Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
kočeny, mám diskrétnu otázku: už by bolo na čase po týždni zhodiť bobra, ale asi aj gél na holenie je parfémovaný, mám to risknúť???
ahojte, neviem, ci som tu spravne so svojou otazkou, ale je pravda, ze schvalenie IVF poistovnou je podmienene manzelstvom trvajucim minimalne rok a pol? dnes som sa dozvedela tuto informaciu a dost ma to vydesilo, ked si predstavim, ze by som mala stratit dalsi rok a pol? alebo mam zacat setrit a skusit to ako samoplatca? dakujem vopred za odpoved
@andrejta ahoj. nikdy som to nezisťovala, lebo my sme manzelia už 5 rokov, ale z okolia viem, že do centra chodia aj páry, ktoré nie sú manželia, len spolu žijú a prepláca im to poisťovňa rovnako ako nám. A vlastne ani od nás nepýtali sobášny list ani nič podobné. Na všetkých papieroch je písané partner/partnerka a nie manžel/manželka, takže to bude asi blbosť...
baby... a prečo mám mrchu už 5 dní???????? už mi to lezie na nervy!!!!!! a vyzerá, že ešte minimálne zajtra budem mať!!!!! ja už nechcem!!!!! 😠 😠 😠
baby, ja mam dnes cely den pocit, ze mam zaludok v krku. to by mohlo byt dobre znamenie, nie? alebo to robi ten utros?
@andrejta ahoj moja, somarina je to. ked sme prisli do centra prvy krat pred dvoma rokmi neboli sme este manzelia. hned sme podali ziadost na IVF a riadne to schvalili. jedine co sme museli spravit bolo ze podpisat vyhlasenie notarom overene ze zijeme ako druh a druzka v jednej domacnosti. vsetko schvalili takze neboj 😉
@dandy914 baby myslim ze s tymi parfumovanymi vecami som prisla ja este davnejsie. ja som to citala na americkych strankach takze korenom tohto spamu su oni 🙂 bolo to ako rady a tipy na vela strankach americkych CARov... ze vraj embria su citlive na vone a nemusi sa im to pacit. nidky neprideme ci to je fakt alebo nejaky blud ale naco to riskovat nie?
baby, dakujem za upokojenie, drzim vam vsetkym palce a zelam nech vam vsetko vyjde 🙂
inak kočky, už by sme to mohli mať toto čakanie za sebou, už len pomaly kysnúť a hladkať veľké bruško a cítiť pohyby a ísť na 3D uzv a kupovať výbavičku a tak.... 😀

@iva567
už nešpiním, to bolo len včera trošičku, občas mám nejaký divný pocit okolo vaječníkov, a inak asi nič, prsia nebolia, len ich mám také mlandravé a naliate. Takže netuším, na čo sa mám cítiť, či na tehu alebo na mrchu. 😨