icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

iva567
4. dec 2011

@dandy914 dúfam, že správy budú pozitívne, ale neviem neviem... už od piatku trochu špiním a v piatok som mala test negatívny... 😠 jedine že by som verila na zázraky... 😉 a ja verím 😀

iva567
4. dec 2011

@smallyell ahoj, aj ty máš zajtra krv však? Cítiš niečo? (okrem negatívneho tehu testu 😉 ) Ja nič, ešte k tomu aj špiním...

smallyell
4. dec 2011

@iva567 ahoj, hej mam zajtra krvicku, nemam uz take bolesti, len sem tam ma pichne alebo ma chyti krc, chvalabohu ja nespinim, ale nemusi to nic este znamenat, trosku ma bolia prsia ale inac v pohode zvladam, hoci moja psychika dostala v poslednych dnoch zabrat...kuk moj fotoblog mam tam testy

smallyell
4. dec 2011

@iva567 kolko drobcov ste vkladali?

iva567
4. dec 2011

@smallyell mna už ani tie prsia nebolia... 😖 (skončili po tom ako vyprchal pregnyl...) ach jaj... zajtra bude najdlší deň môjho života...

iva567
4. dec 2011

@smallyell dvoch, po PK

smallyell
4. dec 2011

@iva567 asi aj moj....ale niekde som citala, ze ked spinis, tak jedno odislo na ukor toho druheho, takze nevesaj hlavu moja, ja som pk nemala, aspon o tom neviem, iba icsi

iva567
4. dec 2011

@smallyell aha, bodaj by... To by bol ten lepší prípad, keby sa tak aspon jeden drobec uchytil... 🙂

smallyell
4. dec 2011

@iva567 zo zaciatku si ani bolesti nemala? ani krce? lebo niekto bez nejakych priznakov a bolo to tam, mozno zajtra budes ta stastnejsia ....kazdopadne drzme si palce 🙂

iva567
4. dec 2011

@smallyell nejaké extra bolesti ani krče som nemala ani nemám, len ma občas kde tu pichne, prípadne taký slabší kŕč. No ved uvidíme, držme si palce, dúfam, že obe sa zajtra posúvame v tabulke do kolonky dvojčiarkových 😀

99azura99
4. dec 2011

@sisi2606 myslela som ze dnes stvrtu inj. Picham len diphereline a pergoveris 🙂 asi som to zle napisala, zajtra podam urcite info ako som dopadla

smallyell
4. dec 2011

@iva567 dufam, ze mas pravdu 🙂 zajtra sa mi urcite ozvi, ze co ako, ja napisem tiem
🙂

iva567
4. dec 2011

@smallyell napíšem, hned ako sa spamätám... či už z pozitívneho alebo negatíveho výsledku... 😀
Hodina H je 14.00 hod. 😀 Ale mám riadne nervy... 😨

smallyell
4. dec 2011

@iva567 oooo tak ja budem vediet okolo obeda hadam, myslim, ze tak sa vola o vysledky, ani si to uz nepamatam.... idem spinkat, prajem dobru noc a zajtra sa drzkaj, co sa ma stat sa stane 🙂 papa

iva567
4. dec 2011

@smallyell ved to, ono je to už asi rozhodnuté.... dobrú noc 🙂

99azura99
4. dec 2011

@iva567 budem na teba mysliet aby vsetko dobre dopadlo 🙂

porinka
4. dec 2011

@iva567
či sa uhniezdujeme neviem, ale verím, že hej...kurňa, už by som najradšej testovala... 😠 držím ti palečky zajtra...cmuks

porinka
4. dec 2011

@smallyell
aj tebe moja držím palečky...cmuks

sisi2606
4. dec 2011

@iva567
@smallyell Drzim zajtra moc palce!!! Verim, ze pridete s dobrymi spravami 😵

aisha6
5. dec 2011

Ahojte babenky tak zostali 2 embryjka a dosť ma nahovárala embryologička že aby som si nedávala dve kvoli mojim missed,ja teda fakt neviem čo urobím dnes o 10 30 ideme na ET, tak som sama zvedavá pa 🙂

dadaba
5. dec 2011

@aisha6 drzim palce...

sisi2606
5. dec 2011

@aisha6 drz sa 😅

dodina55
5. dec 2011

@sisi2606 tak ten saforelle si urcite kupim 😉 dik za typ

dodina55
5. dec 2011

@linda81 sa pripajam.......ja by som mala tiez radost, su tam trosicku aj obavy ale nestastna by som urcite nebola

dodina55
5. dec 2011

@yashmin jeeej to muselo byt super....inac ja som si tak vypocitala ze po OPU s predlzenou kultivaciou mi to vychadza tak isto 🙂 ze 23.12 sa dozviem ci som tehotna alebo nie........tak drz palce 🙂 som hovorila ze toto budu bud najkajsie vianoce ake som kedy mala alebo ich cele prerevem 😉

smallyell
5. dec 2011

ahoj kocky, tak krvicka odovzdana, ale vysledky budem mat az zajtra okolo obedu ☹ tak si musim este pockat

porinka
5. dec 2011

@smallyell
až zajtra???? 😠

smallyell
5. dec 2011

@porinka no hej, tak mi vravela, vraj to idu rozkladat na 4 krat a to doobeda nestihnu tak zajtra

porinka
5. dec 2011

@aisha6
prečo rieši predchádzajúce missed ab? veď nezistili príčinu, či? daj dve a hotovo!!!! budeme sa spolu tešiť na double! 😉

porinka
5. dec 2011

@smallyell
by som sa zbláznila 😢