icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smeyka27
7. dec 2011

@porinka tak to si mala pekne "cele muzstvo" 🙂 len aby boli kvalitne..aby bolo z coho vyberat 😉 aj snehuliacikov mas?

smeyka27
7. dec 2011

@linka no vidis, ten by ti mohol vtom pomoct 😀 tak sup sup

porinka
7. dec 2011

@linka
dnes nie, ale pred tým áno, 8 plechov lineckého orechového. Aj by som piekla ďalej, keby sa svokrovcom uráčilo zájsť do obchodu namiesto ležania v posteli ☹
a to nie som žiadna pekárka, uvarím hocičo, ale pečenie moc nemusím, len sa strášne nudím, tak čo si začnem 😉

porinka
7. dec 2011

@smeyka27
nemám, nebolo z čoho vyberať, z 8 som mala len 3 dobré, to tretie som chcela dať zamraziť, ale asi dobre nedelilo, tak išlo do koša ☹

smeyka27
7. dec 2011

@porinka ☹ toho sa aj ja bojim ze sa nebude dat vybrat..kvantita na ukor kvality 😒 noo ale tak dve bambulky ti hadam budu aj stacit ci nie? 😵

linka
7. dec 2011

@smeyka27 musim pockat kym sa mu uraci prist z prace 😠
@porinka byvate so svokrovcami?

smeyka27
7. dec 2011

@linka aha tak ty doma a mlady si vyhadzuje z kopytka 😀

porinka
7. dec 2011

@linka
jo drahá 😠 😠 😠 😠

porinka
7. dec 2011

@smeyka27
ale hej, aj keď sa toho bojím ☹

smeyka27
7. dec 2011

@porinka neboj zvladnes 😵 posledny krat mas tolko casu "vypekat" na sviatky 😀

porinka
7. dec 2011

@smeyka27
moja, pečiem asi druhý krát v živote

linka
7. dec 2011

@porinka ach moja,asi to mate tazke co 😒 ja nemam zlych svokrovcov,aj pomozu financne a aj inak,ked treba,ale byvat s nimi ani za nic...
@smeyka27 ja mu dam si uzivat 😀 som zvedava aky pride domov,ked pojde posediet na konci roka 😖 jak prasa 😅

porinka
7. dec 2011

@linka
ako každý chlap 🙂 aj my máme večierok, netuším, či sa zúčastním ☹
oni nie sú zlí, len za tie roky mi trošku lezú na nervy 😖 😖 😖

smeyka27
7. dec 2011

@porinka 😅 a prvy krat si pri akej prilezitosti?
@linka 😀 koniec roka treba oslavit 😀 a ked ho nemusis vyzdvihnut,ze pride domkou sam 😀 😀 😀

porinka
7. dec 2011

@smeyka27
tiež na vianoce, linecké a hotovo. a tuším som niekedy robila aj nejaký jablkový koláč a ešte vlastne bublaninu som občas spravila, ale na tom nie je nič zložité 😀 tú asi tak 3x

linka
7. dec 2011

@porinka aj my asi budeme mat,ale to este neviem ci pojdem 😒
@smeyka27 no najlepsie by bolo ist s nim,lebo on pije dovtedy, kym mu nie je zle,blazon...ale mame dohodu,on nejde na moje posedenia a ja na jeho,to neni z mojej hlavy toto 😀 😠

alibabaa
7. dec 2011

co tu mame noveho? chybali ste mi.. zavislacka sa aj ked ma teplotu a je uplne KO musi nalogovat na MK 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

smeyka27
7. dec 2011

@porinka no vidis tak to bolo viacej krat 😉 a ked budes tehu ,tak budes castejsie vypekat..ja sa tiez chystam uz tyzden na vianocne keksiky..ale dako sa mi nechce,zimna unava 😝
@linka 😀 fuuha tak ty mas doma "lievik"?? 😀 ani ja nechodim,netreba ho vyzdvihnut 😀

linka
7. dec 2011

@alibabaa chripka ? 🙂
@smeyka27 lievik? nerozumiem 😀

smeyka27
7. dec 2011

@alibabaa ahooj tak tu sa raz dva preliecis 😉 len aby si nas nenakazila 😀

smeyka27
7. dec 2011

@linka ze si da tak "symbolicky" ..ze ako prasa 😀

alibabaa
7. dec 2011

@linka zapal priedusiek.. som podcenila signaly minuly tyzden,.. tak sa mi to ryychlo vypomstilo... aby som si to dobre zapamatala

@smeyka27 nenakazim, ked kaslem, mam ruku pred ustami a ked smrkam, tak sa otocim.. 😉 😉

linka
7. dec 2011

@smeyka27 symbolicky az do dna a kym nalievaju 😀 😠
@alibabaa a doma si ci chodis do prace?

smallyell
7. dec 2011

@dodina55 mne pichali do brucha, trosku stipalo ale potom som nemala ziadne bolesti

smeyka27
7. dec 2011

@alibabaa tak zelam skore uzdravenie 🙂
@linka neohovaraj ho..ta pocuje,vecer nebude tutu mutu 😵 😀

porinka
7. dec 2011

@smallyell
ajoj pupáčik, čo robkáš?

linka
7. dec 2011

@smeyka27 nepocuje,este sa flaka...v praci 😖

alibabaa
7. dec 2011

@linka doma.. nezvladam ani rozmyslat...
@smeyka27 dobra urodicka... ohss ta dufam nestretlo... len veeeeela pi !!!
@iva567 zlatko je mi to luto. drzala som ti strasne palceky...
kazdy neuspech ma velmi mrzi ,.. skoro tak ako by bol ten moj...
@porinka pekne sa opatruj.. ja som zacala s pecenim strudle asi pre rokom a pol a potom som sa dala na vianoce na pecenie medovnikov. bolo to prekvapko pre moju maminku, lebo ona moze iba bezlepkove potraviny a ja som nasla recept na bezlepkove medovnicky.. juuj ta sa tesila 🙂 a mm som upiekla vanilkove a orechove rozky... a cez rok sa neviem dokopat nic upiect.. tiez nemam na to bunky...

smallyell
7. dec 2011

@porinka ahoj milacku 🙂 no rano som si upratala byt, ako tak 🙂 s vysledkom sa zmierujem, aj ked je to tazke, drahy je velka opora aj svokrovci 🙂 boli sme na nakup, kupila som cervene vinko, aby sa spustila mrcha, vecer dame sexik mozno, mm sa potesi 😀 a rozhodli sme sa, ze ked sa babo nepodarilo, tak si mozno kupime auto, v pondelok sa vraciam do roboty, dost to mam daleko, tak preto auto, aby ma mm si chranil 🙂 a tak pomalicky sa pripravujeme na vianoce, dohadujeme sa co mame kupit, co mam drahemu napiect atd... 😢 plakat sa mi chce stale 😢

iva567
7. dec 2011

@vtacatko2 ahoj. ja som si tiež myslela, že nepotrebujeme icsi lebo máme dobrý spermiogram, ale embryologička mi odporučila po OPU aj ICSI na približne polovičku vajíčok - ževraj to tak bežne robia... neviem prečo, mám blbý pocit, že možno len pre prachy, lebo tuším dandy914 tu písala, že oni dávali embryoskope a im icsi neodporučili (teda GF sa finančne dostal na takú istú úroveň) - ale to je len môj dojem, možno sa mýlim. Ja som mala 20 vajíčok, z toho 8 dali na icsi . oplodnilo sa 6 (tie aj hned zamrazili) a zvyšných 12 oplodnili prirodzene a z nich sa oplodnilo 5 - boli medzi nimi ale aj nezrelé, tak preto len 5. Dali sme ich na predlženú kultiváciu, 2 vložili, ale zvyšné 3 sa prestali vyvíjať. Takže teraz som šťastná, že máme tých 6 zamrazených po icsi. Ktovie ako by to bolo keby sme nedali ICSI, takže to asi nikdy nevieš čo je dobré urobiť.