icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

zibi
13. dec 2011

@cmelica mali sme icsi a ze sa neopldonili..ze spermia sa nedostala do vajicka ci ho neopldnila..a priotm som malajednotkove vajicka..a potom jedno ze bolo dvojkove ale ze bolo zle a to ze sa v pohode opldonilo...tak neviem..este po opu mi hovorili akodobre ze je malo ale kvaliten a ze bude dobre a naraz takto?ja tomu neverim

zibi
13. dec 2011

@cmelica a aky doktor tam je?

linda81
autor
13. dec 2011

@alibabaa ako po konzultacii? uz ste rozhodnuti?u nas to viac menej mm rozhodol, lebo ja som sa strasne bala, a som mu za to vdacna🙂.

porinka
13. dec 2011

@linda81
skvelý mm 😀

cmelica
13. dec 2011

@zibi kokso ,ze aj pri ICSI sa neoplodnilo,tak to je zahada...to pocujem 1x...ale ja som toho este vela nepocula 🙂
a spermiogram bol aky??ved by mali vediet co je pricinou...ved aj ten najhorsi spermiogram je pouzitelny na IVF...som zvedava ako ti to vysvetlia 🙂
doktorka je tam Gatova a je strasne prijemna a zlata,a dr Krajkovic je tiez v pohode...zatial som nemala zlu skusenost s nimi...
Galo tam bol tiez,ale ten odisiel...ten bol taky nemastny ,neslany 😝

dodina55
13. dec 2011

dievcata, som druhy den po ET a mam take krce v podbrosku presne ako pred mrchou......to je ok ci nie? ja tu mrchu uz nechcem ani vidiet. inak mam ich presne v takom case cyklu ako ich mavam normalne...dnes mam 21 den.....tak 3-4 dni na to mi pride stale mrcha. stalo sa uz niekomu po ET ze ani nemusel cakat tych 14 dni a mrcha dosla?

linda81
autor
13. dec 2011

@porinka to ano...este ze ho mam ...vsade so mnou chodi ked sa mu da z roboty....este aj sluzby bude chudak asi za mna musiet teraz spravit...

vtacatko2
13. dec 2011

@porinka no teda ver, ved uz som tu aj pisala ze mi hned pichali po OPU nieco proti tomu a este som aj dostala injekcie ktore mi budu musiet pichat, a velmi ma boli brucho

linda81
autor
13. dec 2011

no ale zabudla som napisat....oficialne som zasa cakatelka na //, dnes sme transferovali 2 drobce, jedno...podla mm dievcatko..8 bunkove, no a druhe 1 bunkove...podla mm chlapcek..preto je taky spomaleny🙂.Dufam , ze to uz vyjde tento krat.

porinka
13. dec 2011

@vtacatko2
aj mňa bolelo, keď som sa postavila z postele, som myslela, že všetky vnútornosti zo mňa vypadnú 😲

porinka
13. dec 2011

@linda81
v tabuľke si už od rána prehodená 😀

vtacatko2
13. dec 2011

@zibi no ja som tam naozaj velmi spokojna su naozaj skvely, vsak za tie prachy by to tak aj malo byt 😀 😀 😀 😀 😀 ale naozaj su super

linda81
autor
13. dec 2011

@vtacatko2 Ahoj...teda tolko folikov🙂..ja som mala len 9....drzim palceky, aby vsetko prebehlo ok

linda81
autor
13. dec 2011

@porinka jj videla som 😀...chcela som akurat prve urobit,ked som dosla😀

vtacatko2
13. dec 2011

@porinka dnes sme tam boli tri a ked som sa prebudila a citila som ako ma boli brucho ,tak som sa hned tych kociek pytala ze ci aj ich, ked povedali ze nie tak som vedela ktora bije a to uz mi prichadzala sestricka pichat nieco proti tomu, ale beriem to pozitivne lebo myslim ze ste tu pisali ze to je len pomaha k otehotneniu no a este aj vela vajok, no iny vysledok ako pozitivny ani neberiem

linda81
autor
13. dec 2011

@zibi ach moja....viem ze ti je tazko....ani neviem , co moze pomoct....asi len ..znova to niekedy skusit, ked toto preboli..

zibi
13. dec 2011

@linda81 dakujem..

cmelica
13. dec 2011

@linda81 tfuj tfuj tfuj az sa poriadne zahniezdia 🙂 🙂

linda81
autor
13. dec 2011
porinka
13. dec 2011

@linda81
to @alibabaa bola akčná 😀 😀 😀 😀 😀

linda81
autor
13. dec 2011

@porinka 🙂...inak...ty sa ako citis ako tehotna?🙂

porinka
13. dec 2011

@linda81
furt chodím čúrať, nestíhame toaleťák dokupovať, občas mi je ťažko od žalúdka, som unavená, občas zacítim jajká a tuším ma zase začínajú bradavky bolieť 😀 😀 😀 😀
a inak pohoda a dúfam, že tá pohoda bude trvať 9 mesiacov...

linda81
autor
13. dec 2011

@porinka xixi...celkom sa na to vsetkoo tesim🙂...toaleťaku mame dost 😀

zibi
13. dec 2011

@vtacatko2 a k akemu lekarovi tam chodis..ja orzmyslam ze skusim helios kedze docent odisiel..a stalo sa co sa stalo

porinka
13. dec 2011

@linda81
a neopováš sa stresovať v práci, bez to tak, že to tak má byť a hotovo...a usmievaj sa 😀 😀 😀 😀

dandy914
13. dec 2011

@sisi2606 @cmelica @porinka na druhu krv idem v piatok. ale pochybujem, ze z toho este nieco bude. neviem o nikom kto by mal prvu krv negativnu a druhu pozitivnu. mrchu zatial nemam ani nespinim, ale asi ju dostanem az ked prestanem brat utros, aj po IUI som ju dostala az ked som utros vysadila.
keby sme mali aspon nejakych mrazacikov. ☹ takto musim cakat 4 az 6 mesiacov na dalsi pokus. ☹

dandy914
13. dec 2011

@linda81 co uz narobim. ale tebe drzim palceky, tentokrat to vyjde. 🙂

linda81
autor
13. dec 2011

@porinka no dnes sme to este pred transferom prebrali....moja dr...vlastne k nej chodime od zaciatku....len prvy raz transfer aj OPU robil sef, lebo ona ma len 50% uvazok, povedala, ze ona by urcite ostala doma pri takej robote.Mm to prebral so sefom a ten tiez povedal, ze co asi tak mozem robit...tak idem vo stvrtok po PN.Uz nemam take vycitky preto.🙂

linda81
autor
13. dec 2011

@dandy914 dandy preto 4-6 mesiacov? myslim ze po 3 je to uz mozne,zacat zasa stimulovat...

dandy914
13. dec 2011

@linda81 neviem, tak to mam napisane v pouceni z centra, ze dalsi pokus mozno opakovat po 4-6 mesiacoch.