Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
co tu mame noveho? chybali ste mi.. zavislacka sa aj ked ma teplotu a je uplne KO musi nalogovat na MK 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@linka doma.. nezvladam ani rozmyslat...
@smeyka27 dobra urodicka... ohss ta dufam nestretlo... len veeeeela pi !!!
@iva567 zlatko je mi to luto. drzala som ti strasne palceky...
kazdy neuspech ma velmi mrzi ,.. skoro tak ako by bol ten moj...
@porinka pekne sa opatruj.. ja som zacala s pecenim strudle asi pre rokom a pol a potom som sa dala na vianoce na pecenie medovnikov. bolo to prekvapko pre moju maminku, lebo ona moze iba bezlepkove potraviny a ja som nasla recept na bezlepkove medovnicky.. juuj ta sa tesila 🙂 a mm som upiekla vanilkove a orechove rozky... a cez rok sa neviem dokopat nic upiect.. tiez nemam na to bunky...
@porinka ahoj milacku 🙂 no rano som si upratala byt, ako tak 🙂 s vysledkom sa zmierujem, aj ked je to tazke, drahy je velka opora aj svokrovci 🙂 boli sme na nakup, kupila som cervene vinko, aby sa spustila mrcha, vecer dame sexik mozno, mm sa potesi 😀 a rozhodli sme sa, ze ked sa babo nepodarilo, tak si mozno kupime auto, v pondelok sa vraciam do roboty, dost to mam daleko, tak preto auto, aby ma mm si chranil 🙂 a tak pomalicky sa pripravujeme na vianoce, dohadujeme sa co mame kupit, co mam drahemu napiect atd... 😢 plakat sa mi chce stale 😢
@vtacatko2 ahoj. ja som si tiež myslela, že nepotrebujeme icsi lebo máme dobrý spermiogram, ale embryologička mi odporučila po OPU aj ICSI na približne polovičku vajíčok - ževraj to tak bežne robia... neviem prečo, mám blbý pocit, že možno len pre prachy, lebo tuším dandy914 tu písala, že oni dávali embryoskope a im icsi neodporučili (teda GF sa finančne dostal na takú istú úroveň) - ale to je len môj dojem, možno sa mýlim. Ja som mala 20 vajíčok, z toho 8 dali na icsi . oplodnilo sa 6 (tie aj hned zamrazili) a zvyšných 12 oplodnili prirodzene a z nich sa oplodnilo 5 - boli medzi nimi ale aj nezrelé, tak preto len 5. Dali sme ich na predlženú kultiváciu, 2 vložili, ale zvyšné 3 sa prestali vyvíjať. Takže teraz som šťastná, že máme tých 6 zamrazených po icsi. Ktovie ako by to bolo keby sme nedali ICSI, takže to asi nikdy nevieš čo je dobré urobiť.

@porinka tak to si mala pekne "cele muzstvo" 🙂 len aby boli kvalitne..aby bolo z coho vyberat 😉 aj snehuliacikov mas?