icon

Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?

linda81
19. sep 2011

Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?

porinka
14. dec 2011

@dodina55
koľko si dostala pregnylu??? ja 10000 a na piaty deň duch nebol.

dodina55
14. dec 2011

@amilak no a uz mi viac netreba 🙄 ako fakt......spravodlivost nenormalna ☹ nie je to fer. inac v cechach bolo teraz v spravach ze poistovna zacne preplacat cele IVF pod podmienkou ze bude single embryo transfer.....tak to tam budu mat podstatne lepsie

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka
@amilak inak baby...mam tu kamosku , slovenka....bola som ju pozriet v nemocke...ma anorexiu...rok to tajila...ona je na tom dost zle...ale ked som videla, kto vsetko tam je s tzv. psychosomatickymi ochoreniami na 10 tyzdnov aj viac...mi to doslova ako zneuzivanie systemu pripadalo.....no a nam v CAR ani PN dat nemozu, ze toto nie je pre poistovnu dovod na PN....

porinka
14. dec 2011

@linda81
to je v pi.i., že musím byť sprostá. Tak si si mala pýtať PN od svojho gyndoša 😎

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka ach ja som vdacna aspon za to, ze ludia v centre su skveli....mne to take tu pripada, ze nikto to nerobi pre peniaze ako doma, ale ze fakt chcu pomoct...a ten veduci labaku, embryolog...vyslovene typ, "len mi dajte najest a ine mi netreba"...fakt uzasni ludia...

dodina55
14. dec 2011

@porinka ja tiez 10000 a som 7 den po vpichnuti......a duch tam bol taky poriadny. ale musi to byt z pregnylu, neexistuje ze by na 3 den po vklade bolo hcg z plodu to je velmi skoro. ale vies co? ja som sa normalne potesila aj tym falosnym ciarkam :D chore to je nie? vtedy pri IUI som uz nemala nic ...tak dnes rano som po prvy krat videla na teste dva ciarky v zivote. joooj uz mi fajne prisipava na tu moju hlavu zhormonovanu 😉

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka to ano , to nie je problem ,aj moja obvodacka mi napise, ako ze sa zle citim po hormonoch a tak....oni v centre by ma aj na pol rok napisali, ale chodia im z poiostovne a strasne to sleduju....

dodina55
14. dec 2011

@linda81 lindus a ty kam chodis do CARU

linda81
autor
14. dec 2011

@dodina55 xixi....ja som na tom podbne...aspon raz v zivote vidiet // 😀

zibi
14. dec 2011

baby ako dlho vas po OPU bolelo brucho lebo mna este stale boli a OPU som mala v pondelok...najma ked sedim a vstanem tka citim podbrusko..

linda81
autor
14. dec 2011

@dodina55 ja chodim v Nemecku v Potsdame http://www.wunschkind-potsdam.de/...a poviem vam , som vdacna , ze to nie je doma....neviem ako by som poznamky znamych a pribuznych zvladala...

dodina55
14. dec 2011

@zibi moja mna nebolelo vobec, len v den OPU som sa nafukla ako balonik. ako ta to boli? tak ako na mrchu?

linda81
autor
14. dec 2011

@zibi mna 2 dni bolelo, potom to odznievalo vsetko..

porinka
14. dec 2011

@linda81
možno aj na SVK sa niekedy dožijeme takého prístupu, tu mám pocit, že sme ešte strášne ďaleko za opicami. A že 21.storočie...ale my sa predsa nenecháme znechutiť, však???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dodina55
14. dec 2011

@linda81 no vidis to mas super......hovorim, ze vsetko co je na SVK stoji tak za .........
a uz len podla toho co tu citas musis vidiet ze je to nebo a zem. Ja mam v USA kamosku ktora toto absolvovala aniektore veci absolutne nechape

dodina55
14. dec 2011

@porinka ani na chvilocku sa nenechame znechutit. ja vzdy ked tam idem tak mam taky usmev na tvary ze by si neverila. po prve koli tomu ze ked tam vidim niektore zeny sediet take nestastne a utrapene a strhane ako pred rozsudkom smrti tak si poviem ze boze... ved takto si to tehotenstvo len oddalujes. a po druhe.........ja som sa dnes rozculila len koli vtacaktu chudatko.... inac to uz davno neriesim

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka
@dodina55 nuz dufam , ze sa to aj doma zlepsi, aby ludia mali sancu...kto neprezije, nepochopi...inak , ja este zo skoly poznam Dr.Krajkovica a Doc. Tomasa....to byvali tiez svkeli ludia, ako jedny z mala tam na odd...

linda81
autor
14. dec 2011

@dodina55
@porinka jj...myslime pozitivne🙂....

porinka
14. dec 2011

@dodina55 @linda81
a kočky, keď sa Vám teraz podarí byť tehu, budete chcieť aj druhé mimi??? za predpokladu, že nebudú dvojičky

dodina55
14. dec 2011

@porinka samozrejme.....a najradsej hned..... a ty uz vies tie hodnotyHCG? vcera som citala asi ze pri prvom teste ak je HCG nad 200 takze s velkou pravdepodobnostou su to 2 babulka

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka jasne my urcite:🙂...ja verim ,ze teraz bude dievcatko a z poslednych 2 mrazacikov chlapcek...a ten cirkus s pichanim a stimulaciou uz nikdy nebudem musiet zazit...Mne jedna vestica povedala, ze budeme mat 2 deticky, dievcatko a chlapceka, ale kus neskor, ze kus budu s prvym problemy, to bolo este pred svadbou, tak to tak clovek polovazne bral....ale asi mala pravdu...aj keby naraz boli , tak by mi to nevadilo🙂..

porinka
14. dec 2011

@dodina55
ja som mala 124

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka aj ja chceeeeeeem🙂

porinka
14. dec 2011

@linda81 @dodina55
som zabudla, že máte nanuky... 😀 som myslela, že či by ste išli znovu do stimulky 😒

linda81
autor
14. dec 2011

@porinka no ja som nad tym rozmyslala , keby som nemala ziadne mimi, tak po pauze ano....inak sa uvidi...

dodina55
14. dec 2011

@porinka
to bolo na 10 alebo 14 den? no toto si sakra nepamatam ze pri ktorom dni ☹ takze ten moj udaj je asi nepouzitelny teraz 😉 a co ti povedali v CARe?
a ty? ak bude jedno tak chces dalsie?

porinka
14. dec 2011

@linda81
budeš mať o dva týždne, nebojkaj, a máš vloženého len jedného drobca, či?

linda81
autor
14. dec 2011

inak ja som dostala len 5000 jednotiek pregnylu..nie je to dako malo ked vas tu citam?

dodina55
14. dec 2011

@porinka jaaaaaj to som ta potom nepochopila. tak ku IVF........mojko ani sa ma radsej toto nepytaj lebo uz teraz mi z toho vlasy dupkom vstavaju. nechceeeeeeeeeeeeeem ( ale vies ze by som isla, ta tuzba je silnejsia )

porinka
14. dec 2011

@dodina55
na 11 deň. v care povedali, len že som tehotná a mám prísť v piatok. Ja som sa pýtala na hCG.