Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@dandy914 to je divne...ja ked som bola na prvej kontrole...to bolo teda 2 den po krvi na HCG 14 den,tak mi dr povedala, ze hned mozem pokracovat, ale sama sa musim rozhodnut, ci potrebujem cas sa dat dokopy.No a o 5 dni som mala uz dalsi termin na sono a krv, a pri krvi mi sestricka povedala, ze mozem zacat hned ak som este pod down regulaciou(teda dekapeptylom vyblokovane hormony hypofyzy-ten ucinkuje 6-8 tyzdnov).A ja ze, ale len na KET.A ona ..jaaaaaaaaaaj tak to je nic, este jedno sono, estrogen a transfer.Takze teoreticky by som bola mohla zacat zas aj stimulku.Ale to by som asi posunula predsa len o mesiac , dva...Ale myslim ze 3 mesiace je OK, opytaj sa radsej.
@linda81 este som sa na to nepytala, len som to vycitala v papieroch, co nam dali pred stimulkou. urcite sa spytam. len rozmyslam, co by som si este mohla dat vysetrit aby som zvysila sance. my uz asi mame vsetko pozistovane a aj tak nic. tiez som rozmyslala, ze pojdeme predsalen do brna, mm ma zlu fragmentaciu dna, ale tu tomu neprikladali velky vyznam. a v cechach robia PICSI, aj som nad tym uvazovala a potom som sa tu nechala ukecat, ze fragmentacia je nepodstatna.
kocky idem aj ja , manzel vari veceru, tak idem aspon do kuchyne, nech nema pocit, ze je vsetko teraz na nom 🙂...drzkajte sa tu....
no tak depka uplna 😀 uz 😝
@zibi ale nie si neboj, vieš myslím si že ked reaguješ ako máš na lieky tak to ide ako po masle a všetci sú milí lebo nemajú s tebou starosti - sú milí tam všetci to áno - ale vieš čo sa stalo mne a ja som to aj predpokladala iba oni ma podľa mna dostatočne nepočúvali a hlavne som nemala začať stimulovať hned po užívaní clostilu- mám na nich trochu ťažké srdce, ale už to beriem tak že budem musieť prijať čo je a čo bude, nič iné mi neostáva. Na druhej strane aj chápem že Dr. nie sú vševedúci a zázrakov schopní a že niekedy sa to proste poserie ☹ Neboj ďalší pokus budeme tehule a basta! 😵

@dandy914
aj ja idem v piatok 😉, beriem rádiko, jo??? do piatku je ešte ďaleko, ešte sa môže všeličo stať 😀 😀 😀 😀 😀 treba veriť, nádej zomiera posledná,
tá moja známa, čo bola som mnou včera, tiež negatívna, a na ďalšiu krv má ísť zajtra, takže ak by si nemala šancu, tak ťa zavolajú skôr, si myslím 😉