Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@porinka
@amilak inak baby...mam tu kamosku , slovenka....bola som ju pozriet v nemocke...ma anorexiu...rok to tajila...ona je na tom dost zle...ale ked som videla, kto vsetko tam je s tzv. psychosomatickymi ochoreniami na 10 tyzdnov aj viac...mi to doslova ako zneuzivanie systemu pripadalo.....no a nam v CAR ani PN dat nemozu, ze toto nie je pre poistovnu dovod na PN....
@porinka ja tiez 10000 a som 7 den po vpichnuti......a duch tam bol taky poriadny. ale musi to byt z pregnylu, neexistuje ze by na 3 den po vklade bolo hcg z plodu to je velmi skoro. ale vies co? ja som sa normalne potesila aj tym falosnym ciarkam :D chore to je nie? vtedy pri IUI som uz nemala nic ...tak dnes rano som po prvy krat videla na teste dva ciarky v zivote. joooj uz mi fajne prisipava na tu moju hlavu zhormonovanu 😉
baby ako dlho vas po OPU bolelo brucho lebo mna este stale boli a OPU som mala v pondelok...najma ked sedim a vstanem tka citim podbrusko..
@dodina55 ja chodim v Nemecku v Potsdame http://www.wunschkind-potsdam.de/...a poviem vam , som vdacna , ze to nie je doma....neviem ako by som poznamky znamych a pribuznych zvladala...
@porinka ani na chvilocku sa nenechame znechutit. ja vzdy ked tam idem tak mam taky usmev na tvary ze by si neverila. po prve koli tomu ze ked tam vidim niektore zeny sediet take nestastne a utrapene a strhane ako pred rozsudkom smrti tak si poviem ze boze... ved takto si to tehotenstvo len oddalujes. a po druhe.........ja som sa dnes rozculila len koli vtacaktu chudatko.... inac to uz davno neriesim
@porinka jasne my urcite:🙂...ja verim ,ze teraz bude dievcatko a z poslednych 2 mrazacikov chlapcek...a ten cirkus s pichanim a stimulaciou uz nikdy nebudem musiet zazit...Mne jedna vestica povedala, ze budeme mat 2 deticky, dievcatko a chlapceka, ale kus neskor, ze kus budu s prvym problemy, to bolo este pred svadbou, tak to tak clovek polovazne bral....ale asi mala pravdu...aj keby naraz boli , tak by mi to nevadilo🙂..
inak ja som dostala len 5000 jednotiek pregnylu..nie je to dako malo ked vas tu citam?

@dodina55
koľko si dostala pregnylu??? ja 10000 a na piaty deň duch nebol.