Prvé IVF koncom roka 2011. Budete mať tiež?
Dobre ranko dievcata, po vsetkych negativnych testoch, sklamaniach a diagnostike nas caka 1 IVF.Trocha s tym este tak vnutorne bojujem, ale ako mm hovori, je to predsa realna sanca.Tak snat vyjde na 1x.Kto sa chysta cca v tom case ako my?
@dandy914 @in131moja nechaj to uz tak..... cas nevratis. ja sa na ziadneho lekara nikdy nespolieham (po tychto skusenostiach uz ani tolko co doteraz)
Citala som riadne klinicke studie, mam obrovsku vyhodu ze mam anglinu v malicku a nie som odkazana na slovenske materialy lebo by som sa asi nic nedozvedela. tie klinicke studie nedokazovali ziadny prevrat s PICSI co sa tyka IVF celkovo. bolo dokazane nejake percentualne zlepsenie. a inac je to uplne primitivne a zasa sa len rozculim lebo ak je nieco co metodu IVF vylepsuje tak to tam ma byt automaticke a nie za priplatok a nemalo by to rozhodnutie byt na pacientke!!! tu ide len o to ze tie spermijky sa pred ICSI daju do skumavky v ktorej je material identicky tomu v nasich vajickach. normalne v prirode je to tak ze nezrele spermijky sa za takym materialom netrepu a to vajicko sa oplodnit nesnazia. tam sa tie spermijky rozdelia nejakym sposobom a tym padom embriolog vie ze vybera zo zrelych plavcov ktory si budu robit svoju robotu -nic viac. je pravda ze tato metoda ma hlavne opodstatnenie pri abnormalnych spermiach. Moj doki to opisal takto - http://www.spln.eu/picsi.php
Ale dievcata vobec sa tym nezaoberajte. majte na mysli fakt ze na slovensku este ani jedna metodou PICSI nebola oplodnena a kolko tehuliek tu beha po IVF!!! a este sa kludne moze stat ze ja s PICSI ostanem s osolenou ritou a obe budete tehulky 😉 dobre vieme ze cela IVF zalezitost je neskutocne nevyspytatelna
@porinka moja....ja mam strasne mrchovsky pocit. ale totalne uz od vcera mam presne take krce v bruchu ako pred MS, aj take tlaky mam. by som odprisahala ze ta krava fakt pride.Povedz ze aj ty si take mala bo ma trafi!!!! :D
Pocuj ty si pre nas vzor teraz! vies preco? lebo si tu aktivna a si tehotna! 😉 tak musis sa nam pekne venovat a radit.....
no spat k mojmu problemu, ja viem ze aj ty si spominala ze sa citis mrchovsky, ale nebolo to az neskor? tak nejak 6 den?
jaaa som si myslela ze mam mat nejaku pozvanku ci co.. ale nasla som tu skvelu sukromnu temicku 🙂
ahoj kocky, nasla som Vasu debatku a neviem ci ste tu alebo tato debatka uz skoncila, mohla by som sa pridat?
@drahomira13 ahoj ..... táto debatka sa určite neskončila 😉
ahoj konecne niekto 🙂
@drahomira13 keď si "zablúdila" do tejto témy asi si v príprave na IVF, čo? alebo už aj po?
ahojte babule, co ste nas opustili????
ja som po ET - a konecne mam cas aby som si sadla za pocitac, a tak som tu zabludila 🙂
a ty si v akom stadiu?
ahoj timmka, ja neviem ja som dnes na MK 1. krat
ale kludne sa pridaj , 😎
@drahomira13 ja nie, ja som tu uz chodila, mala som prve ET a nevyslo, ako vyslo ale som potratila a idem do boja, chcem pokracovat a akurat tu citam,ze baby maju novu temu a neviem ako sa tam k nim dostanem, skusim ich pohladat, ale musia mi poslat asi pozvanku

@dandy914
daj forum a vyhľadaj Ivf babenky....