Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
baby ja som zvedava, docitala som sa novinky, 😕 ale ja neviem moj problem do teraz neako nebol, len posledne mesiace bolestiv podbrusku, ked neratam tie stantartne, preliecenia na gynde v ramci normy, a na posledy ked sa bolesti uz nedali zniest a v pravo na ultrazvuku vydeli neaky utvar, mi akutne robili laparoskopiu, s tym ze mi stara krv ostala v tele a vratila sa do dutiny kde sposobovala bolesti,problem sa o mesiac v tu istu dobu zopakoval , bolestami, takze kontrolny ultrazvuk potvrdil pritomnost novej krvi a bola mi nasadena antikoncepcia, zacala som tento mesiac, kebyze mam deti tak je to vyriesene, ale mi chceme mimi a preto nam bola doporucena klinika.
moj priatel nebol este nikdy vysetrovany. asi tak v skratke, tak uvidim co poriesia doktory 😉
baby kto chodi do iscare..? bol tam niekto dnes?
no konecne mrcha dosla,zajtra volam a dam potom vediet 🙂
Dnes sme rano volali do Heliosu a mame 5 oplodnených vajíčok som hrdá - nech sa nám držia. Tie ostatne 4? Dve boli prázdne a dve abnormálne. 😒
@linda81 hmmm, ja som tiež už ako schizofrenik... v jednej chvíli kopec pozitívnej energie, že jasné že to vyjde a o pol hodinu len tak čumím do blba... a hrozím sa toho, že to bude zase neúspešné... neviem ten prístup ale zmeniť, proste aj ked nechcem, ten blbý pocit je tam stále... ale musíme, musíme a ešte raz musíme myslieť pozitívne...bez toho to asi nepôjde 😉

@iva567 neboj ,verim tomu ze sa dockas a kazda babulka znas 🙂 🙂
ja zacinam 13 s proverou a 20 dipherelinom 🙂
@porinka ked bol negativny aspon vies ze naozaj uz to nemoze byt pregnyl...