icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

sisi2606
8. dec 2011

@linka Keby si tak bola tehu 😀 skoda, ze nestihas v decembri, ale neboj, januari to isti 😎

linka
8. dec 2011

@porinka je to dost na hovno no...aj tak tam zajtra zbytocne pojdem,lebo vysledok bude aj tak negativny 😖

alica311
8. dec 2011

ahoje baby, tak testovala som, čiarka je rovnaká ako ráno, ale slabšia ako včera. Tak neviem, testnem ešte ráno, a ak bude slabšia ako dnes, tak je to v keli.... ☹ ☹ ☹

linka
8. dec 2011

@sisi2606 urcite nie som,robila som si dnes pre istotu test a je biely jak lalia 😀

linka
8. dec 2011

@alica311 a kolko si mala HCG? ☹

porinka
8. dec 2011

@alica311
zajtra bude určite najsamsilnejšia 😀 😀 😀 😀

alica311
8. dec 2011

@porinka dúfam, ani späť nebudem, budem testovať o 5 ráno, po mm o pol šiestej ochchádza, a chcem aby bol pri tom
@linka hcg bolo včera 107.

zibi
8. dec 2011

@alica311 a beries duphaston alebo utragestan? ked tak si daj aj vacsiu davku ..dokonca som citala ze jednorazovo sa da duphaston zobrat az do 5 tebletiek..a ty mas z krvi potvrdene tehu? alebo ako .. ked tak ber ten duphaston..!

zibi
8. dec 2011

@linka a ktory den cyklu uz si? skusala si mamatest? ten je nacitilivejsi

dandy914
8. dec 2011

@zibi @dodina55 babule, zajtra vam drzim palce na opu. nech mate poriadnu urodu. 😉
@porinka viem, ze to robime asi vsetky, len mi to niekedy pride strelene. ale uz je dobre uz ma to preslo. asi mam pretlak hormonov a zacinam sa straaaaaaaasne nudit.

zibi
8. dec 2011

ja idem .... zajtra len na krv a sono opu az pondelok 😉 ale dakujem 🙂

dandy914
8. dec 2011

@zibi a co som slepa, kukala som tabulecku, ze kto je ako na tom a tam mas ze opu 9.12.

porinka
8. dec 2011

@zibi
a nemala si mať zajtra OPU??? inak by som to do tabuľky nedala 😲

porinka
8. dec 2011

@dandy914
mne už jebká z tej nudy 🙄 🙄 🙄

dandy914
8. dec 2011

@porinka mi hovor. a tolko veci by som mala doma porobit. ale nechcem sa nejako s nicim natahovat tak radsej nic nerobim. ale asi zacnem piect aspon tie vianocne kolaciky, len kde ich schovam aby sme ich nezozrali kym budu vianoce.

porinka
8. dec 2011

@dandy914
a idem si ozdobiť borovicové vetvičky, čo mám vo váze... 😉

linka
8. dec 2011

@zibi 31DC som,nemala som mamatest,ale secret woman,ci co 😅

linka
8. dec 2011

ale ma to jednu vyhodu,ze zacnem v januari,aspon mozem piect a pratat jak blazon 😀

cmelica
8. dec 2011

@alica311 to je len dobre,je taka rovnaka ako rano a nie slabsia...ved to si nemala ranny moc a je tam taka ista ako z ranneho 🙂 nebojkaj zajtra bude silnejsia tfuj tfuj tfuj 🙂

porinka
8. dec 2011

@linka
prídi aj k nám, keď si plná energie 😀 😀 😀

linka
8. dec 2011

@porinka povedz kedy a ja pridem 😀 joooj zeny,nechce sa mi zajtra ist na to hcg zbytocne,bodaj by sa mrcha do rana spustila 😠

porinka
8. dec 2011

@linka
môžeš hneď teraz, hehehe 😝

linka
8. dec 2011

@porinka ale teraz sa mi zrovna nechce 😅

porinka
8. dec 2011

@linka
som si myslela 😨

linka
8. dec 2011

@porinka vetvicky mas ozdobene? ja nemam este ziadnu vyzdobu,iba vlocky na oknach polepene 😉

porinka
8. dec 2011

@linka
jasné, ja som aj okná oblepila, ešte v pondelok tuším. Inak si na Vianoce moc nepotrpím, dva roky po sebe som nebola doma na Vianoce, tak asi doháňam.

linka
8. dec 2011

@porinka ja by som uz najradsej stromcek ozdobila,ale este je skoro a zacala piect,na to sa tesim najviac 😵 a kde si bola?

porinka
8. dec 2011

@linka
pred dvoma rokmi sme s mojim a našimi boli v Mýte pod ďumbierom, lebo aj mama chcela vypadnúť, aby nič nemusela doma robiť, chceli sme lyžovať, len na druhý sviatok sa všetko roztopilo, takže nič a minulý rok sme na štedrý deň leteli za kamarátom do škótska na dva týždne na výlet. 😀 a tento rok by som po vianociach išla na kubu, keby nebolo IVF

aisha6
8. dec 2011

@tatinka ahoj no super aj ja som ich mala solu medrol pravda? Boleli ma asi 4 dni aj pri cikaní len vela pi.

linka
8. dec 2011

@porinka wow vidim,ze mame rovnaky sen,aj ja strasne tuzim ist na Kubu 😵