icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
9. dec 2011

@iva567
už nešpiním, to bolo len včera trošičku, občas mám nejaký divný pocit okolo vaječníkov, a inak asi nič, prsia nebolia, len ich mám také mlandravé a naliate. Takže netuším, na čo sa mám cítiť, či na tehu alebo na mrchu. 😨

dandy914
9. dec 2011

@linka my sme nemali icsi a vyslo nas to v gf ba cca. 920 eur, z toho 370 lieky, PK 150, embryoskop 300 a doplnkove sluzby 100.

porinka
9. dec 2011

@dandy914
len tá genetika je problém, dúfam, že máte pravdu, že budem tehu, keď aj embryjkám pomohli tým zonálnym hatchingom

iva567
9. dec 2011

@porinka no, tak to je potom dobre že už nešpiníš. Ja ked som v piatok začala, tak už mi to neprešlo. Takže tebe ked to prešlo, tak to mohlo byť naozaj znamenie, že sa tam niečo deje... 🙂

porinka
9. dec 2011

kočeny, mám diskrétnu otázku: už by bolo na čase po týždni zhodiť bobra, ale asi aj gél na holenie je parfémovaný, mám to risknúť???

dandy914
9. dec 2011

@porinka ja by som este vydrzala. 😀 😀 😀

iva567
9. dec 2011

@porinka a úprimne, myslíš, že tie parfémované veci majú až taký vplyv??? ved gel sa k embrijkám nedostane... či?

dandy914
9. dec 2011

@iva567 mne to pride tiez blbost s tymi parfemovanymi vecami ale poctivo to dodrziavam.

andrejta
9. dec 2011

ahojte, neviem, ci som tu spravne so svojou otazkou, ale je pravda, ze schvalenie IVF poistovnou je podmienene manzelstvom trvajucim minimalne rok a pol? dnes som sa dozvedela tuto informaciu a dost ma to vydesilo, ked si predstavim, ze by som mala stratit dalsi rok a pol? alebo mam zacat setrit a skusit to ako samoplatca? dakujem vopred za odpoved

porinka
9. dec 2011

@iva567
to netuším...moc tomu neverím, ale na každom šplechu je pravdy trochu, či ako sa to hovorí...ani PC by som nemala mať pri sebe...xixi

porinka
9. dec 2011

@andrejta
moja, vôbec nemusíš byť vydatá, ani ja nie som. V centre ti len dajú papier, s ktorým pôjdeš na matriku kvôli overeniu podpisov, toť vsjo.

porinka
9. dec 2011

@dandy914
šak tam budem mať za chvíľu vlasy.... 😅

dandy914
9. dec 2011

@andrejta to som este nepocula. mala som pocit, ze vobec nemusite byt zobrati. a nie este rok a pol.

andrejta
9. dec 2011

@porinka jeeeezis, dakujem krasne, ale mi odlahlo

dandy914
9. dec 2011

@porinka kup si sponky. 😀 😀

iva567
9. dec 2011

@andrejta ahoj. nikdy som to nezisťovala, lebo my sme manzelia už 5 rokov, ale z okolia viem, že do centra chodia aj páry, ktoré nie sú manželia, len spolu žijú a prepláca im to poisťovňa rovnako ako nám. A vlastne ani od nás nepýtali sobášny list ani nič podobné. Na všetkých papieroch je písané partner/partnerka a nie manžel/manželka, takže to bude asi blbosť...

porinka
9. dec 2011

@dandy914
si skvelá...kúpim si pukačky, ok? 😀

iva567
9. dec 2011

@porinka tak to skôr môže byť pravda s tým negatívnym vplyvom PC...
akože nie že by som ťa vyháňala... 😀 😀 😀 to nie...

iva567
9. dec 2011

baby... a prečo mám mrchu už 5 dní???????? už mi to lezie na nervy!!!!!! a vyzerá, že ešte minimálne zajtra budem mať!!!!! ja už nechcem!!!!! 😠 😠 😠

dandy914
9. dec 2011

@porinka myslim, ze pukacky budu fajn. 😀 😀

dodina55
9. dec 2011

@porinka vies co ja by som tam namiesto gelu dala to na intimnu oblast neparfumovane...si tu nieco take spominala. viem ze s gelom je to lahsie ale da sa oholit aj s penou do kupela :D

dandy914
9. dec 2011

baby, ja mam dnes cely den pocit, ze mam zaludok v krku. to by mohlo byt dobre znamenie, nie? alebo to robi ten utros?

dodina55
9. dec 2011

@andrejta ahoj moja, somarina je to. ked sme prisli do centra prvy krat pred dvoma rokmi neboli sme este manzelia. hned sme podali ziadost na IVF a riadne to schvalili. jedine co sme museli spravit bolo ze podpisat vyhlasenie notarom overene ze zijeme ako druh a druzka v jednej domacnosti. vsetko schvalili takze neboj 😉

porinka
9. dec 2011

@iva567
by že hormónami???? s tým PC neviem, veď PC sú vlastne všade, v robote, v obchodoch, doma a ...to by sme museli chodiť obrnene

porinka
9. dec 2011

@dodina55
niečo vymyslím, dúfam, že neprídem k úrazu 😀

porinka
9. dec 2011

@dandy914
by že ranná nevoľnosť po celý deň? utroš asi nie

dodina55
9. dec 2011

@dandy914 baby myslim ze s tymi parfumovanymi vecami som prisla ja este davnejsie. ja som to citala na americkych strankach takze korenom tohto spamu su oni 🙂 bolo to ako rady a tipy na vela strankach americkych CARov... ze vraj embria su citlive na vone a nemusi sa im to pacit. nidky neprideme ci to je fakt alebo nejaky blud ale naco to riskovat nie?

dandy914
9. dec 2011

@porinka bodaj by bola. 😉

andrejta
9. dec 2011

baby, dakujem za upokojenie, drzim vam vsetkym palce a zelam nech vam vsetko vyjde 🙂

porinka
9. dec 2011

inak kočky, už by sme to mohli mať toto čakanie za sebou, už len pomaly kysnúť a hladkať veľké bruško a cítiť pohyby a ísť na 3D uzv a kupovať výbavičku a tak.... 😀