Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
baby ja mam zasa odklad na 12.12 opu..ma trafi..som uz bola presvedcena ze 9 teho a teraz zasa tak..no ako ale ma byt zle tak radsej neskor nie,..? ja mam zatial foliky len 16 mm najvacsi a to je malo...podla mna by mal byt 20 a vyssie..cize radsej pockam ved keby ze idem uz piatok tak uz dnes musim pichat pregnyl..a to by mi uz nedorastli..inak nasiel mi este jeden ..nemam 5 ale 6 tak mozno do toho 10 teho kedy si budem pichat pregnyl dorastu 😵
@cmelica mrzí to, straaašne... ☹ ale snažím sa nejako si to nepripúšťať a naozaj verím, že KET vyjde... V piatok idem ešte raz na krv a chcem sa rovno objednať na konzultáciu na KET, aby som stihla brať tabletky na sliznicu v januári, lebo dalšiu mrchu mám dostať úplne na začiatku januára. Tak niekedy v 2.polovici januára by mohol byť vklad...
baby, musím sa priznať, včera som testla ☹ vedela som, aký bude výsledok, ale nedalo mi to. Ale žiadna panika, bol negatívny 😨

@cmelica
ja na obed