Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
ahojte babule, tak v pondelok si idem po lieky, juuuj ako sa tesim 😵 zaciname 😉
@si31si ak mas dlhy protokol, nebudes cakat do mrchy.. ja od 27dc (mam ho 29dnovy) som zacala pichat dipherelin.. a cakala na mrchu... teraz uz konecne prisla a VERIM ZE JE POSLEDNA 😀 tak v pondelok t.j. 4 den idem na sono.. to iste caka aj teba. len asi v inj. bude rozdiel.. a mozno zacnes 25dc.. 🙂
@smeyka27 Ahoj...no mne v CAR nehovorili nic o dlhych a kratkych protokoloch, ale...v oktobri som cca od 10 dne zacala brat chlormadinon...je to progesteron vlastne, da sa brat aj antikoncepcia klasicka, to som vysadila vcera a teraz do 5 dni ma prist MS.26.10 zacnem stimulaciu...takze asi mam dlhy protokol😀...no a 10.10 som dostala este dekapeptyl inj...na potlacenie vlastnej produkcie hormonov.
@si31si neboj zlatko ... mozes zacat aj 17. den hore-dolu.. ten moj mi povedal, ze pre istotu mam pichnut 25 dc 1inj. ale ak som si 100% ista ze pride 29dc mrcha, tak mozem pichnut 27dc. takze vidis,.. 2dni rozdiel.. a neboj ked povies ze chces zacat hned tak ti povie ze hned v ten den mas zacat.. 🙂 teda aspon toť moj nazor.. mozem sa aj mylit. ale .. aj nie 🙂 tak hlavku hore a uvidis v pondelok..
@smeyka27 ahoj chodim do KiWu Potsdam, zijeme v Nemecku, takze tak.Zatial je to tam fajn, je to nove centrum ,ma len rok.Mm tam bol na SPG na zaciatku , ked to vyzeralo na problem , a uz sme tam ostali.Fajne je , ze robia komplet diagnostiku.Ja som tam najprv nechcela ist, som nejako verila, ze to predsa musi ist aj normalne, no ale jul zas nic , tak ma mm prehovoril , ze mam ist s nim , vsak len sa porozpravat. Hned mi spravili ale hormonany profil , kedze som bola 2 DC, potom na to , ze ta laparkoospia by nebola zla, dostala som tyroxin, s vysokym prolaktionom som musela na MRT, tam je sice nieco, ale netreba to brat vazne...take asi pozapalove zmeny no a a teraz v novembri mame uz termin na IVF.Islo to rychlo.A je fajn, ze tu diagnostiku fakt dosledne robia.Tak snat nam to vyjde na 1. krat.

@tatinka ahooj neboj vsetko bude ok 🙂 len treba byt v pohodicke,bez stresu 😉