icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
5. dec 2011

@dandy914
nefungujem, väčšinou len ležím, akurát v sobotu som uvarila segedín, včera som bola v tescu a dnes budem vykrajovať. Toť vsjo. Len teraz akosi cítim spodok, aj kríže ma pobolievajú... ☹

porinka
5. dec 2011

@zibi @linka
aj ja to budem musieť všetko schovať, lebo svokra je kobylka na sladké 😀 😀 😀

zibi
5. dec 2011

@dandy914 to verim aj ja by som.. 😉 ja si teraz vsetko spravim ako mam, aby som potom po vklade oddychovala 🙂

porinka
5. dec 2011

@dandy914
jo a PN-ka je fajn, u mňa teda PN po dlhej dobe, ale aspoň si človek oddýchne... 😀

dandy914
5. dec 2011

@porinka @zibi tak ste ma potesili, uz som sa zlakla, ze to prehanam. 😉

linka
5. dec 2011

nooo Pnka je super vec 😀 kocky pocas stimulacie ste fungovali normalne?

zibi
5. dec 2011

@linka hej da sa to neboj..pri kratkom protokole nie je take zatazenie..ako pri dlhom 😒

porinka
5. dec 2011

@linka
ja nie, neskôr som už bola z toho všetkého unavená, neviem si predstaviť, že by som chodila do roboty a na tri zmeny 😅

porinka
5. dec 2011

@dandy914
veď aj my môžeme raz vypnúť a nechať sa hýčkať! 😉

dandy914
5. dec 2011

@linka ja hej, dokonca na druhy den po OPU som isla do robotky. ale ja som kancelarska krysa. 😀

linka
5. dec 2011

@porinka o pracu mi nejde,ja som doma uz skoro 3 tyzdne,ale ci doma ste robili domace prace a tak,teraz idu vianoce,treba piect,upratovat... 😉

dandy914
5. dec 2011

@porinka no veru, ved si zasluzime. 😉

linka
5. dec 2011

@dandy914 skoda,ze ja nie som kanc.krysa 😀 😉

dandy914
5. dec 2011

@linka do opu som doma ficala normalne, po opu som zvolnila tempo a teraz nerobim nic. ale minimalne tie kolaciky by som chcela piect ale asi az neskor.

dandy914
5. dec 2011

@linka ale mne hlavne po opu nic nebolo. ani teraz mi nic nie je, nic ma neboli, nepicha.. az mam z toho niekedy obavy, ci je vsetko ok.

porinka
5. dec 2011

@linka
mne sa nechcelo robiť nič, ani doma 😝

porinka
5. dec 2011

@dandy914
ani mne nič nebolo, až na dnešok, tie kozenky, čo mi v noci narástli, a to, že cítim spodok a kríže

linka
5. dec 2011

@porinka ved mne sa nic nechce robit odkedy som na Pnke 😀 ale tak treba spravit take vacsie upratovanie pred vianocami 😉

porinka
5. dec 2011

@linka
😀 😀 😀 😀

dandy914
5. dec 2011

@porinka ja mam pocit ze kozenky mi narastli uz pocas stimulky. 🙂 ale inak nic. visim na nete a zabudla som volat do labaku co robia nase zvysne dve embryjka, ci ich zamrazili a teraz mi to tam uz neberu. 😒

dandy914
5. dec 2011

idem off, zatim pa

linka
5. dec 2011

@dandy914 vysledok krvi mas na moje meniny 😵

dandy914
5. dec 2011

tak som sa dovolala, nic nam nezostalo. ☹ ☹

linka
5. dec 2011

@dandy914 ☹ tieto sa mali dat zamrazit?

porinka
5. dec 2011

@dandy914
takže nemáš žiadne nanučiky?

alica311
5. dec 2011

No dievčence, už začínam byť poriadne netrpezlivá, pretože žiadosť mi shcválili už 23.11., takže v stredu to už budú 2 týždne, a z Heliosu stále nevolajú a nevolajú 😠

linka
5. dec 2011

@alica311 skus zavolat ty do centra 😉

alica311
5. dec 2011

@linka Už som volala minulý týždeň a povedali , že ju tam ešte nemajú a že keď príde, že sa ozvú, ale nejako si dávajú na čas 🙂

sisi2606
5. dec 2011

@porinka tehotenske priznaky jak hovado 😀

sisi2606
5. dec 2011

Ako casto sa chodi na kontrolu v zaverecnej faze, ked sa picha pergoveris? Kazdy 2. den, ci aj castejsie? Potrebujem si v robote naplanovat nejake veci 😒
Ja zatial pracujem (mam relativne v poho robotku 😎 ), ale po vklade zostavam doma a nic nebudem robit 😀