icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smallyell
6. dec 2011

najradsej by som uz volala, som nervozna z toho...a neviem ci mam zobrat lieky, duphaston uz ani nemam ☹

porinka
6. dec 2011

@smallyell
ešte papkaj lieky, dokiaľ ti mudr. povie, že nie. A zatiaľ nešpiníš, však? Mrcha ti vychádza na kedy?

timmka
6. dec 2011

@smallyell a kedy budes volat??? som nedockava

porinka
6. dec 2011

@timmka
moja, a ty ako s tým špinením, už si bola na uzv?

dagmar25
6. dec 2011

Ahojte kocky, chcela som vam pre povzbudenie napisat, my sme mali prve ivf pred rokom, 1.11.2010 mi vlozili dve embryjka a dnes je z toho krasny zdravy 4,5 mesacny chlapcek...pamatam si na tie tazke chvile a strach akoby to bolo vcera...az sa mi tisnu slzy..baby vydrzte, vysledok stoji za to...drzim vam vsetkym silno paste...

smallyell
6. dec 2011

@porinka milacku len ja uz duphaston nemam a kym budem vediet vysledky, tak to su 2 davky, tak teraz neviem co mam robit, nespinim, mrcha mala byt 29. novembra

99azura99
6. dec 2011

@sisi2606 mne pregnyl pichla ta moja znama, co je sestricka (co mi pichala celu dobu). Tak som sa strasne bala tej posledne inj. ked baby pisali ze je stiplava. Som u nej robila ako male decko 😀 nakoniec ani neviem kedy a ako mi ju pichla 😉 Uvidime co povie embriologicka. Ale ICSi asi nebude treba, mm je v poriadku. Ale neviem ktora tu pisala, ze to mali, aj ked mm bol v poriadku.A co je to ten embryoskop? Inak konecne "poslednu", musis to este tyzden zmaknut 😖 (ale nezavidim ti, posledne som velmi zle znasala- ja mam take chudsie brucho a uz to bolo na nho dost 🙂 )

porinka
6. dec 2011

@smallyell
ja mám duphaston, pošlem to po holubovi 😉 taj volaj, čo máš robiť!!!!!!

porinka
6. dec 2011

@99azura99
ani mňa pregnyl neštípal, som ho ani necítila. som trošku upravila tabuľku, si čakateľka na opu 😉

99azura99
6. dec 2011

@porinka len teraz ma boli rit 😀 ale tak to je nic. Ok diky za upravu tabulecky 😉 Pocuj to na tu OPU mam ist nenamalovana a nenavonavkovana? Uz som z toho nejaka zase popletena 😀

porinka
6. dec 2011

@99azura99
ja som nebola, ale neviem či to tak má byť 😉 mňa ani riť bebolela 🙂

99azura99
6. dec 2011

@porinka ty si nebola co? Namalovana alebo nenamalovana 😀 ... ale ved ste tu tusim rozoberali aj tie vonavky, ci to az pri ET?

porinka
6. dec 2011

@99azura99
nebola som namalovaná, iba make up na zakrytie jebákov, a bez parfému 😉 enem podpažník

aisha6
6. dec 2011

@porinka no mne účet akosi narástol povedali že budem platiť 1100 e a nakoniec to bolo 1500 e.

aisha6
6. dec 2011

@iva567 ☹ Toto sa zle číta. KET určite vyjde aj zmrzlinky budú ok držkaj sa.

porinka
6. dec 2011

@aisha6
daj podrobne koľko čo

99azura99
6. dec 2011

@porinka 😀 😀 😀 😀 ok

dodina55
6. dec 2011

@dagmar25 ahoj Dagmar..........si zlata!!! dakujeme za povzbudenie 🙂 taka pozitivna spravicka nam spravi naladu na zopar dni 😉 vsetko dobre tebe aj malickemu!!! kde si bola na IVF?

dagmar25
6. dec 2011

@dodina55 ahoj, bola som v Gynfive...a celkom som bola spokojna, aj ked som sa citila ako na beziacom pase...trocha neosobny pristup, ale inak fajn...dolezity bol vysledok, ktory nam teda vysiel...ale ako som pisala, pamatam si na ten stres co a ako a velmi mi pomahalo pocut, ze to niekomu fakt vyslo a cesta k vytuzenemu babatku bola nakoniec uspesna 🙂

smallyell
6. dec 2011

@timmka az okolo jednej moja teraz som volala

porinka
6. dec 2011

babuľky, čo kupujete svokrám pod stromček???

smallyell
6. dec 2011

@porinka uz som bola tam, teraz som sa vratila aj tabletky som si vybrala a uz su aj v zaludku 😀 svokor bol ochotny ma odviest aj priviest

dodina55
6. dec 2011

@dagmar25 aj u nas v KE je to tak. tiez si tam pripadam ako v hromadnej mnozitelni :D ale presne ako hovoris, toto vsetko treba prehliadat a mysliet len na vysledok!! tak dakujeme este raz za povzbudenie 🙂 a dufam ze aj ja takto o roko niekoho povzbudim 😉

aisha6
6. dec 2011

@porinka zmrazenie embrya 200e,kryoembryo 140 e,ICSI príplatok za každé dalšie embryo 100e,ICSI 1-8 oocytov 370 e,PK 220e,ICSI príplatok za každý další oocyt 135e,350e inj,spermiogram 20e,krv 20e to je 1550e a to nepočítam lieky ako utoš fraxík duphaston a estrimax a samozrejme cesty do Martina

porinka
6. dec 2011

@aisha6
je to nespravodlivé, hocijaký gambler, ktorý si za to môže sám, má zadara liečenie, aj viac krát, a my si musíme všetko platiť! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
ale ak budú dve čiarky, tak to bude najkrajší najdrahši darček 😀 😀 😀

dandy914
6. dec 2011

dobre ranko dievcata. 🙂

@porinka ked to porovnam s vami tak nas to stalo uplne drobne. 😀 vsetko dokopy cca. 920 € (lieky 370, PK 150, emryoscope 300, doplnkove sluzby 100)
@sisi2606 my sme mali embryoscope. tazko to posudit. zo 6 embryjok nam zostali len dve. ale mozno bez embryoscopu nemame ani tie.

dodina55
6. dec 2011

@dandy914 moja co je ten embryoscop?

dandy914
6. dec 2011

@aisha6 a vy ste platili kryoembriotransfer uz teraz?

dandy914
6. dec 2011

@dodina55 porinka ti hodila link. to je specialny inkubator v ktorom sa kultivuju embrya. na slovensku to ma myslim len gynfiv ba.