Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
Ahojte kocky, chcela som vam pre povzbudenie napisat, my sme mali prve ivf pred rokom, 1.11.2010 mi vlozili dve embryjka a dnes je z toho krasny zdravy 4,5 mesacny chlapcek...pamatam si na tie tazke chvile a strach akoby to bolo vcera...az sa mi tisnu slzy..baby vydrzte, vysledok stoji za to...drzim vam vsetkym silno paste...
@sisi2606 mne pregnyl pichla ta moja znama, co je sestricka (co mi pichala celu dobu). Tak som sa strasne bala tej posledne inj. ked baby pisali ze je stiplava. Som u nej robila ako male decko 😀 nakoniec ani neviem kedy a ako mi ju pichla 😉 Uvidime co povie embriologicka. Ale ICSi asi nebude treba, mm je v poriadku. Ale neviem ktora tu pisala, ze to mali, aj ked mm bol v poriadku.A co je to ten embryoskop? Inak konecne "poslednu", musis to este tyzden zmaknut 😖 (ale nezavidim ti, posledne som velmi zle znasala- ja mam take chudsie brucho a uz to bolo na nho dost 🙂 )
@dodina55 ahoj, bola som v Gynfive...a celkom som bola spokojna, aj ked som sa citila ako na beziacom pase...trocha neosobny pristup, ale inak fajn...dolezity bol vysledok, ktory nam teda vysiel...ale ako som pisala, pamatam si na ten stres co a ako a velmi mi pomahalo pocut, ze to niekomu fakt vyslo a cesta k vytuzenemu babatku bola nakoniec uspesna 🙂
babuľky, čo kupujete svokrám pod stromček???
@porinka zmrazenie embrya 200e,kryoembryo 140 e,ICSI príplatok za každé dalšie embryo 100e,ICSI 1-8 oocytov 370 e,PK 220e,ICSI príplatok za každý další oocyt 135e,350e inj,spermiogram 20e,krv 20e to je 1550e a to nepočítam lieky ako utoš fraxík duphaston a estrimax a samozrejme cesty do Martina

najradsej by som uz volala, som nervozna z toho...a neviem ci mam zobrat lieky, duphaston uz ani nemam ☹