, dlhý protokol - 25.11., provera, picham diphereline a menopur
99azura99---- /GF BA/ - 26r., dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris
vtacatko2----25r, Helios, dlhy protokol,18.11., decapeptyl a puregon zacnem,
Čakáme na ET:
aisha6---- /Helios/ 30 r, 2x missed ab ,nevysvetlená neplodnosť 1.IVF ,decapeptyl,Gonal,30.11.- OPU,zatiaľ 6 embryok, cca 5.12-6.12 ET
Čakáme na // :
smallyell---- /spln KE/27 r, 1. Ivf, dvaja drobcovia sa hniezdia, ET 21.11. vysledok 5.12
iva567---- /GF/ 30r, 1.IVF, nevysvetlená neplodnosť, OPU - 20.11., vklad 25.11.(vložení 2 drobcovia), krv 5.12.
bystroocka---/GF BA/-36r-clostilbegyt,1.IUI, hranicny spg., krv 12.12.
porinka---- /GF/ 31 r, 1.IVF, 3x Missed Ab, partner chromoz. mutácia, OPU 26.11.-17 oocytov, 10 embyí, ET 1.12 , vložené 2 embryjká, krv 12.12.
dandy914--- /GF BA/ - 30r., od 8.11. (24 DC) dlhy protokol - diphereline, gonal, pergoveris, OPU 28.11., ET 3.12. - 2 bublinky, krv 13.12.
Stimulujeme na KET:
linda81--- /KIWU/ 29 r, nepriechodne obe strany vajcovodov, zly spg,1.IVF - ET neuspesne, KET dec. 2011
Čakáme na KET:
alibabaa ----/GF/ 31r., 1.IVF - ET neuspesne,1.KET mozno v januari 2012
//
petuska123---/Iscare MT/, 25 r, 1ivf+icsi kratky protokol,zly spg,zvysene AMH, cakanie na 2 ivf - spontanne otehu
nana123 - /Spln KE/- 31r., 1.IVF, dg. endometrioza, 2 drobcovia vlozeni, tehu potvrdene 28.11.
timmka--- /Gync. KE/- 26r., kratky protokol- gonal, cetrotide, ET 16.11.,zly spg, vloz.1 fazulka, 28.11 potvrdene
simi81---/iscareMT/-30r., dlhy protokol, prirodzene otehot. počas ivf, 28.11. potvrdene
@simi81, @timmka, @nana123, @petuska123 tehulky nase, ako sa mate? pridite nas trosku popluvat. 😀
@dandy914 tak ja vas asi velmi nepoplujem, od 14 dna spinim, hoci hcg stuplo, ale neviem, uvidime v pondelok a v stredu an ultr. ☹ nie je to krv, len hnedy vytok, vacsinu len trochu rano a vecer, velmi sa bojim ☹ , nechcela som vam to tu pisat, aby ste sa tesili a verili, ze to vyjde
@porinka zacali sme sa snazit hned ked som sa zmatorila po sestonedeli, ale stale sa nedarilo, moja gynekologicka naordinovala clostilbegyt a stale nic a potom nas poslala do GF - tam mm spermosky preverili no a zisitili, ze su volajake dychavicne 🙂 , mame uz blizsie k 40tke nez 30tke. Velmi som vzdy chcela velku rodinu som bez surodencov a ocko mi uz zomrel, vzdy sme s mm chceli deturence. Verim, ze my vsetky ci uz mame doma ptomka alebo nie, najdeme na testiku dve ciarky! musi sa to raz podarit!
@bystroocka
musia tam byť dve čiarky!!!! u všetkých! a basta.... 😉
@timmka neboj sa, ver, ze vydrzi, kamoska na zaciatku spinila tiez, nie krv, len hnedasty vytok a preslo to, koncom marca ma termin.viem, ze sa to lahko pise, ked sa to nedeje priamo mne....
@porinka ano, budu tam!
ako si znasala stimulku? Pred ET to muselo byt ovela silnejsie ako sa dava pred IUI.
@bystroocka po iui sa ide kolky den na krv? uz si nepamatam.
ked idem po ET na 10 den, to je uz vlastne 15, ak bola PK? alebo ako sa to pocita?
@dandy914 to cakanie je najhorsie...odpocivaj a urob si radost, cokoladkou, cimkolvek, rozmaznavaj sa..
@dandy914 krv 14den po iui, po ET skor kedze uz sa vkladaju embrijka, ale to ti skor povie babulka co to ma za sebou, velmi sa v tom nevyznam..
@bystroocka ak sa ide 14 po iui tak je to ok. mne sa zdalo, ze tiez 10, preto mi to nevychadzalo, ze to je nejako skoro po iui.
@bystroocka
ku koncu som už mala plné zuby injekcií, ale prežila som 😀 😀 😀 😀 už len tie dve čiarky za všetkú tú námahu a prachy 😀 😀 😀
@porinka uf, to verim...Co nas nezabije to nas posilni 😀 ti drobci nam za to stoja, vsak budeme maminy bojovnice 😉
u nas sa asi zazrak tiez neudeje, test negativny 😢 12. den od ET
😢

@bystroocka
určite sa uvidíme...kedy si mala ET? čakanie v poho, občas ma niekde pichne a tak. a myslím, že utroš budem neznášať do konca života...fúj..........a neviem, či mi niečo robí...s tebou robí čo?