Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
inak odber budem mat cez vikend... asi mi to tak vyjde..nie toho 12 teho ale bud sobota alebo nedela..no tak aspon budu sa mi moct lepsie venovat 😉
@zibi este mozno daktore narastu.
@petuska123 no neiem povedala ze uz asi len tei co su... mozno je to tym menopurom ale tak musim verit ze to vyjde..lebo tych injekcii mam uz plne zuby ..uviidime co embryjka 🙂
kočky, už ste našli cukrík??? ak nie, skúste sa odhlásiť a znovu prihlásiť!
vysledok negativny 😢
@dodina55 priroda sa s nami kruto zahrava, citim obrosvsku nespravedlnost, hnev, bolest a obrovsky zial, zeny nezodpovedne, narkomanky, a neviem ake, deti maju a ani nevedia ako k nim prisli, koncia v decakoch, v smetiakoch a tu kde by sa mali uzasne, nemozeme mat....kruty je tento zivot a Boh sa na to iba diva a nechava nas trpiet, ved sme nikoho nezabili ani ziadne ine nehorazne skutky nevykona, tak sa pytam preco ??? 😠
@linka a ty ako moja? spinis ci mrcha dosla? ked nie spravi si teply kupel si si robila? ktory den cyklu si ? a aky dlhy cykus mas? lebo ked je u teba spinenie normal tak je to ok..ked si nemala takyto problem este tak to je asi fakt zakon schvalnosti..nemala si teraz nejake stresy? alebo nejaky zapal? co by ti mohlo oddialit mrchu ..?
@smallyell presne tak..... nie je to nic len obrovskaaaaaaa nespravodlivost a je mi z toho fakt nanic. strasne som dufala ze ti to vyjde ☹ ides dalej vsak? mas este nejake embrijka? jooooj nestastna som z toho.....ani vcera sa nic dobre neudialo ☹ nechapem.........................................
@dodina55 ja som ho velmi necitila, trochu vajecnik ked som bola na ultr . na 5 den, tak uz dr. povedal, ze som velmi zareagovala a na 8 den mi kazal sa rozhodnut ci budem pokracovat alebo dame pauzu, ale ja som bolesti nemala, tak som isla dalej, na druhy den ma zacali boliet ladviny, zaludok , vydrzala som do odberu, po odbere som mala taku svalovku na bruchu a tazsie sa mi dychalo, ale da sa to vydrzat, nemala som asi velmi silny, vajecniky som mala na 8 den zvacsene 7cm a aj pri vklade take boli, teraz neviem v akom su stave, dufam , ze sa dali do poriadku, zajtra na ultr. sa to dozviem
@dodina55 nie, uz nie, to by si citila, mna aj brusko bolelo a mala som stvrdnute, to maju zeny ktore maju vela vajok, nie je to pravidlo, ja som mala 17 tak asi preto, zvyknu to mat zeny co maju pco, ja som o tom nevedela, ze to asi mam, dr. sa smial, ze mna staci poprasit s praskovym cukrom, ze bud nereagujem vobec alebo az prilis, ja som mala problem s ovulkou, nic sa neboj a kolko mas vajok? dr. ti nepovedal ultr?

dobre,uz nebudem fantazirovat 😀 uvidime co povie dr. 😉
@dandy914 aj ja zeriem jak prasa,minule som si dala o desiatej vecer zabijackovu polievku,fakt prasa 😀