icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

cmelica
7. dec 2011

@iva567 neboj ,verim tomu ze sa dockas a kazda babulka znas 🙂 🙂
ja zacinam 13 s proverou a 20 dipherelinom 🙂
@porinka ked bol negativny aspon vies ze naozaj uz to nemoze byt pregnyl...

eri28
7. dec 2011

baby ja som zvedava, docitala som sa novinky, 😕 ale ja neviem moj problem do teraz neako nebol, len posledne mesiace bolestiv podbrusku, ked neratam tie stantartne, preliecenia na gynde v ramci normy, a na posledy ked sa bolesti uz nedali zniest a v pravo na ultrazvuku vydeli neaky utvar, mi akutne robili laparoskopiu, s tym ze mi stara krv ostala v tele a vratila sa do dutiny kde sposobovala bolesti,problem sa o mesiac v tu istu dobu zopakoval , bolestami, takze kontrolny ultrazvuk potvrdil pritomnost novej krvi a bola mi nasadena antikoncepcia, zacala som tento mesiac, kebyze mam deti tak je to vyriesene, ale mi chceme mimi a preto nam bola doporucena klinika.
moj priatel nebol este nikdy vysetrovany. asi tak v skratke, tak uvidim co poriesia doktory 😉

dodina55
7. dec 2011

@ada06 ja som tiez chcela kratky koli tomu aby sme stihli este toho roku.... 22. mas dostat MS? lebo ak ti povedali ze tam mas prist v den MS ( alebo 2.3) tak mas urcite kratky protokol. ked mas prist na 18 den cyklu tak dlhy

aisha6
7. dec 2011

@dandy914 ani ja nemám žiadne príznaky no čo musíme čakať

dodina55
7. dec 2011

@alica311 supeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

porinka
7. dec 2011

@aisha6 @dandy914
nebojte kočky, oni prídu a budú určite veľmi intenzívne!!! 😀 😀 😀 😀 😀

aisha6
7. dec 2011

@porinka no mi hovor ja som si svoje odgrckala pri mojom prvom tehu 😖 ale radšej by somaj teraz len nech je miminko v poriadku 😀 😀

porinka
7. dec 2011

@aisha6
ja som negrckala, našťastie... 🙂

linda81
autor
7. dec 2011

@alica311 Ahojky...gratulujeeem 🙂

linda81
autor
7. dec 2011

@iva567 no ja tak vselijako...beriem ten estrogen 3 x denne, nejako mi asi tazko z neho...tak chronicky blbo.Miestami je to OK , ze to vyjde a miestami depka , co ak nie...ako to 2x prezijem...

in131
7. dec 2011

@cmelica Mne povedali baby že lepšie je pichať ráno. Ja som si teda píchala ráno.

zibi
7. dec 2011

@cmelica no presne ako ja 🙂

zibi
7. dec 2011

baby kto chodi do iscare..? bol tam niekto dnes?

cmelica
7. dec 2011

@in131 Dakujem... 🙂 🙂

linka
7. dec 2011

no konecne mrcha dosla,zajtra volam a dam potom vediet 🙂

porinka
7. dec 2011

@zibi
kuk tabuľku, tam sú aj car

porinka
7. dec 2011

@linka
takže žiadny sexík???? 😕

in131
7. dec 2011

Dnes sme rano volali do Heliosu a mame 5 oplodnených vajíčok som hrdá - nech sa nám držia. Tie ostatne 4? Dve boli prázdne a dve abnormálne. 😒

linka
7. dec 2011

@porinka nie nic nebolo,nedavno muz prisiel a je unaveny 😒 citala som,ze si testovala,ani ho neber do uvahy,kasli na nho 😉 a alici gratulujem k tehu 😵

porinka
7. dec 2011

@linka
neberiem, neboj...a prajem úspech zajtra v CARe, nech už konečne stimuluješ 😀 😀 😀

linka
7. dec 2011

@porinka sak toto,nech uz tolko nebluznim s mrchou a blbymi otazkami 😀

zibi
7. dec 2011

@linka a co mrcha dosla ? 😉 zajtra ides do caru? tak sa drz

iva567
7. dec 2011

@linda81 hmmm, ja som tiež už ako schizofrenik... v jednej chvíli kopec pozitívnej energie, že jasné že to vyjde a o pol hodinu len tak čumím do blba... a hrozím sa toho, že to bude zase neúspešné... neviem ten prístup ale zmeniť, proste aj ked nechcem, ten blbý pocit je tam stále... ale musíme, musíme a ešte raz musíme myslieť pozitívne...bez toho to asi nepôjde 😉

porinka
7. dec 2011

@iva567
podvedomie je kurva, bohužiaľ, asi to chce tréning, ktorý aj mne chýba... ☹ takže budeme myslieť POZITíVNE všetky spolu!!!! aby to bolo silnejšie 😀

linda81
autor
7. dec 2011

@iva567 ked mne to dnes nejako nejde ani s tymmmmmmmmmmm...

linda81
autor
7. dec 2011

@porinka dufam , ze to nebudem musiet casto trenovat 😀

linka
7. dec 2011

@zibi uz dosla takto na vecer 😀 zajtra este nejdem,budem este len volat a dr.ma objedna dufam,ze na piatok,ze zacnem konecne 😉

iva567
7. dec 2011

@linda81 tak to nesil... dneska si uži ešte chvíľku depku - poslednú... (ale len takú mini... 😉 , nie že to preženieš!!!) a zajtra začni trénovať pozitívne myslenie... 😀
bude dobre, neboj... 🙂 veľa babám to vyšlo na druhý krát, tak prečo by to nám nemalo??? 😨

linda81
autor
7. dec 2011

@iva567 😀 mas pravdu...pekny vecer este zelam.

zibi
7. dec 2011

@linka no tak super...konecne mozes zacat 😉