icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
7. dec 2011

@cmelica
ja na obed

iva567
7. dec 2011

@cmelica ja som počas stimulky chodila do roboty, tak mne to lepšie vyhovovalo večer ked sme už boli doma v kľude. Pichal mi ich mm vždy večer počas správ. 😉

zibi
7. dec 2011

@alica311 jeeej blahozelaaam 😉

cmelica
7. dec 2011

@iva567 je mi moc luto,ze to nevyslo ☹ ale Ket bude uspesny a budeme v januari spolu cakat na vysledok 🙂 kedy ti to vychadza??inac v januari nas tu bude vela cakateliek na vysledok 🙂 🙂 pevne verim,ze zacneme novy rok s usmevom na tvary 🙂 🙂

zibi
7. dec 2011

baby ja mam zasa odklad na 12.12 opu..ma trafi..som uz bola presvedcena ze 9 teho a teraz zasa tak..no ako ale ma byt zle tak radsej neskor nie,..? ja mam zatial foliky len 16 mm najvacsi a to je malo...podla mna by mal byt 20 a vyssie..cize radsej pockam ved keby ze idem uz piatok tak uz dnes musim pichat pregnyl..a to by mi uz nedorastli..inak nasiel mi este jeden ..nemam 5 ale 6 tak mozno do toho 10 teho kedy si budem pichat pregnyl dorastu 😵

iva567
7. dec 2011

@porinka láka ťa testovať, čooo?!? 😉 ak by sa uchytili obidve, možno by mohol byť pozitívny už zajtra... 😕 či?

alica311
7. dec 2011

@zibi ďakujem 🙂

porinka
7. dec 2011

@iva567
čo ja viem? mám skúsiť???

zibi
7. dec 2011

@porinka ty nie ze mas skusit....ty mas utekat hned v tomto momente ocikat test ...ja by som umrela na tvojim mieste..nie som taka trpezliva 😀 😀 😀 😀

iva567
7. dec 2011

@cmelica mrzí to, straaašne... ☹ ale snažím sa nejako si to nepripúšťať a naozaj verím, že KET vyjde... V piatok idem ešte raz na krv a chcem sa rovno objednať na konzultáciu na KET, aby som stihla brať tabletky na sliznicu v januári, lebo dalšiu mrchu mám dostať úplne na začiatku januára. Tak niekedy v 2.polovici januára by mohol byť vklad...

porinka
7. dec 2011

@zibi ani ja nie som trpezlivá, nechám to na ráno 😉

cmelica
7. dec 2011

@iva567 ☹ ale snad nas caka uz len a len dobre obdobie a hlavne len pozitivne spravy z centier 🙂 tak niako by to malo vist aj nam,tak budeme bojovat spolu 🙂 🙂

zibi
7. dec 2011

@smeyka27 no moja ja som dneska bola cikat hadam vsade kde sa dalo... vsetky wecka vo vlakoch som vyskusala...dokonca aj uzasne wecko na stanici a v centre asi 3 krat.. 😀 😀 😀

iva567
7. dec 2011

@porinka keď ťa to tak láka, tak prečo nie... len musíš rátať s tým, že je asi väčšia pravdepodobnosť, že bude negatívny a že ked aj bude negatívny, tak to ešte vôbec nemusí nič znamenať... ale ved to vieš... 😅

zibi
7. dec 2011

@porinka sa zblaznim z teba ... 😀

cmelica
7. dec 2011

@porinka a nemohol by ti ducha na teste este urobit pregnyl??

eri28
7. dec 2011

@porinka dakujem 😉

porinka
7. dec 2011

baby, musím sa priznať, včera som testla ☹ vedela som, aký bude výsledok, ale nedalo mi to. Ale žiadna panika, bol negatívny 😨

porinka
7. dec 2011

@cmelica
kde je už pregnyl...

iva567
7. dec 2011

@cmelica no ved, konečne by som chcela v telefonáte po krvi počuť aj niečo lepšie ako "Bohužiaľ je to negatívne..."
vy začínate vlastne kedy?

iva567
7. dec 2011

@porinka 😀 😀 😀 to som si mohla myslieť že nevydržíš... 😀 pokušiteľ tehu test... 😀 akú máš zásobu testíkov?

porinka
7. dec 2011

@iva567
ten bol ostatý ešte od leta, a 4 nové 😀 😀 😀

zibi
7. dec 2011

@iva567 je mi to luto moja ze to nevyslo ☹

iva567
7. dec 2011

@porinka no, tak to máš akurát - štvrtok, piatok, sobota, nedeľa... a v pondelok pozitívna krvička... 🙂 a je to jasné... 😉

porinka
7. dec 2011

@iva567
moja, kiež by si mala pravdu 😉 tak zajtra teda začnem, presvedčila si ma 😀

zibi
7. dec 2011

@porinka este je skoro a mala si aj PK ci nie?

iva567
7. dec 2011

@zibi nuž, nič už... čo nás nezabije, to nás posilní... 😉

porinka
7. dec 2011

@zibi mala som PK

zibi
7. dec 2011

@porinka tak skus od zajtra ...podla mna je aj tak este skoro..v prirodzenom tehu..sa testuje od 10 dna..a aj to ti nemusi ukazat nic a mozes byt tehu...a ked je to UO tak vies treba byt trpezlivy ...aj ked sa to lahko hovori..