icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

linda81
autor
12. dec 2011

@porinka moja ved to je jasne 🙂...nemas na co cakat

porinka
12. dec 2011

@linda81
moja, aj timmka to mala isté, a nevyšlo to 😅

dandy914
12. dec 2011

@linda81 fuu, ty uz mas zajtra KET, to je nejake rychle. ale super, super. teraz to vyjde. 🙂 drzim palce.

linda81
autor
12. dec 2011

@porinka no jo..ja viem...ale zasa nadej je ovela vacsia ako s bielym testom

linda81
autor
12. dec 2011

@dandy914 AHoj...no jo...vlastne mam KET hned v dalsom cykle, ET som mala 9.11.Neviem , ET je sanca 30% a nevyslo to , KET 15-20%....tak uvidime...ale aspon mam pocit, ze nieco pre to robim..

porinka
12. dec 2011

@99azura99 @dodina55
kočeny, nech sa vám drobcovia krásne zahniezdia 😀 😀 😀

dandy914
12. dec 2011

@porinka blahozelam. tak teda zatial len potichucky, a po druhej krvicke budeme oslavovat. 😀 😀 😀
ja by som mala dostat mrchu zajtra. dufam, ze uz nepride 9 mesiacov. ale bojim, bojiiiiiiiiiiiiiiiiiim. 😕 😕

inak konecne som nam spravila vianocnu vyzdobu. 🙂 tusim som to aj prehnala. 😀 a zajtra po dobrych spravach zacnem piect. ved tie vianoce su uz tu. 😅 som na tej PNke uplne odrezana od sveta, ani neviem aky je den.

dandy914
12. dec 2011

@linda81 my nemame ziadnych mrazacikov. 😢 ale dufam, ze zajtra sa dozviem, ze ich nebudeme potrebovat. 😉

porinka
12. dec 2011

@dandy914
moja, mrchu nedostaneš, jasné!!!! a ja teraz pečiem medovníčky...a kujém za gratuláciu, v piatok sa ožereme, jo?
a neboj...sa mi to hovorí, že?

dandy914
12. dec 2011

@99azura99 @dodina55 babulky aj ja zelam uspesne hniezdenie. 😉

linda81
autor
12. dec 2011

@dandy914 🙂drzim palceky...a skusala si test?

linda81
autor
12. dec 2011

kocky lepsie je mi je , ked vas tu citam 🙂...inak.....neviem stale , co s tou mojou PN......ci ostat doma, ci to risknut

zarabono
12. dec 2011

@linda81 ostan doma a nestresuj sa 😉

porinka
12. dec 2011

kočky, čo čakáte na OPU a ET, nerozmýšľali ste nad tým asistovaným zonálnym hatchingom?
AZH je mikromanipulačná technika, pri ktorej sa na malom mieste naruší obal pôvodnej oplodnenej ženskej pohlavnej bunky (zona pellucida) tesne pred prenosom embrya do maternice, čo uľahčuje kontakt embrya so sliznicou maternice. Očakáva sa zvýšenie implantácie

Mohla by byť väčšia šanca zahniezdiť sa

linda81
autor
12. dec 2011

@zarabono xixi ...diky...boze ja uz mam take vycitky, ze zas budem doma po 2 tyzdnoch..

zarabono
12. dec 2011

@linda81 kasli na nich,prvorada si ty a babo.pozri kolko som bola doma ja 🤐

linda81
autor
12. dec 2011

@zarabono no ved ale ty si tehotna 🙂

zarabono
12. dec 2011

@linda81 no ale bola som domaod konca maja,kedy som mala prvy ET a vlastne az IVF teraz v oktobri vyslo.a dufam,ze ho dobojujeme

linda81
autor
12. dec 2011

@zarabono no ale medzi tym si nechodila vobec do prace, ked tie prve pokusy boli negat?....teraz to uz dotiahnete isto🙂!

zarabono
12. dec 2011

@linda81 nechodila som.chodila som na rehabku,kvoli zdevastovanej chrbtici a svalom z roboty a cvicila som mojzisku a rehabilitovala.a dost mi aj psychicky pomohlo,ked som bola doma.lebo v robote by to bolo o nervy.no dufam,ze to dobojujeme.dakujem za kazdy zvladnuty den 🤐

linda81
autor
12. dec 2011

@zarabono jj to verim...no mne to v robote tiez dost dava zabrat...najma tie interrupcie , co sa tam premielaju kazdy tyzden....no a samozrejme sekcie ....tak mi luto vzdy pride, ze mi nemame mimino...je to tazke velmi niekdy...ale posledne tyzdne mam akosi pocit, ze mi to prestava tak vnutorne ublizovat....asi sa zacinat s tym zmierovat....asi to nezmenin...ani ine veci...

zarabono
12. dec 2011

@linda81 to je dobre,ze sa s tym uz vnutorne trosku vysporiadavas.a teraz sa snaz hlavne verit.tak z toho v robote,by som bola na prasky aj ja...

iva567
12. dec 2011

@porinka ahoj. juuuj, jak sa teším s tebou!!! 😀 😀 😀

mne povedala embryologička, že ten asistovaný zonálny hatching navrhnú vtedy ked je hrubý obal embrya a že oni to vidia aký je obal vtedy ked manipulujú s embryami. nám to nenavrhla, tak ja neviem... 😨

porinka
12. dec 2011

@iva567
kujém, len ma mrzí, že aj ty si sa nemohla radovať 😢 a sestričky sa všetko pýtali, utroš mi predpísali 😉
mne ho dali, ani sa ma nepýtali...teda na začiatku doporučili, ale potom sa nikto nezmienil...

vtacatko2
12. dec 2011

@smeyka27 ano zajtra ideme na to, uz by som to chcela mat za sebou, aj ked neviem preco sa bojim, dufam ze budeme mat krasne vysledky 🙂 a budeme nasledovat napr. porinku 🙂 😉

iva567
12. dec 2011

@linda81 podla mna ak mozes zostan radšej doma na PN. ja po KET určite chcem zostať doma. Budes to mat kludnejšie...
Inak držím palce, nech to dobre dopadne!!! 🙂 ja ťa nasledujem asi v januári, takže dúfam, že budeš príkladom... 🙂 musíme veriť, iné nám asi nezostáva 😉

iva567
12. dec 2011

@porinka ja dúfam, že sa budem tešiť v januári 😉 ved prečo by to malo byť jednoduché... 😨

tatinka
12. dec 2011

baby ja mam stale nafucane brusko, odber mi robili minulu stredu, je to normlane ze este stale som nafucana ako slon?rano som ok a do vecera ako balon

dandy914
12. dec 2011

@linda81 praveze som skusala, dnes poobede a nic. ☹

porinka
12. dec 2011