icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

linka
6. dec 2011

dobre,uz nebudem fantazirovat 😀 uvidime co povie dr. 😉
@dandy914 aj ja zeriem jak prasa,minule som si dala o desiatej vecer zabijackovu polievku,fakt prasa 😀

zibi
6. dec 2011

@porinka dik moja .... ostava mi len verit 🙂

zibi
6. dec 2011

@linka no to si dobra kkeby ze ja zjem veceer taku polievku tak neveim asi by som mala riadne divoke sny 😀 ale ked ti chutila tak co treba sa najest 😀 😀 😝

zibi
6. dec 2011

inak odber budem mat cez vikend... asi mi to tak vyjde..nie toho 12 teho ale bud sobota alebo nedela..no tak aspon budu sa mi moct lepsie venovat 😉

linka
6. dec 2011

@zibi nooo bolo mi tak vselijak potom,ale ustala som to,hlavne,ze chutilo 😀 a potom na druhy den som si to vycitala ci som normalna 😀

zibi
6. dec 2011

@linka ono clovek ma dakedy take chute...hlavne pred mrchou

petuska123
6. dec 2011

@zibi este mozno daktore narastu.

zibi
6. dec 2011

@petuska123 no neiem povedala ze uz asi len tei co su... mozno je to tym menopurom ale tak musim verit ze to vyjde..lebo tych injekcii mam uz plne zuby ..uviidime co embryjka 🙂

dodina55
6. dec 2011

@dandy914 nie si jedina.......ja mam tiez strasne cierne myslienky. myslim ze este horsie ako ty 😕

dodina55
6. dec 2011

@porinka jeeeminku a to si este netestovala? ty mas dobru vydrz ti poviem🙂 to ja som po iui testovala kazdy den od 7 😉 dobre psycho co? sak uz som si pripadala jak taky fetisista s tym mocom pri nose kazde rano a obkukovanim tych pasikov :D

porinka
6. dec 2011

@dodina55
veď je ešte skoro 😕 ale tak strašne ma bolia kríže, či sa mi fakt maternica rozťahuje na dvojičky, alebo neviem, čo sa deje...

dodina55
6. dec 2011

@porinka ja si myslim ze si ten stav presne vystihla!!!! tak bude uvidis 😉 a mna az tak neboleli ( asi preto ze som nebola tehu )

porinka
6. dec 2011

@dodina55
ja som bola, už tri krát, ale nepamätám si, že by ma takto boleli... 😠

sisi2606
6. dec 2011

@linka Skus sexik 😀

porinka
6. dec 2011

kočky, už ste našli cukrík??? ak nie, skúste sa odhlásiť a znovu prihlásiť!

smallyell
6. dec 2011

vysledok negativny 😢

porinka
6. dec 2011

@smallyell
kua kua kua kua kua, na diaľku ťa strašne silno stískam 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

linka
6. dec 2011

@smallyell nieee 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

smallyell
6. dec 2011

@porinka 🙂 dakujem

dodina55
6. dec 2011
dodina55
6. dec 2011

@smallyell ☹ ..........keby sme aspon vedeli ze preco nie??

smallyell
6. dec 2011

@dodina55 priroda sa s nami kruto zahrava, citim obrosvsku nespravedlnost, hnev, bolest a obrovsky zial, zeny nezodpovedne, narkomanky, a neviem ake, deti maju a ani nevedia ako k nim prisli, koncia v decakoch, v smetiakoch a tu kde by sa mali uzasne, nemozeme mat....kruty je tento zivot a Boh sa na to iba diva a nechava nas trpiet, ved sme nikoho nezabili ani ziadne ine nehorazne skutky nevykona, tak sa pytam preco ??? 😠

zibi
6. dec 2011

@smallyell och moja ☹ ☹ ☹ to mi je fakt luto..akurat vcera som si na teba spomenula, ze ako si na tom , ked som pozrela do tabulky, ze kto caka na dve ciarocky.. ☹ myslim na teba drz sa 😔 😔

zibi
6. dec 2011

@linka a ty ako moja? spinis ci mrcha dosla? ked nie spravi si teply kupel si si robila? ktory den cyklu si ? a aky dlhy cykus mas? lebo ked je u teba spinenie normal tak je to ok..ked si nemala takyto problem este tak to je asi fakt zakon schvalnosti..nemala si teraz nejake stresy? alebo nejaky zapal? co by ti mohlo oddialit mrchu ..?

dodina55
6. dec 2011

@smallyell presne tak..... nie je to nic len obrovskaaaaaaa nespravodlivost a je mi z toho fakt nanic. strasne som dufala ze ti to vyjde ☹ ides dalej vsak? mas este nejake embrijka? jooooj nestastna som z toho.....ani vcera sa nic dobre neudialo ☹ nechapem.........................................

timmka
6. dec 2011

@linka ano , viem ze aj tak robi, ja som tak mala ist, mala som ohss a bal sa aby sa mi to nezhorsilo, ze vklad mi urobi na druhy cyklus, tak kludne moze aj tak ......uvidis, nestresuj a bud kludna bo mrcha nepride 😉

dodina55
6. dec 2011

@timmka timmy, ako sa ti prejavoval ten ohss?

timmka
6. dec 2011

@dodina55 ja som ho velmi necitila, trochu vajecnik ked som bola na ultr . na 5 den, tak uz dr. povedal, ze som velmi zareagovala a na 8 den mi kazal sa rozhodnut ci budem pokracovat alebo dame pauzu, ale ja som bolesti nemala, tak som isla dalej, na druhy den ma zacali boliet ladviny, zaludok , vydrzala som do odberu, po odbere som mala taku svalovku na bruchu a tazsie sa mi dychalo, ale da sa to vydrzat, nemala som asi velmi silny, vajecniky som mala na 8 den zvacsene 7cm a aj pri vklade take boli, teraz neviem v akom su stave, dufam , ze sa dali do poriadku, zajtra na ultr. sa to dozviem

dodina55
6. dec 2011

@timmka och moja to vobec neznelo dobre..... ale tak ked si dnes picham poslednu davku gonalu a uz v podstate o 3 dni mam odber uz asi nemozem dost OHSS ked mi nic nie je ze?

timmka
6. dec 2011

@dodina55 nie, uz nie, to by si citila, mna aj brusko bolelo a mala som stvrdnute, to maju zeny ktore maju vela vajok, nie je to pravidlo, ja som mala 17 tak asi preto, zvyknu to mat zeny co maju pco, ja som o tom nevedela, ze to asi mam, dr. sa smial, ze mna staci poprasit s praskovym cukrom, ze bud nereagujem vobec alebo az prilis, ja som mala problem s ovulkou, nic sa neboj a kolko mas vajok? dr. ti nepovedal ultr?