icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

smeyka27
21. okt 2011

@tatinka ahooj neboj vsetko bude ok 🙂 len treba byt v pohodicke,bez stresu 😉

smeyka27
21. okt 2011

@si31si ahooj ja som este nezacala,v novembri zacinam,mam kratky protokol 🙂 takze v pondelok ides na pohovor a po recepty,mozno budeme naraz"pichat" 😀

timmka
21. okt 2011

@smeyka27 schvalene mam, ale papiere este dr. nema, budem dnes volat ci im dosli, povedali mi, ze cca do 3 dni by im mali prist, aj ja som bola prekvapena, ze mam tak rychlo schvalene 😉

timmka
21. okt 2011

@smeyka27 ahoj, mozem sa opytat aky den cyklu si?

timmka
21. okt 2011

ahojte babule, tak v pondelok si idem po lieky, juuuj ako sa tesim 😵 zaciname 😉

smeyka27
21. okt 2011

@timmka ahooj tak super 🙂 aky mas protokol? ja mam kratky protokol a zaciatkom novembra zacinam 😵

timmka
21. okt 2011

@smeyka27 ahoj, neviem aky mam protokol,ale v pondelok idem po lieky, tak sa to mozno dozviem, MS mam dostat 28.10,t ak asi po nej si zacnem pichat, alebo???? neviem vlastne kedy presne zacnem 😒 tak super ze zacneme mozno spolu

smeyka27
21. okt 2011

@timmka mne hned na zaciatku povedali ze budem mat kratky,tak aspon budem menej "pichat" 😝 v pondelok mas aj konzultaciu?a kam chodis?

timmka
21. okt 2011

@smeyka27 poslala sam ti IP

tatinka
21. okt 2011

@smeyka27 a ty nestresujes mojka 🙂?, ako sa inak mas?ako budes vikendovat ?

si31si
21. okt 2011

@tatinka ahoj ahoj tak ako už si schválená?

si31si
21. okt 2011

@smeyka27 no možno ano ale ja mám dlhý protokol tak neviem ešte či čakať na mrchu alebo začnem teraz niekedy v pondelok sa dozviem
😉

alibabaa
21. okt 2011

@si31si ak mas dlhy protokol, nebudes cakat do mrchy.. ja od 27dc (mam ho 29dnovy) som zacala pichat dipherelin.. a cakala na mrchu... teraz uz konecne prisla a VERIM ZE JE POSLEDNA 😀 tak v pondelok t.j. 4 den idem na sono.. to iste caka aj teba. len asi v inj. bude rozdiel.. a mozno zacnes 25dc.. 🙂

si31si
21. okt 2011

@alibabaa no lebo ja idem na 17dc do heliosu a tu baby píšu že začali s proverou od 16dc takže už to nestíham a kedže mam dlhé cykly 40-45 dnové ☹ tak sa mi to zbytočne predlži a cez vianoce budem pichať ked budú mať všetci dovolenky ☹ ach jaj

linda81
autor
21. okt 2011

@smeyka27 Ahoj...no mne v CAR nehovorili nic o dlhych a kratkych protokoloch, ale...v oktobri som cca od 10 dne zacala brat chlormadinon...je to progesteron vlastne, da sa brat aj antikoncepcia klasicka, to som vysadila vcera a teraz do 5 dni ma prist MS.26.10 zacnem stimulaciu...takze asi mam dlhy protokol😀...no a 10.10 som dostala este dekapeptyl inj...na potlacenie vlastnej produkcie hormonov.

alibabaa
21. okt 2011

@si31si neboj zlatko ... mozes zacat aj 17. den hore-dolu.. ten moj mi povedal, ze pre istotu mam pichnut 25 dc 1inj. ale ak som si 100% ista ze pride 29dc mrcha, tak mozem pichnut 27dc. takze vidis,.. 2dni rozdiel.. a neboj ked povies ze chces zacat hned tak ti povie ze hned v ten den mas zacat.. 🙂 teda aspon toť moj nazor.. mozem sa aj mylit. ale .. aj nie 🙂 tak hlavku hore a uvidis v pondelok..

smeyka27
22. okt 2011

@tatinka ahooj no veru nestresujem 😵 aspon zatial nie 😵 vikendujem pracovne,treba troska peniazkov zarobit 😀 a ty ??

smeyka27
22. okt 2011

@si31si drzim palceky ,nech ide vsetko podla planu 😉

smeyka27
22. okt 2011

@linda81 aha tak to mas asi dlhy 😵 ja som ziadne tabletky nebrala..zacnem len inekciami..kazda mame nieco ine a podla toho mame liecbu..do ktoreho centra chodis?

tatinka
22. okt 2011

@si31si ahoj, ja som stale na tm istom, co ti poviem,schvalena som ale cakam na podpis veducej pistovne a to trva dlho ,,a ty sa ako mas?

tatinka
22. okt 2011

@smeyka27 tak je t fajne ked si kludna, treba byt nad vecou a v pohode 🙂 dnes som domka ale zajtra ideme na cintoriny a potom poobednie mam tiez pracovne, aby bolo na lieky na ivf 🙂treba zarabat kym sa da 🙂

si31si
22. okt 2011

@tatinka no ja už čakám na pondelok už nech sme tam som strašne zvedavá trošku sa aj bojim že čo ma čaká ale neako to musíme zvládnuť 😉

tatinka
22. okt 2011

@si31si nebojkaj, vsetko ti vysvetlia, ukazu a o chvilu pojdes na odber, na vklad a bude bambinko 🙂

linda81
autor
23. okt 2011

@smeyka27 ahoj chodim do KiWu Potsdam, zijeme v Nemecku, takze tak.Zatial je to tam fajn, je to nove centrum ,ma len rok.Mm tam bol na SPG na zaciatku , ked to vyzeralo na problem , a uz sme tam ostali.Fajne je , ze robia komplet diagnostiku.Ja som tam najprv nechcela ist, som nejako verila, ze to predsa musi ist aj normalne, no ale jul zas nic , tak ma mm prehovoril , ze mam ist s nim , vsak len sa porozpravat. Hned mi spravili ale hormonany profil , kedze som bola 2 DC, potom na to , ze ta laparkoospia by nebola zla, dostala som tyroxin, s vysokym prolaktionom som musela na MRT, tam je sice nieco, ale netreba to brat vazne...take asi pozapalove zmeny no a a teraz v novembri mame uz termin na IVF.Islo to rychlo.A je fajn, ze tu diagnostiku fakt dosledne robia.Tak snat nam to vyjde na 1. krat.

smeyka27
23. okt 2011

@tatinka ahooj tak ako cintorine obehane?? pracovne vytazeny dnik? ...drzim palce nech ti zajtra oznamia ze mozes zacat 😉

smeyka27
23. okt 2011

@linda81 ahooj tak v nemecku je urcite iny pristup ako na slovensku.....nie ako u nas,kde po rokoch snazeniach zistis ze mas pco 😠 aj to ti v centre oznamia 😠 😢 aj tam pracujete?? a co znamena skratka MRT? my by sme tiez mali ist v novembri na ivf 🙂

linda81
autor
23. okt 2011

@smeyka27 caw...MRT je magneticka rezonancia, to by bolo super , keby som tu mala spriaznenu dusu🙂 na november.Hej pracujeme tu , mm uz 6 ty rok a ja 3ti.

linda81
autor
23. okt 2011

@si31si caw ...aj ja sa zacinam baaaat, ale hrozneeeeeeee🙂

alibabaa
23. okt 2011

@linda81 @si31si mne sa to uz stupnuje. zajtra 1x kontrolne sono.. tiez mam vnutornu nervozitu ako to dopadne... aach jo...

linda81
autor
23. okt 2011

@alibabaa ja idem v stredu na sono....drz sa🙂
inak baby...celu dobu som cakala, ze sa nieco stane, a teraz ked sa deje, zacinam sa bat ...no som normalna?