icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
13. dec 2011

@dandy914
aj ja idem v piatok 😉, beriem rádiko, jo??? do piatku je ešte ďaleko, ešte sa môže všeličo stať 😀 😀 😀 😀 😀 treba veriť, nádej zomiera posledná,
tá moja známa, čo bola som mnou včera, tiež negatívna, a na ďalšiu krv má ísť zajtra, takže ak by si nemala šancu, tak ťa zavolajú skôr, si myslím 😉

aisha6
13. dec 2011

@dandy914 😢 moja je mi to ľúto ja asi dopadnem ako ty.ale ešte dúfaj

porinka
13. dec 2011

@linda81
super!!!! prídeš na iné myšlienky 😀 😀 😀 😀

porinka
13. dec 2011

@aisha6
neser ma!!!!

aisha6
13. dec 2011

@porinka prepáč segra 😀 😀 😀

linda81
autor
13. dec 2011

@dandy914 to je divne...ja ked som bola na prvej kontrole...to bolo teda 2 den po krvi na HCG 14 den,tak mi dr povedala, ze hned mozem pokracovat, ale sama sa musim rozhodnut, ci potrebujem cas sa dat dokopy.No a o 5 dni som mala uz dalsi termin na sono a krv, a pri krvi mi sestricka povedala, ze mozem zacat hned ak som este pod down regulaciou(teda dekapeptylom vyblokovane hormony hypofyzy-ten ucinkuje 6-8 tyzdnov).A ja ze, ale len na KET.A ona ..jaaaaaaaaaaj tak to je nic, este jedno sono, estrogen a transfer.Takze teoreticky by som bola mohla zacat zas aj stimulku.Ale to by som asi posunula predsa len o mesiac , dva...Ale myslim ze 3 mesiace je OK, opytaj sa radsej.

dandy914
13. dec 2011

@porinka tak jasne, ze este trosku dufam. ale velku nadej tomu nedavam. koncim aj pnku zajtra a pojdem vo stvrtok do roboty. aspon na to nebudem mysliet. ok, budem vykukat radio, napis mi do ip krstne meno, alebo ta oslovim ako porinku?🙂

@aisha6 ale prdky, dobre dopadnes. uvidis.🙂

porinka
13. dec 2011

@dandy914
Martina....nechod do roboty...čo keď ťa tam chytia ranné nevoľnosti???

dandy914
13. dec 2011

@linda81 este som sa na to nepytala, len som to vycitala v papieroch, co nam dali pred stimulkou. urcite sa spytam. len rozmyslam, co by som si este mohla dat vysetrit aby som zvysila sance. my uz asi mame vsetko pozistovane a aj tak nic. tiez som rozmyslala, ze pojdeme predsalen do brna, mm ma zlu fragmentaciu dna, ale tu tomu neprikladali velky vyznam. a v cechach robia PICSI, aj som nad tym uvazovala a potom som sa tu nechala ukecat, ze fragmentacia je nepodstatna.

porinka
13. dec 2011

@dandy914
ty si mala čo všetko? aj icsi, aj pk?

dandy914
13. dec 2011

@porinka noooo, to by bolo zaujimave, este som v praci negrcala. 😝 ale myslim, ze to nehrozi.
no nic babulky, idem sa venovat manzelovi.

dandy914
13. dec 2011

@porinka len PK

linda81
autor
13. dec 2011

kocky idem aj ja , manzel vari veceru, tak idem aspon do kuchyne, nech nema pocit, ze je vsetko teraz na nom 🙂...drzkajte sa tu....

sisi2606
13. dec 2011

@dandy914 mne hovoril doki v centre, ze dalsie ivf moze byt o 3 mesiace 😉

smeyka27
13. dec 2011

@sisi2606
@porinka mam takeho tusaka ze ma prestimulovali. 😠 .na odber som mala ist uz v nedelu podla mna ☹ ale ja som tvrdy oriesok,ja sa len tak lahko nevzdam..takze ked mi schvalia ziadost ..pustam sa do dalsej ivfky

porinka
13. dec 2011

@smeyka27
a máš to už isté, že to nevyšlo??? nemala si žiadne jajká?

mimika79
13. dec 2011

@zibi dík...tak sme to dnes absolvovali, nakoniec máme 2 embryjka, nechala som to na nich....ako vravíš, asi vedia čo robia....dúfam.....aj ty si to absolvovala?úspešne??

tatinka
13. dec 2011

@dandy914 mne vlozili jedno ackove a dve nam zamrazili, viec nebolo dobrych ale som vdacna aj za to co mame,,,🙂

tatinka
13. dec 2011

@iva567 ackove su jednotkove embrijka cize uplne najkvalitnejsie, B su dvojkove cize este pomerne dobre ale uz nizsia kvalita a C su trojkove tam uz je kvalita dost nizka,,to mas ako znamky v skole 🙂

tatinka
13. dec 2011

@99azura99 vklad uz mamz a sebou, tvori sa mi ale voda takze stale ostava ze mam vela pit, jest mnoho bielkovin, davat si jednu kavu denne a pridali injekcie fraxiparin a mam lezat...jaj dufamz e sa podari, vlozili nam jedno embrjko, dve zmraili

tatinka
13. dec 2011

@porinka dakujemeee 🙂

zibi
13. dec 2011

@mimika79 no precitaj si vyssie a uvidis.. 😒 a tebe blahozelam k embryjkam moja

amilak
13. dec 2011

@zibi Zlatko ja mám pocit že to berú ako na bežiacom páse aj v Heliose - bohužiaľ 😒 mám ten pocit

99azura99
13. dec 2011

@tatinka no aj mne hovorili o tej vode v dutine brusnej... a kazali ti len lezat? Hlavne prizvukovali veeela pit.

zibi
13. dec 2011

@amilak joj tak som v keli 😠

in131
13. dec 2011

@amilak
@zibi podla toho co citam tak asi to je vsade rovnake. 😉

zibi
13. dec 2011

no tak depka uplna 😀 uz 😝

amilak
13. dec 2011

@zibi ale nie si neboj, vieš myslím si že ked reaguješ ako máš na lieky tak to ide ako po masle a všetci sú milí lebo nemajú s tebou starosti - sú milí tam všetci to áno - ale vieš čo sa stalo mne a ja som to aj predpokladala iba oni ma podľa mna dostatočne nepočúvali a hlavne som nemala začať stimulovať hned po užívaní clostilu- mám na nich trochu ťažké srdce, ale už to beriem tak že budem musieť prijať čo je a čo bude, nič iné mi neostáva. Na druhej strane aj chápem že Dr. nie sú vševedúci a zázrakov schopní a že niekedy sa to proste poserie ☹ Neboj ďalší pokus budeme tehule a basta! 😵

zibi
13. dec 2011

@amilak no bereim ta za slovo 😉

alibabaa
13. dec 2011

@linda81 nooo este nie sme rozhodnuti, lebo teraz ked dostanem mrchu 21 tak to vychadza na KET ked bude laboratorium este zavrete... takze nic... asi sa rozhodnem tesne.. ja som taky vetroplach... 😀 😀 😀 lieky ale uz mam doma.. tak uz len pockat na ten spravny moment 😀