Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@iva567 ahoj, hej mam zajtra krvicku, nemam uz take bolesti, len sem tam ma pichne alebo ma chyti krc, chvalabohu ja nespinim, ale nemusi to nic este znamenat, trosku ma bolia prsia ale inac v pohode zvladam, hoci moja psychika dostala v poslednych dnoch zabrat...kuk moj fotoblog mam tam testy
Ahojte babenky tak zostali 2 embryjka a dosť ma nahovárala embryologička že aby som si nedávala dve kvoli mojim missed,ja teda fakt neviem čo urobím dnes o 10 30 ideme na ET, tak som sama zvedavá pa 🙂
@yashmin jeeej to muselo byt super....inac ja som si tak vypocitala ze po OPU s predlzenou kultivaciou mi to vychadza tak isto 🙂 ze 23.12 sa dozviem ci som tehotna alebo nie........tak drz palce 🙂 som hovorila ze toto budu bud najkajsie vianoce ake som kedy mala alebo ich cele prerevem 😉
ahoj kocky, tak krvicka odovzdana, ale vysledky budem mat az zajtra okolo obedu ☹ tak si musim este pockat

@dandy914 dúfam, že správy budú pozitívne, ale neviem neviem... už od piatku trochu špiním a v piatok som mala test negatívny... 😠 jedine že by som verila na zázraky... 😉 a ja verím 😀